14/6/13

Ενημέρωση και επικοινωνιακός αχταρμάς

Πούστηδες και Παλικάρια
γίνανε μαλλιά κουβάρια με την ΕΡΤ

Το «αντιδημοκρατικό» διάταγμα του Αντωνάκη το είχαν υπογράψει οι Πασόκοι με τον ίδιο αντιδημοκρατικό και «επείγοντα» τρόπο στις 22 Αυγούστου 2011. (Ν. 4002). Ήταν το σχέδιο τρόικας -Μοῢσιαλου.

Την ΕΡΤ την «έκλεισε» η Τρόικα και το Μνημόνιο, και αφού η Χρύσα, η Πλύστρα Εγκεφάλου του Σημίτη, ο Στέλιος Freedom House, και ο θυρωρός του Μαρούδα έγιναν «αγωνιστές του άνεργου λα (γ)ού (στιφάδο), μπήκε στο κόλπο και ο ρουφιάνος του Σόρος, Νιλς Μούιζνιεκς, που τάχθηκε στο πλευρό του Συνταγματολόγου , του Φώτη Κουρέλη, του Στέλιου Freedom House και της Πλύστρας Εγκεφάλου του Σημίτη ο οποίος είπε απερίσκεπτο τον Αντωνάκη για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ, επειδή , «καταργώντας ακόμη και προσωρινά τα δημόσια μέσα ενημέρωσης, η Ελλάδα περιορίζει τον πλουραλισμό των ΜΜΕ, την ελευθερία έκφρασης και το δικαίωμα στην πληροφόρηση, και δίνει βαρύ πλήγμα σε ένα βασικό πυλώνα της δημοκρατίας». Βέβαια ο Νιλς, του τη χρώσταγε του Αντουάν, από το «αντιρατσιστικό».

Αλλά αν περιμένεις «δημοκρατία» από τον Ρουφιάνο του Σόρος , τον πράκτορα Στέλιο Freedom House και την Πλύστρα Εγκεφάλου του Σημίτη, καλύτερα λαγός στιφάδο από διαδηλωτής στη Μεσογείων.
Πάντως μέχρι τη Δευτέρα οι Βρυξέλλες και η τρόικα θα δώσουν λύση. Η πολιτική αστάθεια και οι κυβερνητικοί τριγμοί προκάλεσαν «προβληματισμό» στους έξωθεν που συνέστησαν αλλαγή στάσης. Βρέθηκε μυστική νομική φόρμουλα για λειτουργία της τηλεόρασης μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, που θα επιτρέψει τη λειτουργία των συχνοτήτων αλλά και την εργασία του απαραίτητου προσωπικού, με δίμηνες συμβάσεις.
Οι ημέτεροι ΠΑΣΟΚΟΔΗΜΑΡΟΣΥΡΙΖΟΝΟΥΔΟΥ δεν θα απολυθούν, αλλά μόνον τα ορφανά χωρίς μπάρμπα εις την Κορώνη. Η απόφαση διαβιβάστηκε στους εκλοyes men που έδειξαν θετική αντίδραση.

ΥΓ. Η δίς Σαλαγκούδη συμμετέχει η όχι στις απεργιακές εκδηλώσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Θέματα Ελληνικής Ιστορίας: Παρελθόν, Παρόν, Μέλλον

«Δημιούργησα το ιστολόγιο Θέματα Ελληνικής Ιστορίας υπό το ψευδώνυμο "Φιλίστωρ" το 2009, με πρώτο δημοσιευθέν άρθρο για τον σπαρτι...