8/6/13

Λογοκρισία και φασισμός

Η δίωξη εναντίον μου από την τρικομματική κυβέρνηση είναι καθαρά πολιτική και όχι πειθαρχική. Δεν ξεθάψανε τυχαία τη σκηνοθετημένη, από τα καθάρματα της στρατιάς των πασόκων , πειθαρχική δίωξη του 2011.
Μπροστά σε αυτά που έρχονται, η απόλυτη λογοκρισία είναι υποχρεωτική για την Ψωροελίτ και τα αφεντικά της. Ο στόχος τους είναι να μου κλείσουν το στόμα. Να πάψω να μιλάω και να αποκαλύπτω την αλήθεια.
Goldman- Παγκόσμια Διακυβέρνηση-Χούντα των τραπεζιτών-Αφορολόγητο ΚΙΣ- Ιουδαϊκό Τόξο κλπ.
Το μήνυμα που μου στέλνουν είναι απλό.
Αν θες να πάρεις σύνταξη και να έχεις φάρμακα βούλωσε το.

Όμως έμπλεξαν. Και κυρίως, τα αλητόπαιδα οι ψευδομάρτυρες.

Ελπίζω ότι θα βρεθούν δικαστές για να τους καταδικάσουν και για τις ψευδορκίες και για τις πλαστογραφίες που δεν είναι «πειθαρχικά παραπτώματα» αλλά κακουργήματα. Μέχρι τότε θα τα βγάλω πέρα.

Τώρα αποκτά μεγάλη σημασία για την επιβίωση μου, το βιβλίο μου, η Επανάσταση των Φιλογενών.
Σε πρώτη φάση αυτό θα με κρατήσει όρθιο, μέχρι να βρω μια δουλειά.

Σπύρος Χατζάρας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο γράψ' τους στα αρχίδια σου!! Σε "προσλαμβάνουμε" εμείς οι αναγνώστες σου. Εκτός από το δικαστικό κυνήγι, πες στον σχεδιαστή του site να βάλει ένα donatte (χορηγία) συνδεδεμένο με paypal , όπως έχουν πολλά άλλα site. 500 άτομα/μήνα Χ 2 ευρώ βγάζεις έναν "αξιοπρεπή" (για τις μέρες μας) μισθό. 1-2 ευρώ τον μήνα για την ενημέρωση τους αρκετοί μπορούν να τα δώσουν . Με αλληλεγγύη και ενημέρωση μπορούμε να τους τσακίσουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο πως και δεν εχεις συμπληρώσειτα χρόνια για σύνταξη ? Σε θυμάμαι από αρχές δεκαετίας 80 να δουλεύεις .

Ανώνυμος είπε...

"Ελπίζω ότι θα βρεθούν δικαστές για να τους καταδικάσουν και για τις ψευδορκίες και για τις πλαστογραφίες που δεν είναι «πειθαρχικά παραπτώματα» αλλά κακουργήματα."

Ποιοί θα καταδικάσουν τις ψευδορκίες;;; Οι Μασώνοι δικαστές;;;

johnepikouros είπε...

Συμφωνώ μέ τόν πρώτο.Θά προσπαθήσουμε νά κρατήσουμε ζωντανές τίς φωνές πάνω στίς οποίες θά πρέπει νά στηρίξουμε μιά νέα πορεία καί όχι μόνο γιά τήν χώρα μας.Περιμένουν πολλοί καί πολλά από μάς.Δύναμη φίλε καί συνεχίζουμε.

Βουρ στο Νταβλά με τα Κουλούρια

  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΚ9 ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΑΤΚΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ  ΤΩΝ ΕΚΔΟΤ...