Ως Έλληνας πολίτης, πού έχω βιώσει τον πόλεμο του ΄40 και την αγριότητα της Γερμανικής θηριωδίας και κατοχής ως και όλα τα δεινά πού υπέστη η Πατρίδα μου, αλλά και ως Έλληνας έφεδρος αξιωματικός του ενδόξου στρατευμένου Ελληνικού Λαού :
Ζητώ.
Την ηθική τιμωρία και καταδίκη της μισέλληνος Ρεπούση, βουλευτίνας του Κουβέλη, πού ξεπερνώντας όλα τα όρια της ιστορικής διαστρέβλωσης και προπαγάνδας, τόλμησαν τα βδελυρά χείλη της να προσβάλλουν τα ιερά και όσια των ηρωικών αγώνων της φυλής μας και την μνήμη των ηρωίδων του Ζαλόγγου.
Για αυτό δεν πρέπει να ξαναγίνει μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου, αλλά να της αφαιρεθεί και η Ελληνική ιθαγένεια. Είναι ανάξια να λέγεται ελληνίδα, ως εχθρός της Πατρίδος μας.
Είναι ντροπή και όνειδος κυρ- Κουβέλη να έχεις στο κόμμα σου τέτοια άτομα. Κρίμα γιατί κάποτε υπήρξες και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
ΝΤΡΟΠΗ.
Χρίστος Α Αθανασόπουλος
Εφ. Υπίλαρχος
Christathan.blogspot.com
Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας . Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ. Ανένδοτος για να φύγουν οι Ψεύτες,οι κλέφτες,και οιΠροδότες.«Ου δη πάτριον εστί ηγείσθαι τους επήλυδας των αυτοχθόνων….»...
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Τα Χριστούγεννα του 1940. 25η Δεκεμβρίου.59η ημέρα του Ελληνο-Ιταλικού Πολέμου.
25 Δεκεμβρίου 1940. Οι Ιταλοί βομβάρδισαν την Κέρκυρα.Αποτέλεσμα 21 νεκροί, 30 τραυματίες και δεκάδες κτίρια γκρεμισμένα. Ο Παπάγος, ο Κα...
-
Η ΑΙΝΟΣ επειδή ειναι μικρή και έχει μικρότερο κόστος πουλάει πολύ πιό φθηνα από τον Ανταγωνιστή της Μπαρμπαστάθη που εχειαγοραστεί από πολ...
-
Οι πρώτες (ιατροδικαστικές) εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο 31χρονος ποδοσφαιριστής υπέστη έμφραγμα.
1 σχόλιο:
Oταν με τη γερμανική εισβολή, το 1941, κατέρρευσε το ελληνικό μέτωπο στην Aλβανία, άρχισαν να καταφθάνουν στην Aθήνα ατέλειωτο πλήθος Eλλήνων στρατιωτών έχοντας διανύσει με τα πόδια εκατοντάδες χιλιόμετρα –έφταναν κουρελιασμένοι, πληγιασμένοι, ψειριασμένοι, βρώμικοι, εξουθενωμένοι. Tότε ο Aντώνης Mπενάκης βγήκε στην πόρτα του Mουσείου του και μοίρασε όλα του τα κοστούμια, πρωινά, απογευματινά, βραδινά, σε αυτούς τους στρατιώτες. Kαι από την ημέρα εκείνη, στα τριάμισι χρόνια της γερμανικής κατοχής που ακολούθησε, ο Aντώνης Mπενάκης φορούσε κάθε μέρα, πρωί, απόγευμα, βράδυ, το ίδιο ένα και μοναδικό κοστούμι.
Δημοσίευση σχολίου