22/6/13

Δημοσκοπικά μεγαλεία

Έλα …. στον τόπο σου!
ΠΑΤΣΟΚ ΚΑΙ ΓΟΜΑΡ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΟ ΚΑΙΑΔΑ

Με εντολή από το Μαξίμου, ο «Τύπος της Κυριακής» και η Rass έδωσαν τα πραγματικά δημοσκοπικά ποσοστά ΠΑΤΣΟΚ ΚΑΙ ΓΟΜΑΡ, χωρίς μασκαρέματα. ΠΑΤΣΟΚ 4% και ΓΟΜΑΡ 3%.
Μεταξύ 4-5% ΚΚΕ λτδ και Μπλάκ& Ρεντ λέιμπελ. Ο κοντός χωρίς γραβάτα δεν τραβάει. Με το ζόρι 23-23,7%, μαζί με τους θαυμαστές του Αλαβάνου όμως. Ο Αντωνάκης «πρώτος» με 24%.

Οι μόνοι ανερχόμενοι, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που, δια της εις άτοπον απαγωγής, και η Rass τη βρίσκει πάνω από 14% και το ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ. Η αδιευκρίνιστη ψήφος για τη Rass ειναι το 15,3%.

Το ενδιαφέρον είναι ότι όσο κρατούσε η απεργία των δημοσιογράφων, ο κόσμος υποστήριζε κατά 65% την ΕΡΤ. Μόλις ξανά-έπιασαν δουλειά οι παπαγάλοι, το 72,7% «συντάσσεται με τον Αντώνη Σαμαρά», και εκφράζει την άποψη ότι «η ΕΡΤ πρέπει να ανοίξει αφού μειωθεί το προσωπικό και εξορθολογιστεί η λειτουργία της». ( Και αφού πάρουν τις δημόσιες συχνότητες οι Digea).

Στην ερώτηση, «αν θέλετε η κυβέρνηση να εξαντλήσει την τετραετία ή να πάμε σε πρόωρες εκλογές», το 61,8% των άνεργων, των απολυμένων και των μελλοθάνατων, συμφωνεί με την τρόικα, τους τοκογλύφους, τον ΣΕΒ, και τους αετοχύχηδες πάσης φύσεως, ότι «η κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει την τετραετία». Ενώ το 54,4% τάσσεται υπέρ των απολύσεων στον δημόσιο τομέ που απαιτεί η τρόικα και που έρχονται, πριν την μανδάμ Entwicklung .

Περιέργως, το 80%, αυτή τη φορά δεν εκφράζει τη γνώμη ότι ο κυρ Φώτης, «είναι καλός και σοβαρός άνθρωπος», (παρότι αριστερός).Όμως η μεγάλη πλειοψηφία θεωρεί καλό Κύριο τον συνταγματολόγο, παρόλο που εγκατέλειψε τον κυρ Φώτη, επειδή έδειξε υπευθυνότητα, με το χαράτσι στα δυαράκια και τα τριαράκια. Αβε συνταγματολόγε. Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν.

Οι δύο στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη στροφή του ΑΞΕΛ, στην αριστερή οικονομική πολιτική «Ομπάμα-Γκολντμαν Ζάκξ» και στην λάιτ «αντιμνημονιακή και αντιρατσιστική» κριτική.

ΥΓ.Οβερ-ολέ !

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με το ζόρι 23-23,7%, μαζί με τους θαυμαστές του Αλαβάνου όμως. Ο Αντωνάκης «πρώτος» με 24%.

μα ειναι δυνατον να υπαρχει 24 + 23 τα εκατο που ΔΕΝ ειναι μελλοθανατοι σε αυτη την χωρα και να τους στηριζουν;

αμφιβαλλω αν ειναι αληθεια

Ανώνυμος είπε...

ανθελληνικο σκοπιανο μπλογκ μαλλον ακροαριστερων στα ελληνικα.

http://belomorskamacedonia.blogspot.gr/


περιεργο φιλοαλβανικο|(κοσοβαρικο;) μπλογκ με ολιγη απο φιλελληνισμο και μπολικο μενος κατα σερβων και ορθοδοξιας

http://ellines-albanoi.blogspot.gr/2011/06/blog-post_7914.html

http://ellines-albanoi.blogspot.gr/2010/12/blog-post_2936.html

Ανώνυμος είπε...

45% πλαστά έγγραφα για ελληνοποιήσεις


Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με το θέμα Ελληνοποιήσεων ατόμων κυρίως από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, τα οποία εμφανίζονται δήθεν ως Ελληνικής καταγωγής αλλά στην ουσία δεν έχουν την παραμικρή σχέση εθνικών δεσμών με την χώρα μας.
Το φαινόμενο των ακριτών και συλλήβδην ελληνοποιήσεων έγινε ιδιαίτερα έντονο επί Κυβερνήσεων Κ. Σημίτη, οπότε η χώρα μας και ιδιαίτερα η περιοχή της Θράκης δέχθηκε έναν καταιγισμό αιτήσεων από περίεργες μορφές που ισχυριζόταν ότι ήταν «Ρωσοπόντιοι».
Στην πραγματικότητα ήταν... «Ρωσορώσοι» αφού δεν γνώριζαν ούτε την Ελληνική γλώσσα, αλλά ούτε και μιλούσαν επ’ ελάχιστον την Ποντιακή διάλεκτο.
Στραβοί-κουτσοί συνέρρευσαν στον... «Άγιο Παντελεήμονα», δηλ. την Ελλάδα όπου, προσκομίζοντας μάλιστα και Πανεπιστημιακά πτυχία - «Μαϊμού» προσελήφθησαν αρκετοί και στο Ελληνικό Δημόσιο.
Η πλούσια Ελλάδα έχει χρήματα να πληρώνει.

Αυτές οι πρακτικές όμως έχουν πλέον τελειώσει.
Η Ελληνική Πολιτεία επι τέλους πράττει αυτά που δεν έγιναν τόσα χρόνια και εφαρμόζει τα αυτονόητα. Δηλ. τον έλεγχο των ατόμων που επιδιώκουν να ελληνοποιηθούν.
Κατά την πρόσφατη ορκωμοσία 87 παλιννοστούντων στην Κομοτηνή, που απέκτησαν την Ελληνική ταυτότητα και ορκίσθηκαν πίστη στην Πατρίδα και υπακοή στο Σύνταγμα και τους Νόμους, ο Περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος υπήρξεν αρκούντως αποκαλυπτικός.
Αφού ευχήθηκε καλή πορεία στους νέους συμπατριώτες μας, εν τη ευρεία και στενή έννοια, επιβεβαίωσε αυτά που κατά καιρούς έχουμε γράψει.
Οτι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, σχεδόν το 45% των εγγράφων που προσκομίζονται στο Ελληνικό Κράτος για νομιμοποίηση αλλοδαπών ως ελληνικής καταγωγής, είναι πλαστογραφημένα.
Ο κ. Αγγελόπουλος δήλωσε ότι ο έλεγχος της αρμοδίας Επιτροπής είναι πλέον αυστηρός και προσεκτικός.
Ετσι σε 384 ελέγχους εγγράφων και δικαιολογητικών, εντοπίσθηκαν 145 περιπτώσεις πλαστογραφημένων και νοθευμένων εγγράφων.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό που επιβεβαιώνει τις υπόνοιες για ελληνοποιήσεις - Μαϊμού που έγιναν στο παρελθόν χωρίς προσεκτικό έλεγχο.
Σήμερα τα προσκομιζόμενα έγγραφα διασταυρώνονται με την INTERPOL. Γίνεται έλεγχος τόπου γεννήσεως, τόπου κατοικίας, διαπιστώνεται η ταυτοπροσωπία προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία της Ελληνοποιήσεως του αιτούντος.
Και εαν από την INTERPOL τα στοιχεία που θα προσκομισθούν αποδειχθούν πλαστά, τότε οι αιτούντες παραπέμπονται στον Εισαγγελέα για απάτη έναντι του Δημοσίου.
Κατά την άποψή μας, ούτε καν θα έπρεπε να απασχολούνται τα Δικαστήρια αλλά να διατάσσεται η άμεση σύλληψη και απέλασή τους.
Όλοι οι Ελληνικής καταγωγής ομογενείς μας, είναι δεκτοί στην Πατρίδα. Όχι όμως οι Τσετσένοι, ή οι Αμπχάζιοι που μάθανε ότι «πηδιόμαστε» και μας κουβαλήθηκαν για να μας πηδήξουν.
Φτάνει πια η «μπουνταλοσύνη» που οδηγεί στην διάβρωση του Ελληνισμού.

Πηγή: Ελεύθερη Θράκη

http://www.alexandroupoli.gr/news.php?extend.217

Ανώνυμος είπε...

Σαν να μην περασε μια ημερα....



""Σαμποταρετε τις εθνικιστικες γιορτες."

"" η κεφαλαιοκρατια προπαρασκαευαζεται πυρετωδικα (sic)

για την εθνικη γιορτη της 25ης του μαρτη.

Εθνικα μνημοσυνα, παρατες , δοξολογιες με σκοπο να παρασυρει και να φανατισει τις μαζες με τα εθνικιστικα ιδεωδη.

Οι εργαζομενες μαζες πρεπει να ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ τις εθνικιστικες γιορτες.""



ριζοσπαστης 23η μαρτιου 1935

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΣΑΣ) ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ!

ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ,ΠΑΛΙΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ.

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΝΕ ΚΑΙ ΦΛΕΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑ ΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ (ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑ ΡΕ ΦΟΡΟΥΣ-ΚΟΛΛΥΒΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ; ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΠΟΤΕ ΔΑΥΤΟΙ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ!)...

ΛΑΘΡΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ propaganda BΑΖΟΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΕΧΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΦΙΛ ΤΑΧΑ ΑΞΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΗΤΤΑ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013
Ο Παπούλιας καλωσορίζει λαθρομετανάστες την ώρα που η ελληνική νεολαία ξενιτεύεται



Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Παπούλιας δέχθηκε ομάδα παιδιών (;) από τη Συρία, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ακτή Ελεφαντοστού, Σουδάν και άλλες χώρες που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Υποδοχής της Μ.Κ.Ο. "Αποστολή".

Τα παιδιά συνόδευαν ο Γενικός Διευθετείς της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, ο Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού κ. Γεώργιος Μόσχος και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο τη Δημοκρατίας ο κ. Δήμτσας υπογράμμισε: «Δεν έχει σημασία αν ένας άνθρωπος είναι λευκός ή μαύρος. Πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος. Είναι εικόνα του Θεού. Σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που «σνομπάρουν» την ιστορία, έχουν κοντή μνήμη στην καθημερινή τους ζωή. Δεν σκέπτονται σοβαρά το παρελθόν. Αυτό είναι αποτέλεσμα μιας κρίσης αξιών, ηθικής και κοινωνικής. Δυστυχώς πάψαμε να σεβόμαστε το κάθε πρόσωπο. Η «Αποστολή» κάνοντας πράξη το όραμα του Αρχιεπισκόπου ανοίγει την καρδιά της και αγκαλιάζει ως αδελφό της κάθε ξένο. Άλλωστε κανένας δεν πρέπει να ξεχάσει πως ο πρώτος ξένος για τους Χριστιανούς ήταν ο ίδιος ο Κύριος μας, ο Ιησούς Χριστός. Μερικά από αυτά τα παιδιά, κύριε Πρόεδρε, για να έρθουν στην Ελλάδα έκαναν 6 μήνες με τα πόδια. Πηγαίνουν όλα σχολείο και σας έφεραν ως δώρο ένα τροπάριο της Μεγάλης Παρασκευής στο οποίο ο Ιωσήφ απευθυνόμενος στον Πιλάτο αναφέρει τον Ιησού ως ξένο λέγοντας χαρακτηριστικά «δος μοι τούτον τον ξένον». Είναι ένα συμβολικό κείμενο γιατί τα περισσότερα από τα παιδιά αυτά είναι....... μουσουλμάνοι. !!!!!!!

Ο Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού κ. Γεώργιος Μόσχος μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι: «Τα περισσότερα παιδιά πηγαίνουν σχολείο και μαθαίνουν ελληνικά. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη διαβίωσή τους στην τύχη, σε οποιεσδήποτε συνθήκες.


Κ. ΔΗΜΤΣΑΣ: Ευτυχώς, στην Ελλάδα έχουμε από τις καλύτερες πρακτικές στην Ευρώπη σε σχέση με την αποδοχή των παιδιών που δεν έχουν καθόλου χαρτιά στα σχολεία μας. Πάμε καλά σ’ αυτό. Το σχολειό δέχεται τα παιδιά, τα στηρίζει και αυτό είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο. Προνοιακά δεν πάμε πολύ καλά.

Γ. ΜΟΣΧΟΣ: Έχουμε παιδί αριστούχο, που θα δώσει τώρα πανελλήνιες εξετάσεις. Και αυτό μέσα σε 2-3 χρόνια. Θέλουμε όλοι να παρέχουμε μια διασφάλιση σ’ αυτά τα παιδιά: ότι αν και είναι από άλλη χώρα και έχουν άλλο χρώμα δέρματος, αυτό δεν σημαίνει ότι θα αντιμετωπιστούν με οποιοδήποτε αρνητικό τρόπο στη χώρα μας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αυτό θα ήταν απαράδεκτο.

Κ. ΔΗΜΤΣΑΣ: Το παιδί, κύριε Πρόεδρε, από το Σουδάν ήταν μαχητής επιστρατευμένος 10 ετών. Διέφυγε από την πατρίδα του γι’αυτό το λόγο και σήμερα είναι 14 ετών, αριστούχος μαθητής

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://tnsite.gr/index.php/ellada/33722-ο-κ-παπούλιας-συνάντησε-παιδιά-μετανάστες-της-«αποστολής»

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr/2013/06/blog-post_9551.html

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/319489/i-sygkinitiki-synantisi-toy-karoloy-papoylia-me-anilikoys-metanastes

Ανώνυμος είπε...

προσεξτε πως με πολιτικες σκοπιμοτητες μπερδευουν την εθνικη αναξαρτησια και το δικαιωμα καθε λαου να προστατευει το σπιτι του και να απορριπτει την αλλοιωση του πολιτισμου του και του τοπου του με τον ναζισμο.

ειναι σατανικος ο τροπος που διαστρεφουν το κακο το ντυνουν με καλο και υστερα το χρησιμοποιουν για να προωθησουν το κακο.

επισης πως συγχεουν σκοπιμα μερικους προσφυγες με εκατομμυρια εποικους τους οποιους προωθουν στην χωρα με αλλοθι τους πρωτους που βαζουν μπροστα για να καμψουν τις αντιστασεις και την αξιοπρεπεια των ελληνων.

πως ακομη ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ την αντιθεση σας και επιμενουν με αλαζονεια να αγνοουν την βουληση σας με ιταμο τροπο.

ειναι ακριβως η ιδια αλαζονεια που πρωθει την οικονομια της αγορας διχως συνορα κοινη η μητρα και οι πολιτικες.

επισης προσεξτε πως χρησιμοποιουν τον χριστιανισμο ως απολογητη της καθυποταξεως μας σε αλλες φυλες και της καρτερικης υποταγης.
οπως ακριβως ελεγαν επι τουρκοκρατιας οι φαναριωτες χριστιανοι δικαιολογοντας την σκλαβια.

και μαλιστα τον επικαλουνται αλλοθρησκοι και αυτοι για αλλοθρησκους που δεν αποδεχονται αυτες τις αρχες αλλα προσπαθουν να μας τις επιβαλλουν μονομερως !!!ΗΜΑΡΤΟΝ!

ο χριστος θελει τους ανθρωπους ελευθερους και ευτυχεις οχι να αποδεχονται την αυτοαναιρεση μας ως ελληνες και να χαρισομε την χωρα μας σε αλλους με ανελευθερια και διχως αυτοδιαθεση της ζωης μας.

διαβαστε!

Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο τη Δημοκρατίας ο κ. Δήμτσας υπογράμμισε: «Δεν έχει σημασία αν ένας άνθρωπος είναι λευκός ή μαύρος. Πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος. Είναι εικόνα του Θεού. Σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που «σνομπάρουν» την ιστορία, έχουν κοντή μνήμη στην καθημερινή τους ζωή. Δεν σκέπτονται σοβαρά το παρελθόν. Αυτό είναι αποτέλεσμα μιας κρίσης αξιών, ηθικής και κοινωνικής. Δυστυχώς πάψαμε να σεβόμαστε το κάθε πρόσωπο. Η «Αποστολή» κάνοντας πράξη το όραμα του Αρχιεπισκόπου ανοίγει την καρδιά της και αγκαλιάζει ως αδελφό της κάθε ξένο. Άλλωστε κανένας δεν πρέπει να ξεχάσει πως ο πρώτος ξένος για τους Χριστιανούς ήταν ο ίδιος ο Κύριος μας, ο Ιησούς Χριστός. Μερικά από αυτά τα παιδιά, κύριε Πρόεδρε, για να έρθουν στην Ελλάδα έκαναν 6 μήνες με τα πόδια. Πηγαίνουν όλα σχολείο και σας έφεραν ως δώρο ένα τροπάριο της Μεγάλης Παρασκευής στο οποίο ο Ιωσήφ απευθυνόμενος στον Πιλάτο αναφέρει τον Ιησού ως ξένο λέγοντας χαρακτηριστικά «δος μοι τούτον τον ξένον». Είναι ένα συμβολικό κείμενο γιατί τα περισσότερα από τα παιδιά αυτά είναι....... μουσουλμάνοι. !!

Ανώνυμος είπε...

Η χειραγώγηση μέσω δημοσκοπήσεων

http://justiceforgreece.wordpress.com/2013/05/15/η-χειραγώγηση-μέσω-δημοσκοπήσεων/

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...