15/1/15

Έρχεται η σφαγή των Κουλάκων

Περιουσιολόγιο», «διεύρυνση της φορολογικής βάσης» «φορολογία με πολλούς συντελεστές, και ανώτατο στο 50%» , και εφαρμογή της σοσιαλδημοκρατικής Αρχής «φορολογούμε παραπάνω και έχουμε περισσότερες συλλογικές υπηρεσίες»,προανήγγειλε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθηνών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Το «Περιουσιολόγιο», και τη «διεύρυνση της φορολογικής βάσης» την έχουμε ξανακούσει από τη Δεξιά του ΔΝΤ. Τωρα και η αριστερά του ΔΝΤ.
Φόροι, φόροι, φόροι, αριστεροί όμως, που θα φέρουν... ελπίδα !

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H φυλλαδα του μπομπολα στο εθνοσπορ κανει πλυση εγκεφαλου πολιτικη με τον αραπη τον μανικετοκουμπο που βρισκεται στις ηπα και δουλευει σε μια αμερικανικη πολυεθνικη του μπασκετ ως στελεχος και κονομαει περιουσια δις δραχμων !

δεν υπαρχει μερα που στο αθλητικο ενθετο της φυλλαδας αυτης να μην εκθειαζει η να μην ασχολειται με τον αλλοδαπο κατοικο ελλαδος μανικετοκουμπο στις ηπα που βαραει ενα τοπι και κανει τον καραγκιοζη επι πληρωμει για να διασκεδαζουν τα νευρωσικα αμερικανακια στις αρενες !


και να σου τι κανει ο αραπης εκει και να αυτο να εκεινο και να γλυψιμο μονο και μονο επειδη ειναι αραπης που ζει σε ελληνικο εδαφος ως ξενος εισαγομενος .

αν ηταν ελληνας θα το περνουσαν στο ντουκου.

και πρεπει με το ζορι οι ελληνες να πουν το ψαρι κρεας επειδη το θελει το κομματικο συστημα και τα συμφεροντα του κεφαλαιου!

με το ζορι να μας κανουν ενα αχταρμα με καθε ρατσα οχι απλως να εργαζονται ξενοι στη χωρα αλλα να μας ισοπεδωσουν σαν ταυτοτητες και στη μεση για εργαλειο μαρκετινγκ ο αραπης με τη μπαλα!

κανονικη ψυχωση πασοκ και μπομπολας με το μαλακα αραπη.


τωρα που θα ψηφισουν στις εκλογες μην ξεχασουν οτι ο αρχιγαμιολης σαμαρας αυτο το μουνι της σιμενς που πουλαγε ταχα πατριωτισμο το 93 και των εβραιων σημερα,

που ξεγελασε το κοσμο και πηρε την εξουσια υποσχομενος τα αντιθετα απο οτι εκανε εχοντας απεναντι την εβραια αλλα τελικα απεδειθη και αυτος ολοιδιος της,


3 χρονια στην εξουσια δεν καλεσε κανενα φουκαρα απλο ελληνα στο μαξιμου κανεναν πραγματικα αξιο ελληνα που τιμα την ελληνικη ρατσα ,

αλλα καλεσε μονον τον αραπη μανικετοκουμπο (και πριν παρει το μπουλο απο την εξουσια και τους γονεις του εβραιου αναρχικου ληστοσυμμοριτη),

για να μας πεισει με το ζορι οτι πεταει ο γαιδαρος επειδη ετσι θελουν τα αφεντικα και πρεπει αυτος και καθε αλλος πιθανον και κοπριτης που σουλατσαρει στο ελλαντα να ειναι ελληνας απο αλλη ρατσα!!!


και ερωτω

το καταρ εχει 2.5 μυρια πληθυσμο

το 80 τα εκατο ειναι ξενοι

το 80 ετσι;

κανενας καταρινος σαμαρας κανενα κρατος και πολιτης δεν τραβαει κανενα ζορι να βαφτισει το 80 τοις εκατο των ξενων στη χωρα καταρινους.

κανενας δεν τραβαει ζορι με το οτι ειναι ξενος οπως και κανενας καταρινος δεν ζοριζεται να βαφτισει ξενους ως καταρινους.

το ιδιο ζορι δεν εχουν ουτε με τους ξενους στη σαουδαραβια π.χ

εδω τι παρακρουση ειναι αυτη με το ζορι να πρεπει οι ξενοι στην ελλαδα να μασκαρευτουν σε ελληνες με το ζορι ;

η παρακρουση της δυσης που την εισαγει και η ελλας που ακολουθει τυφλα τις μαλακιες της δυσης και τις θεωριες της τις εφαρμοζει αμασητες.

δηλαδη τι θα παθουν ολοι αν απλως ειναι αυτο που ειναι δηλαδη ξενοι που διαμενουν στην ελλαδα για εργασια αντε εστω και με διαβατηριο ελληνικο μια μεριδα;

ξενοι με ελληνικη υπηκοοτητα εστω .

αλλα ελληνες με το ζορι και αποδομοντας τη κοινη λογικη γιατι;

γιατι τετοια πρεμουρα και τετοια εμμονη να επιβαλλουν στη σκεψη του λαου κατι που αντικειται στη κοινη λογικη;επειδη το σχεδιασε ο καλλεργι και οι εβραιοι καπιταλιστες;

μηπως στοχευουν στο μυαλο των ανθρωπων και θελουν να επιβαλλουν εσωτερικη μεταλλαξη της ιδιας της νοοτροπιας ενος ολοκληρου εθνους με υπουλη βια εγκεφαλικη;

Ανώνυμος είπε...

Φανουρης ο Γιωτας !!!


https://www.youtube.com/watch?v=XlrAogWeq1Y

Ανώνυμος είπε...

η λυση ειναι το μαζικο, ταξικο λαϊκο κινημα με το λαο να παιρνει στα χερια την πατριδα και την οικονομια απο την αστικη ελιτ.
μονο τις αλυσιδες του μπορει να χασει οπως λεει και ο μπαρμπα- καρολος

Ανώνυμος είπε...

Τι νοημα εχει το περιουσιολογιο οταν ΔΕΝ υπαρχουν τα στοιχειωδη δημοσιονομικα φρενα ως αναγκαια αντισυμβαση δικαιου και αντιρροπο.Τι νοημα εχει να κυνηγα το κρατος με τοσο προδηλα καταχρηστικο τροπο τους πολιτες κυριως του ιδιωτικου τομεα οταν οι εργαζομενοι του δημοσιου πχ δεν εχουν ορια στους μισθους και στα καθε ειδους προνομια που τοσο ασυδοτα τους παρεχουν οι πολιτικοι τους πατρωνες.Αν υπηρχαν πλαφον πχ στον αριθμο στους μισθους και στις συνταξεις των ΔΥ αντιστοιχα αυτων που υπαρχουν με αλλο τροπο στον ιδιωτικο τομεα τοτε ισως θα ειχε νοημα ενα τετοιο μετρο.Η μονοπλευρη εφαρμογη με την προσχηματικη επικληση της φοροδιαφυγης συνιστα ΔΙΩΓΜΟ του ιδιωτικου τομεα και περαιτερω ασυλοποιηση του κακοποιου και αδηφαγου δημοσιου(στρατου κατοχης).Και στο τελος τελος το αμφιλεγομενο δημοσιο οφελος απο την οποια παταξη της φοροδιαφυγης ως μετρησιμο οικονομικο μεγεθος δεν μπορει να αναμετρηθει με το μη μετρησιμο της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που ομηροποιει τον ιδιωτη πολιτη και το καθιστα αθυρμα και νεοπληβειο της κοινωνιας και του κρατους.Οταν τοσο καταλυτικα το σοβιετ-ντοβλετι επεμβαινει στην ιδιωτικη σφαιρα του ατομου παυουν να υπαρχουν και οτι ψηγματα υπηρχαν απο την ιδιωτευση και τα ατομικα δικαιωματα.Καταλυεται η αυτοτελεια και ο προσωπικος αυτοπροσδιορισμος με την επικληση του αμφιλεγομενου προσχηματος της φοροδιαφυγης.Αν η Γαλλικη Επανασταση ηταν μια προοδος για τον ανθρωπο μαλλον ετσι παει στα σκουπιδια.Η μοναρχια του 18ου αιωνα μαλλον παντρευεται τον μαρξιστικο αυτισμο του σημερα.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...