12/6/13

Τα κακαρίσματα και οι Κότες

Μέχρι και ο Παναγιωτακόπουλος ξεβρακώνει τον Συνταγματολόγο

Λέει ο σ. Παναγιωτακόπουλος κρατώντας όμως πισινή :
«Με αφορμή τα όσα διαδίδονται από Κυβερνητικές πηγές, αν όντως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε ενημερωθεί για το σχέδιο κλεισίματος της ΕΡΤ, οφείλει σήμερα να παραιτηθεί. Η αποδοχή από το ΠΑΣΟΚ των τετελεσμένων της κυβέρνησης Σαμαρά, πρέπει να σταματήσει σήμερα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ οφείλει, σήμερα κιόλας, να άρει την στήριξή του σε αυτή την Κυβέρνηση. Μέχρι να συγκληθεί η Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ και να συζητηθούν οι νέες εξελίξεις, ( τον Οκτώβριο;;;) δεν θα συμμετέχουμε σε καμία διαδικασία του κόμματος, ούτε θα δεσμευόμαστε από καμία απόφαση άλλων κύκλων και παράκεντρων».

Αυτοί οι «αριστεροί» της «Δημοκρατικής Παράταξης», που δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα για την απάτη του Αβάπτιστου, και που καταγγέλλουν «τους νοσταλγούς και σχεδιαστές του πιο σκληρού κράτους της Δεξιάς», φταίνε περισσότερο από όλους.Το δικό τους «έργο» παρακολουθούμε.
Το ΠΑΣΟΚ είναι το σκληρό κράτος της Δεξιάς. Άλλωστε και ο ΔΟΛιος κυρ Σταύρος με το εγκεφαλικό, τον Αντωνάκη βλέπει για ηγέτη της «Δημοκρατικής Παράταξης».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, από επαναστατικές ρητορικές από την συγκεκριμένη ¨πράσινη¨ κότα, εχουμε μπουχτίσει.
Οταν θα έρθη η κρίσιμη ώρα, τα ξεχνάει όλα και βάζει την ουρά στα σκέλια (¨ναι σε όλα¨, υποταγή στον ¨αρχηγό¨ κ.λ.π.)

31 Ιουλίου 1801. Άρχισε η λεηλασία του Παρθενώνα που ήταν ιδιοκτησία των Τούρκων και τον πούλησαν στους πολιτισμένους Κλέφτες από το Λονδίνο . Μαζί τους οι Αθηναίικές Κωλο-οικογένειες της Εταιρίας της Ανατολής

Στην τουρκοκρατούμενη Αθήνα, στις 31 Ιουλίου 1801 ο πρωθιερέας της αγγλικής πρεσβείας της Κωνσταντινούπολης, αιδεσιμότατος Φ. Χάντ, ως απεστ...