25/6/13

«ΖΕΣΤΟ» ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ

Η είδηση έχει ως εξής:
Πακιστανός που είχε συλληφθεί στο Φιλαράκι της Ρόδου για κλοπή και καταδικάστηκε σε 6 μήνες εξαγοράσιμη φυλάκιση, αφέθηκε ελεύθερος μέσα σε λίγες μόνο ώρες, διότι κατατέθηκαν, με επιταγή, από τον πληρεξούσιο δικηγόρο τα χρήματα της εξαγοράς. (περίπου 800€).

Πληρεξούσιος δικηγόρος ήταν ένας «ακριβός» μεγαλοδικηγόρος του νησιού, που πήγε και στα κρατητήρια όπου κατέθεσε την επιταγή της φιλανθρώπου «ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ» του πασόκου Τζαβέτ Ασλάμ τον οποίο ακόμα καταζητεί η Interpol για διακίνηση λαθρομεταναστών!!!

Πηγή: kerberos-hellas

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οταν οι ελληνες αποκτησουν δικη τους κυβερνηση

αυτες οι παρανομες οργανωσεις των αλλοδαπων εισβολεων που τρεφονται απο το μαυρο χρημα θα τεθουν εκτος νομου για λογους εθνικης ασφαλειας ως τρομοκρατικες οργανωσεις και για ξεπλυμα χρηματος απο μαφιοζικες δρασεις και ξενα κρατη.

ο αλλοδαπος δε που απελευθερωθηκε θα απελαυνεται αμεσα με συνοδεια παλι για λογους εθνικης ασφαλειας ως συνεργατης τρομοκρατικων οργανωσεων που παρανομως εισεβαλλε σε ελληνικο εδαφος διχως βιζα για να εργασθει σε ξενες μαφιοζικες δραστηριοτητες...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...