27/5/13

Σαμαρά Καμίνη Τζαμί στον Ελαιώνα δεν πρόκειται να γίνει

Αθήνα Ξύπνα η Στοκχόλμη Καίγεται

Ούτε στον Ελαιώνα ούτε πουθενά δεν θέλουμε Τζαμιά

YΓ. Νεαρή φοιτήτρια στην Κέρκυρα τραυματίστηκε σοβαρά όταν δέχτηκε επίθεση από αλλοδαπό αφγανικής υπηκοότητας , ο οποίος την έσπρωξε σε γκρεμό στην προσπάθειά του να της αρπάξει την τσάντα. Ο Αφγανός που επιτέθηκε στην 20χρονη Αρτινή φοιτήτρια για να τη ληστέψει δηλώνει «Ανήλικος» ενώ είναι εμφανές πως είναι μεγαλύτερης ηλικίας.
Μάλιστα στο αίτημα πολιτικού ασύλου που είχε καταθέσει με τη συμπαράσταση των ΜΚΟ δικηγόρων ώστε να κυκλοφορεί ελεύθερος, αναφέρεται ότι η ηλικία του είναι 17 ετών...
Έτσι  θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα της πόλης ως «Ανήλικος»....

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απορια ρητορικη μαλλον οπως θα καταλαβετε.


αφου ολοι αυτοι οι τυχοδιωκτες αλλοδαποι λυκοι-σαταναδες δηλωνουν προσφυγες για να εχουν ευνοικη νομικη μεταχειριση γιατι η ελλαδικη πολιτεια δεν κανει εδω και εικοσι χρονια που παιζεται αυτο το στημενο θεατρο ο,τι οι πολιτισμενες χωρες οταν δεχονται στα συνορα τους προσφυγες;

δηλαδη καθε χωρα που εχει τετοιο προβλημα οταν δεχεται πραγματικους προσφυγες ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ στην υπαιθρο μονον οχι στις πολεις και κατα μηκος των συνορων της μονον απο οπου εισερχονται απο γειτονικες χωρες προσφυγες.

οι αληθινοι προσφυγες κρατουνται και συντηρουνται σε υπαιθρια κεντρα προσφυγων εκτος οικιστικων ζωνων, οπου περιθαλπονται και εν συνεχεια οταν ληξουν οι εχθροπραξιες επιστρεφουν απο τους καταυλισμους στην πατριδα τους η οσοι εχουν πραγματι αναγκη παραμενουν στην χωρα στο ποσοτικο μετρο των δυνατοτητων αυτης και της εθνικης ασφαλειας της με χορηγηση ασυλου.

στην ελλαδα οι ταχα προσφυγες που ειναι εκατομμυρια πλεον αποκτουν ντε φακτο δικαιωμα ελευθερης κυκλοφοριας απο την πρωτη ημερα εισβολης αφου προωθουνται στις πολεις και τα χωρια στην χωρα ,σε ολη την επικρατεια κινουμενοι και μαλιστα με μεγαλυτερη ανεση και απο εναν ελληνα αφου ειναι ανελεγκτοι και μη ταυτοποιημενοι π.χ με δακτυλικα αποτυπωματα και ηλεκτρονικη ταυτοτητα βεβαιας ταυτοπροσωπιας οπως οι ελληνες, δεν αντιμετωπιζονται ως προσφυγες ως προς τον ελεγχο τους αλλα μονον ως προς τις αξιωσεις, ουτε κρατουνται σε καταυλισμους αλλα ως ντε φακτο ισοτιμοι πολιτες της χωρας !


το γιατι συμβαινει αυτο και δεν κρατουνται σε προσφυγικους καταυλισμους ειναι προφανες.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΕΠΟΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΒΙΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.

η χωρα εχει γινει θερετρο για τυχοδιωκτες που ψαχνουν να πιασουν την καλη εις βαρος της .

Ανώνυμος είπε...

ρε σπυρο η αθηνα ειναι βεβαιο οτι κοιμαται αλλα και το εθνικο μετωπο δεν παει πισω. ή συμπραξη με χ.α τωρα ή δυναμικη ενημερωση και εξωστρεφεια απο την πλευρα του εθνικου μετωπου, χρηματικες πληρωμες σε δημοσκοπησεις για να φαινεται οτι υπαρχει σαν κομμα και το εθνικο μετωπο.

Ανώνυμος είπε...

τα ταγματα εφοδου ειναι ατυπη ελληνικη πολιτοφυλακη;



ακουμε απαξιωτικες και προπαγανδιστικες πομφολυγες εκ των εχθρικων προς την δημοκρατια το ελληνικο εθνος και τα δικαιωματα των πολιτισμενων ελληνων μμε, περι ταγματων εφοδου απο ελληνες που απειλουν λεει αλλοδαπους "μεταναστες" και ημεδαπους υποστηρικτες των "ανθρωπινων δικαιωματων τους",ιδιως της αριστερας.

ας δουμε την αληθεια.


πρωτον δεν προκειται για ταγματα εφοδου οπως απλουστευτικα παρουσιαζεται απο τους ηθικους αυτουργους του χαους, αλλα για ατυπες προπλασματικες μορφες εθνικης πολιτοφυλακης αδιαφορα αν αυτες λαβουν στο μελλον καποια μορφη ευρυτερη η οχι καθολου.

αν ειναι αυτο παρανομο;αν το δουμε απομονωμενο ναι ειναι.

αν ομως αντιληφθουμε οτι αποτελει συλλογικη αυτοαμυνα που υποκαθιστα την ελλαδικη πολιτεια που εχει συμμαχησει πασιδηλα με τον αδικοπραγουντα εχθρο και παραβιαζει η ιδια συστηματικως το συνταγμα αρχης γενομενης με την ενορχηστρωση του βαρβαρικου και αντιδημοκρατικου εποικισμου,τοτε το αξιοποινο αιρεται εφοσον η συλλογικη αυτοαμυνα ειναι ισοδυναμη στην αποτροπη του συλλογικου κινδυνου που επαπειλειται και που συστηματικα παραβιαζει το κοινωνικο συμβολαιο των ελληνων με την πολιτεια που εχει αλλα σχεδια.

η οποια εχει παραβιασει το κοινωνικο συμβολαιο και εχει γινει ενας λεβιαθαν που απειλει να κατασπαραξει τους ελληνες με βοηθους εποικους.


δευτερον οι απειλες κατα αλλοδαπων εποικων κακουργων και βιαιως ευρισκομενων εκει και ημεδαπων συνηγορων τους (αυτοι ειτε απο ιδεολογικη διαστροφη ειτε απο ανομα οικονομικα συμφεροντα μαφιοζικης διαπλοκης) ειναι συλλογικη αυτοαμυνα απεναντι στις απειλες μετα τετελεσμενων πραξεων εις βαρος της ζωης της υγειας και της περιουσιας των φιλησυχων νομοταγων και πολιτισμενων ελληνων πολιτων .

η συνεχης απειλη της ωργανωμενης κακοποιου δρασεως με ιεραρχικη οργανωση, με βιτρινα νοικιασμενα καταστηματα και διαμερισματα της μαφιας,εκ των αλλοδαπων εποικων ,οι οποιοι διαθετουν ποικιλα δικτυα, δικα των ,ιδωτων και εκ της πολιτειας διαθεσιμα και διεθνων φορεων, οργανωσεως αλληλουποστηριξεως των εποικιστικων και κακοποιων συμφεροντων τους και ημεδαπους συνηγορους σε επιπεδο προπαγανδας και καταστολης αντιστασεως στον εχθρο, τους ελληνες πολιτες,

σε συνδυασμο με την διαχρονικη συνειδητη και στοχευμενη απροθυμια της πολιτειας να διαλυσει την εγκληματικη οργανωση της αλλοδαπης κακουργιας να παυσει τον εποικισμο και την κακουργια και την διαρκη της δια παραλειψεως απειλη κατα της ζωης και της περιουσιας των ελληνων νοματαγων πολιτων και την ταυτοχρονη παθιασμενη επιθυμια της με νομους και μη να καταπνιξει την αντιδραση των τελευταιων με καθε μεσον και να ενισχυσει την φυσικη και χωρικη ριζωση του εποικισμου με καθε ανομο μεσον διευκολυνσεως του,καθιστα ευλογη και δικαιωμα επιβιωσεως την πρωτοβουλια για συλλογικη εθνικη αυτοαμυνα καθε εντιμου και αξιοπρεπους πολιτου που απειλειται απο την ανιερη συμμαχια εχθρικης πολιτειας (που αρνειται να κολασει τους εποικους και να παυσει τον αδικο και ανομο εποικισμο και τα τετελεσμενα αυτου)- αδικοπραγουντων συστημικως εποικων (που αρνουνται και παραβιαζουν απο την εισβολη τους κιολας, το συνταγμα τους νομους τα ηθη και τα εθιμα των πολιτων ,ιδιοκτητων αυτης της χωρας) -ημεδαπων διεφθαρμενων και λοιπων συγγενων βλαμμενων.

ειναι αναφαιρετο ιστορικο δικαιωμα των ελληνων να υπερασπισθουν με καθε μεσον την ζωη την υγεια και την περιουσια τους απο την ανιερη συμμαχια του κακου και της διαστροφης που απροκλητα επιτιθεται και τα απειλει διαρκως διχως τον ευλογα αξιουμενο και προβλεπομενο σε ολες τις κοινωνιες νομικο κολασμο του επιτιθεμενου και οχι του αυτοαμυνομενου οπως επιθυμει η εχθροπαθης προς τους νοματαγεις και πολιτισμενους ελληνες πολιτεια που εχει αλλα σχεδια .

Ανώνυμος είπε...

-Στη Σουηδία, οι Αλλοδαποί αντιστοιχούν στο 15% περίπου του πληθυσμού.

-Στην Ελλάδα, ποιό είναι το αντίστοιχο ποσοστό;

Κωνσταντόπουλος Γιάννης είπε...

Αυτά που σχολιάζετε κάποιοι ανώνυμοι ίσως θα έπρεπε να τα βγάζετε ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ "στη φόρα", μπας και ξυπνήσει κανένα "προοδευτικό-αριστεριστικο" χαϊβάνι, γιατί ως σχόλια σε αναρτήσεις του "δελτίο των 11" .....
Τρεις κι'ο κούκος τα διαβάζουν,και οι οποίοι στην τελική, ήδη τα γνωρίζουν και τα καταλαβαίνουν!

Ανώνυμος είπε...

Δευ Μαϊ 27, 12:10:00 μ.μ.
Επισημα γυρω στο 10-12%, ανεπισημα επι δυο δλδ 20-25%
Απλα στη σουηδια οι μεγαλυτερες μη σουηδικες ομαδες ξενων ειναι α)φινλανδοι, β)πρωην γιουγκοσλαβοι, γ)ελληνες. Οπως βλεπεις καμια σχεση με εδω, αλλα κι εμεις δεν ειμαστε σουηδοι...

Ανώνυμος είπε...

Iατρικαι ειδησεις

Σουηδια: σοβαραι αι επιπτωσεις απο την νομιμοποιημενη πολυχρονη ενδοφλεβια χρησι πολυπολιτισμου στην καταστροφη εγκεφαλικων νευρωνων.


""Οπως επισημαίνουν εκπρόσωποι από το Πολυπολιτισμικό Κέντρο (Mangkulturellt centrum) στο Μποτκίρκα, κοντά στη Στοκχόλμη, πρέπει να «διαχωριστεί η λευκότητα (SIC) από τη σουηδικότητα», πρέπει να υπάρξει δηλαδή μία νέα πολιτική που να περιλαμβάνει τη σημερινή δημογραφική πολυμορφία.""



δεν διευκρινισθη τελος αν επιπλεον θα πρεπει να διαχωρισθη και η σαουδαραβικοτητα απο την ισλαμικοτητα,η μαυρικοτητα απο την σομαλικοτητα,η σκουροτητα απο την ιρακινοτητα και το ταψι απο την φανουροπιττα...

ενω ανοικτο παραμενει και το ζητημα να διαχωρισθη η σουηδια απο τους σουηδους και να πανε μεταναστες σε πολυπολιτισμικα παγοβουνα της λαπωνιας παρεα με τον πολιτισμο των λευκων αρκουδων...

Ανώνυμος είπε...

χατζαρα ωραιο το οπτικοακουστικο και σουρεαλιστικο

εμενα μου θυμισε παντως αυτο εδω απο το 1.57 και μετα του βιντεο

https://www.youtube.com/watch?v=sgtRSseC-_4

Ανώνυμος είπε...

Παντως θα ειχε ενδιαφερον σε μια ονομαστικη ψηφοφορια για το ''ρατσιστικο'' νομοσχεδιο τι θα ψηφιζαν ραχηλ-χαχαμικατος-μπλακ λε'ι'μπελ-αδωνα'ι'.

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι