21/5/13

H Αλήθεια δεν έχει χορηγό

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 12:00
Ο ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ
ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ
ΕΛΕΥΘΕΡΑ
ΣΤΟ www.axisradio.gr

Και αυτή την Τρίτη στις 12:00 (και σε επανάληψη στις 21:00) μαζί σας η εκπομπή «η Αλήθεια δεν έχει χορηγό» από το www.axisradio.gr.
Ο Σπύρος Χατζάρας με μία ακόμη εκπομπή ελεύθερης ενημέρωσης με ειδήσεις και αποκαλύψεις για όσους φαίνεται ότι κυβερνούν αλλά και κυρίως για όσους δεν φαίνονται.
Μία εκπομπή που λέει όλα εκείνα τα οποία κάποιοι θέλουν να σας κρύψουν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Μαρτυρες της προοδου

στα ιστορικα βηματα των ασκητων πατερων της ανθρωποτητος

( ευλογησον )


Επεσαν λεει οι ποντιοι να φανε την δημαρχαρα μας,επειδη δεν ετιμησε την ιστορια και την μνημη της γενοκτονιας τους ως θεσμος.

και λοιπον;μα ειναι δυνατον τοσο σκοταδισμος στις φωτεινες εως εωσφορικες αυτες ημερες της ιστοριας, που λαμπουν προοδο και εθνικη προκοπη;

διεπραξε μηπως καποιο ηθικον η νομικον εγκλημα η δημαρχαρα μας;

την γενοκτονια των ποντιων αρνειται η οποια στο κατω κατω δεν περιλαμβανεται στις ποινικως κολασιμες αρνησεις του αντιρατσιστικου νομου (δευτερον ιδιωνυμον βενιζελου εν τη ιστορια ) που φερνουν οι πολιτικαροι μας, οι πατριωταροι, οι διασωστες,αυτοι που βαζουν πλατη για το εθνος ναι γεια,ως μη διεθνως ανεγνωρισμενη.

μηπως αραγε ηρνηθη την διεθνως ανεγνωρισμενη γενοκτονια των εβραιων,την περιουσια γενοκτονια της ιστοριας των πολιτισμων;ε οχι δα, περναει εβδομαδα και μηνα που να μην εχει και μια εκδηλωσι για τους εβραιους η καλεσμενους αυτους να αγορευουν επι παντος του επιστητου και επι των εσωτερικων υποθεσεων της ελλαδος;

η μηπως ηρνηθη την παραδοσιακη του εθνους πρωκτοκινητη (οπως λεμε μηχανοκινητη) παρελασι της τεταρτης διεθνους της πουστιας;οχι δα,τα παντα για τα παλικαρια μας εκανε μαλλια κουβαρια για παρτη τους και τα ανθρωπινα δικαιωματα μιας ηπερηφανου προμεναδας.

αλλοιμονον η παρελασις ειναι αδιαπραγματευτον δικαιωμα καθε ανθρωπου εφοσον δεν φερει οπλον.


επομενως διατι επιτιθενται αηθως οι σκοταδισται,το παρελθον, στη δημαρχαρα μας;

επειδη δηλαδη ο αρχων ημων ο περιουσιος και η πολυχρονεμενη βουλευτις μας κ. συνωστιζομαι ως αγωνισται των ανθρωπινων δικαιωματων μολις βλεπουν εκδηλωσι ποντιακου ελληνισμου διακτινιζονται απο τις πισω θυρες σε αποσταση ασφαλειας περιμετρου 50 χιλιομετρων;

ανθρωπινο δικαιωμα τους δεν ειναι;και δικαιωμα και της τουρκιας να βαζει ο,τι θεματα θελει εις τας πανεθνικας εξετασεις του λυκειου για τα πανεπιστημια.(ασχετον)
και εκτος αντιρατσιστικου νομου βεβαιως ως δικαιωμα απολυτον και αντιρατσιστικον.

εν τελει μετα απο τοσες θυσιες για τα ανθρωπινα δικαιωματα σε εχθρικον και απολιτιστον περιβαλλον αντιδραστικων , θα πρεπει επιτελους και το τουρκικο κρατος ως φαρος πολυπολιτισμου και προοδου να τους τιμησει ως εθνομαρτυρες του γενους των (πολυ)πολιτισμενων ανθρωπων και των ανθρωπινων δικαιωματων ,αυτο ειναι το ηθικον και αξιον.

αξιοι!

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα θα προσφέρεις μεγάλη υπηρεσία στο Έθνος αν γράψεις ένα βιβλίο που να λέει ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για τον αρχιπροδότη Στεργιάδη.
Ηταν και αυτός "προοδευτικός, αντιρατσιστής,Δημοκρατικός" συνδεόμενος με όλους τους προδότες της Ελλάδας και με όλες τις στοές.
Μέχρι και με το προδοτικό σόι του Τζέφρι ήταν συνδεδεμένος.
Είναι ο εφιάλτης της Ρεπούση και των ομοίων της...
Μπορείς να συνεργαστείς και με τον Πλεύρη για να χρηματοδοτήσει έρευνα στα Αγγλικά και Γερμανικά αρχεία.
Εσύ ψάξε τα Ρώσικα και τα Γαλλικά.

Ανώνυμος είπε...

πολεμικαι ειδησεις

εκθεση κολαφος του στρειτ ντιπαρτιμεντου για την χ.α


αν και το ... λαοφιλες στρειτ ντιπαρτιμεντ παρεμβαινει στον κλασικο ρολο της πορδης οπου γης ,παλι θα τσιμπησει νουμερακια η κατηγορουμενη...

μενει μονον να βγαλουμε και εμεις εκθεση για τις ηπα και να τους υποδεικνυουμε κατα τα γουστα μας πως θα ζησουν και τι θα κανουν στα σπιτια τους στο τεξας στο αινταχο κλπ.


δεν αγαπιομαστε να ασπρισουμε λοιπον;

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...