18/1/15

Καρατζαφέρης από τη Θεσσαλονίκη: Κανείς δεν αμφισβητεί την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ

Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη Ν.Δ. είναι «πάρα πολύ μεγάλη», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης, στη Θεσσαλονίκη και τόνισε πως, «αυτό απελευθερώνει δυνάμεις για άλλες επιλογές».
«Εμείς υποδεχόμαστε με τον πρέποντα σεβασμό τους Νεοδημοκράτες, οι οποίοι φεύγουν και έρχονται προς εμάς, και φρενάρω τη διάθεση κάποιων να πάνε στην αντίπερα όχθη, στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο φυσικός χώρος τους είναι ο όμορος χώρος», είπε.
Σε ότι αφορά την πορεία του ΛΑ.Ο.Σ επισήμανε ότι ,«οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις μας φέρνουν ότι είμαστε στο όριο με ανοδική πορεία, θέλουμε και την τελευταία ψήφο και θα την διεκδικήσουμε σε όλη τη Ελλάδα».

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριε κατηγορεισαι για κακουργηματα. οχι μονο δεν επρεπε να κατε3βεις στις εκλογες (ελπιζεις να τρυπωσεις στην προστασια του αρ. 86) αλλα δεν επρεπε να σου εχουν δωσει τη δυνατοτητα να ομιλεις εκ τηλεορασεως. Ποιος αλλος υποψηφιος και που δεν ειναι κατηγορουμενος χρησιμοποιει πριβε καναλι??????

Ανώνυμος είπε...

τετράγωνη λογική !!!!
Είμαι ιδιοκτήτης ενός φούρνου και κάθε μέρα πουλάω ψωμί, κουλούρια, τυρόπιτες ...κ.α
Επειδή όμως κάποιος γείτονας με κατηγόρησε για κατι ( οτιδήποτε) εγώ πρέπει να κλείσω το φούρνο μου να μην τον χρησιμοποιώ και να μην εμφανίζομαι πουθενά !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΒΡΩΜΟΠ....ΟΥΣΤΟΙ!!!!!!!!!!!!!!Η ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΗ ΚΟΥΡΑΔΑ Η ΒΡΩΜΟΚΥΛΟΤΑ ΜΕ ΤΑ 19 ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΑ 6 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΙΣ BRUKSELLES ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΒΡΩΜΟΠ...ΟΥΣΤΟΙ TA 2.000.000 EK EYΡΩ =680.000.000 EΞΑΚΟΣΙΑ ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥ...ΣΤΗΔΕΣ ΤΑ 30.000.000 ΕΚ.ΕΥΡΩ=10.000.000.000 ΔΕΚΑ ΔΙΣ=ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ;;;;;;;;;;ΟΥΣΤ ΓΑΜ...ΗΜΕΝΕΣ ΚΩΛ...ΟΤΡΥ..ΠΙΔΕΣ 100 ΨΩΛ...ΟΧΥΜΕΝΕΣ ΚΩΛ...ΟΤΡΥ...ΠΙΔΕΣ ΠΟΥ...ΤΗΔΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΠ@ΥΡΔΕΛΟ ΨΩΛ...ΟΛΟΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΩΛ...ΟΛΟΓΛΥΦΤΡΕΣ ΡΕ ΒΡΩΜΟΠ...ΟΥΣΤΟΙ;;;;;;10.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΓΑΜ...ΗΜΕΝΟΙ ΨΩΛ...ΟΧΥΜΕΝΟΙ ΟΥΣΤ ΨΩΛ...ΟΧΥΜΑΤΑ ΟΥΣΤ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΚΥΛΟΤΕΣ!!!!!!!!!ΤΟ ΓΑΜ...ΗΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΒΡΩΜΟΠ...ΟΥΣΤΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@ 11:20

Ενω η λογικη: "Αμα δεν ελεγα Παπαδημος θα κατεστρεφοταν η χωρα ειναι περα για περα τετραγωνη!!!! Μαστορα ενταξει βγαλε το μεροκαμαστο αλλα μην μας περνας για ηλιθιους. Κουβεντα δεν ειπε στο κλωλοκαναλο του πως εβγαλε τα λεφτα ο καρατατζουμπας (δεν αρνηθηκε οτι εχει οφσορ ετσι?). Και γιατι σαν πατριωτης δεν ειχε τα λεφτα του στο ελληνικο τραπεζικο συστημα? Ε? Αντε παρατα μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Φουρναρηs εχει μια ακρατεια.....αμα τουs πιασει καμμια τσιρλα τον φουρναρη και τον επικεφαληs θα καταχεσουν τον τοπο.....τυφλα ναχει ο παγκαλοσκατοs....

Ανώνυμος είπε...

Ούτε μάστορας είμαι ούτε φούρνο έχω.
Ένα παράδειγμα έγραψα για απάντηση στη σκέψη σου.
Το θέμα δεν είναι να σας περνώ για ηλιθίους, αλλά αν σας περνά καθόλου απο το μυαλό, μέσα στη σφαίρα της εξυπνάδας που ζείτε, να είσαστε πραγματικά ηλίθιοι.

Ανώνυμος είπε...

Τα στοιχεια που καταγραφουν την πορεια των 6.000.000 εκ ευρω που διαθετει σε''offshore''ο γιωργοs καρατζαφερηs εχουν οι αρχεs!!!Παραλληλα ομωs διαθετουν και''αποκαλυπτικα στοιχεια''για τιs κινησειs που εκανε ο προεδροs του ΛΑΟΣ προκειμενου''να καλυψει τα ιχνη του χρηματοs''και να εξαφανισει τα στοιχεια''που ηταν ειs βαροs του!!!!Απο τη δικογραφια για τιs''παρανομεs πληρωμεs''στην προμηθεια των ελικοπτερων''Super Puma''προκυπτει οτι ο κ.καρατζαφερηs''απο καπου πληροφορηθηκε''τιs ενεργειεs των δικαστικων αρχων''μολιs αρχισαν οι ερευνεs οι επομενεs κινησειs του ηταν''να προσπαθησει να εξαφανισει τα ιχνη του χρηματοs''αλλαζονταs πιστωτικα ιδρυματα φορολογικουs παραδεισουs επωνυμιεs στην''offshore''εταιρεια του εκπροσωπουστηs και κατευθυνονταs τελικα τα χρηματα απο την''offshore''σε Trust!!!!!Οι ερευνεs για τον προεδρο του ΛΑΟΣ γιωργο καρατζαφερη σχετικα με''παρανομεs πληρωμεs''για το συγκεκριμενο εξοπλιστικο προγραμμα ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ 2012απο την αρχη για το ξεπλυμα και μια εσωτερικη εκθεση τηs Τραπεζαs τηs Ελλαδοs που ειχε διενεργησει ελεγχο σε υποκαταστημα Ελληνικηs Τραπεζαs στο Λονδινο!!!!!!Στην εκθεση αυτη που υπαρχει στην δικογραφια η Τραπεζα τηs Ελλαδοs σημειωνε ωs''υποπτεs τιs συναλλαγεs''απο τιs εταιρειεs των επιχειρηματιων Αλεξανδρου Τσατσου και Σταυρου Κομνοπουλου προs την εταιρεια''συμφεροντων''του γιωργου καρατζαφερη!!!!!Οταν προχωρησαν οι ερευνεs και ασχοληθηκε με την υποθεση και η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ζητωνταs τον περασμενο Μαρτιο επισημα δικαστικη συνδρομη για να επιβεβαιωσει''τα επιβαρυντικα στοιχεια''για ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ο γιωργοs καρατζαφερηs οπωs αποκαλυπτεται πλεον απο εγγραφα προεβη στιs εξηs κινησειs!!!1)Κλεινει την υπερακτια εταιρεια Catalina και μεταφερει τον λογαριασμο τηs σε αλλη τραπεζα!!!!!2)Αλλαζει επωνυμια τηs υπερακτιαs εταιρειαs του σε Sunshine Delight Ltd και αλλαζει και παλι τραπεζα αλλα και φορολογικο παραδεισο!!!!!!3)Φευγει απο την τραπεζα JULIUS BAER και πηγαινει στην τραπεζα RBS στα νησια GERNSEY!!!!!!Ομωs οσο γινονταν ολα αυτα τοσο αυξανονταν οι υποψιεs τηs αρχηs για το ξεπλυμα!!!!!Μαλιστα ακολουθωνταs την πορεια του χρηματοs''ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ''οτι ο προεδροs του ΛΑΟΣ εκλεισε και την Sunshine Delight Ltd αμεσωs μετα ιδρυσε αλλο νομικο προσωπο(Trust)και μετεφερε το λογαριασμο του απο τα Νησια JERSEY!!!!!Επιπλεον τοποθετησε την αδελφη του και τον γιο του ωs δικαιουχουs του Trust που φερει την επωνυμια The Feriska Τrust!!!!!!ο υιοs σανοπωλη ο γαλαταs τηs αμφιθεαs...η εξυπνη ψηφωσ....ρε το λαμογιο τον απατεωνα τον βρωμιαρη την βρωμοκουραδα τον περιστεροχεσμενο καθετηρα του φουρλοποταμου ΟΥΣΤ ΜΑΣΩΝΕ ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΗ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο καθεναs εχει το δικαιωμα να ειναι ΗΛΙΘΙΟΣ αλλα στην δικη σου την περιπτωση κανειs καταχρηση του ΠΡΟΝΟΜΙΟΥ.....Οταν σε κοροιδεψει μια φορα ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ οταν σε κοροιδεψει και δευτερη φορα ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ λαμογιο του σανοπωλη του γαλατα λενε οτι η φαλακρη κερκυραια ειναι μαστοραs στα τσιμπ...ουκια

Ανώνυμος είπε...

Πω - πω στοιχεία που έχουν "οι αρχές" και μας τα παρουσίασε ο ανώνυμος φίλος μας !!!!!!!
Προς στιγμή νόμισα πως ο Καρατζαφέρης θα πρέπει να ήταν ο υπουργός της κυβέρνησης που έχει βάλει την υπογραφή του για την προμήθεια των ελικοπτέρων !!!!!
Μετά νόμισα πως ο Καρατζαφέρης θα πρέπει να ήταν μάλλον ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης που συμφωνήθηκε η προμήθεια !!!!!!
Τόσο με συνεπήραν τα στοιχεία "των αρχών" !!!!!
Μετά ξύπνησα.
Το ίδιο επιθυμώ και για εσάς !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πακτωλοs χρηματων μοιραστηκε απο δυο λογαριασμουs στιs Τραπεζεs Dresdner και BNP Parimbas οι οποιοι ανηκουν στην εταιρεια Ironhelm Ltd του Ευσταθειου!!!!!!Εκτοs απο τα μεγαλα ποσα αυτο που προκαλει εντυπωση ειναι οι κωδικεs ονομασιεs που χρησιμοποιει ο Ευσταθειου για αρκετουs απο τουs''παραληπτεs των πληρωμων''ετσι διπλα σε λογαριασμουs οπου καταληγουν οι αμοιβεs βρισκονται κωδικεs ονομασιεs οπωs ''O Xoντροs γατοs''(Fat Cat)''Φαλακρο βουνο''(Falakro Vouno)''Ξαδερφοs Π.Κ''(Cousin PK)''καθωs και''(Τακis)''και(Doktor)Τι να γραψει ο ανθρωποs οι βρωμοπ...ουστοι τα λαμογια τα βοθρολυματα οι κλεφτεs!!!!!!!!!!Ο Δρ κ.Καλαποδηs απεφανθη οτι ΠΟΥ....ΣΤΗΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Καλα δεν καταλαβαινετε οσοι προσπαθειτε να υπερμυνθειτε του κωλοτουμπα οτι ματαιοπονειτε? Αν δεν πουλαγε την ψυχη του στο διαολο δεν θα επαιρνε την πανελληνια εμβελεια στο ΑΡΤ και το ΡΣ ! Τα αργυρια της προδοσιας ομιλουν.

Ανώνυμος είπε...

O AKHΣ ζητα να καταθεσουν Μειμαρακηs Καρατζαφερηs και Σπηλιωτοπουλοs!!!!Toν σημερινο προεδρο τηs βουληs και αλλοτε Υπουργο Εθνικηs Αμυναs Βαγγελη Μειμαρακη τον προεδρο του ΛΑΟΣ Γιωργο Καρατζαφερη αλλα και τον πρωην ΥΕΘΑ Σπηλιο Σπηλιωτοπουλο ζητησε ο δικηγοροs του ΑΚΗ να καταθεσουν ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΜΙΖΕΣ ΜΙΖΕΣ ΜΙΖΕΣ ΜΙΖΕΣ ΜΙΖΕΣ ΜΙΖΕΣ ο υιοs σανοπωλη ο γαλαταs τηs αμφιθεαs η βρωμοκοπρια ο βρωμιαρηs το λαμογιο ο απατεωναs Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ Η ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΑ ΟΥΣΤ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο υιόs σανοπώλη... ο γαλατάs τηs Αμφιθέαs ... και τόσα άλλα όμορφα ....εαν μπορούσε με το 5% περίπου στη Βουλή να ανακατεύει μεγάλα κόματα εξουσίας, να περνάει το δικό του και να τα κονομάει με μίζες για συμφωνίες που άλλοι υπόγραφαν και αποφάσιζαν.... είναι πολύ μεγάλος ΜΑΓΚΑΣ !!!!!
Αν είχα μια επιχείρηση θα τον έβαζα γενικό διευθυντή και κουμανταδόρο !!!!!
Πόσο μάλλον για την Ελλάδα !!!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΣΤΟ ΠΤΗΝΟ ...ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠ...ΟΥΣΤΟ ΤΟΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΑ ΤΗΝ ΡΩΠΟΠΕΡΠΗΡΗΘΡΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ...ΣΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μετα απο διαβουλευση των ΚΑΠΗ με τον δημο του φουρλοποταμου τα ΚΑΠΗ θα παρεμεναν ανοικτα για την συνεντευξη !!!!!Ο κ.Αιμιλιοs Λιατσοs ανακοινωσε οτι η συνεντευξη με τον προεδρο του ΛΑΟΣ κ.γιωργο καρατζαφερη για τιs 21/01/2015 στο ΚΟΝΤΡΑ δεν θα γινει....Ο προεδροs του ΛΑΟΣ αργα το βραδυ επικαλέστηκε οτι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ προσωπικουs λογουs κλαμα και οδυρμοs στα ΚΑΠΗ....ο πολυ μεγκαλοσ μαγκασ που βηχει και κλανει αλλωστε στον κ.Μπογδανο οταν τον ρωτησε κ.καρατζαφερη ποσο χρονων ειστε;;;;;απαντησε σε 12 κανω τα 100!!!!!!!Αμφιθεα κορυδαλοs ποσο ειναι;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

O μπρωεδρασ του ΛΑΟΣ γιοργοs καρατζαφερηs ειχε εκφρασει την''βεβαιοτητα του''oτι δεν κινδυνευει να''διωχθει''ο κυριοs τσοχατζοπουλοs με βασει τα στοιχεια των offshore!!!!!!Σε ομιλια του ο καρατζαφερηs ειχε επαναλαβει οτι οταν υπαρχει μια offshore εταιρεια ακρη δεν βγαινει!!!!!!Γιατι δεν ειναι μια η offshore εταιρεια ειναι οι πολλεs offshore εταιρειεs!!!!!Γιατι η πρωτη offshore εταιρεια γινεται διεθυνων συμβουλοs τηs δευτερηs offshore εταιρειαs που γινεται διευθυνων συμβουλοs τηs τριτηs offshore εταιρειαs και ''δεν υπαρχει περιπτωση να φθασειs στο τελοs και να βρειs ποιο ειναι το φυσικο προσωπο!!!!!!!ο ντουντουκλανακιs δεν σου τα ειπε καλα εξ ου και ο ΚΟΡΥΔΑΛΟΣ!!!!!!!Εναs χαρισε δυο κοκκορεs σε εναν πτηνοτροφο εναν κουτσο και εναν κανονικο μετα απο λιγεs μερεs πηγε να δει τι κανουν και βλεπει μονο τον κουτσο κοκκορα και τον ρωταει ο αλλοs τι εγινε τον εσφαξεs;;;;;;και ο πτηνοτροφοs του λεει ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΣ;;;;;;;skandalakis anagnostoy

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...