11/6/13

Λουκέτο στην ΕΡΤ με δούρειο ίππο μέσα από την ΕΣΗΕΑ

11/06/2013

Mε πράξη νομοθετικού Περιεχομένου και με δούρειο ίππο το ψηφοδέλτιο Κεδίκογλου στην ΕΣΗΕΑ (Κουμπιάς Αντωνιάδου Διόγος) η κυβέρνηση βάζει κανονικό λουκέτο στην ΕΡΤ, στο ΑΠΕ τροποποιώντας το νόμο για τις ΔΕΚΟ.

Οι σχετικές αποφάσεις ανακοινώνονται από ώρα σε ώρα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Με τροποποίηση του άρθρου 14β του Ν3429/2005 στη δημόσια ραδιοτηλεόραση και σε όλες αυτές τις επιχειρήσεις επέρχεται « αυτοδίκαιη λύση των πάσης φύσεως εργασιακών σχέσεων και των συμβάσεων έργου…» γεγονός που σημαίνει ο τι όλοι οι εργαζόμενοι χάνουν την δουλειά τους.

Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο που ξεκίνησε ως πρόταση Μόσιαλου το 2011 για απολύσεις προσωπικού και εκποίηση, συχνοτήτων, ακίνητης και κινητής περιουσίας, συνεχίσθηκε με την διαβόητη κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) που μειώνει τους μισθούς των εργαζομένων στα δημόσια ΜΜΕ , και καταργεί τις ΣΣΕ και τώρα, όπως φαίνεται ολοκληρώνεται ως εργασιακή τραγωδία.

Όπως αποκαλύπτεται τώρα δεν ήταν διόλου τυχαία η μετατροπή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης σε ΔΕΚΟ επί υπουργίας Γ. Παπακωνσταντίνου. Το άθλιο παρασκήνιο της τελευταίας διετίας, έχει επανειλημμένα καταγγείλει η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων (ΚΕΔ), έχοντας προσφύγει και στο Συνήγορο του Πολίτη.                                          

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...