25/1/15

Το βράδυ τα καλά νέα

Η εκδίκηση της Αλήθειας και του Έλληνα θα είναι πολύ σκληρή! 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ CHARLIE

Γιατί CHARLIE ή Σαρλώ ήταν ο δολοφόνος-δήμιος του Παρισιού που καρατόμησε τον Λουδοβίκο τον 16ο και την σύζυγό του Μαρία Αντουανέτα.

Αυτόν υμνούν όσοι διαδίδουν:
JE SUIS CHARLIE

A qui profite le massacre de Charlie Hebdo ?
Ποιος λοιπόν επωφελείται από την σφαγή του Charlie Hebdo;

Ανώνυμος είπε...

ο Τσίπρας θα φέρει το ευρω-ομόλογο (με τις πλάτες κερδοσκόπων και Αμερικής) ώστε με πρόσχημα αυτό το ομόλογο, θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα προς τις Ηνωμένες πολιτείες της Ευρώπης!! Τον πρώτο καιρό η χώρα μας θα κερδίσει, όμως στην συνέχεια τα πράγματα θα χειροτερέψουν.. το Ευρώ θα χάσει τελείως την αξία του, και τα πάντα στο τέλος, θα εξαγοραστούν από Αμερικάνικες εταιρίες.. Το ίδιο κόλπο έχει εφαρμοστεί και παλιότερα, όταν ο Χάμιλτον (εκπρόσωπος Ρόθτσιλντ) πρότεινε ένα ομόλογο για τις 13 νέες τότε, πολιτείες της Αμερικής.. (αντιδρούσαν κάποιες πολιτείες στα γενικότερα σχέδια των τοκογλύφων τότε, και με το Αμερικάνικο Ομόλογο χαράκτηκε κοινή "πολιτική" υπακοής..και ένωσε τις 13 πολιτείες σε ένα κράτος απόλυτα ελεγχόμενο από τους Διεθνείς Τραπεζίτες) ο Τζέφερσον, αν θυμάμαι καλά είχε καταλάβει τι θα έπαιζε με το ομόλογο.. και είχε προειδοποιήσει...

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ και η Πανσπουδαστική διέλυσαν το δημόσιο σύστημα ανώτατης εκπαίδευσης.

Οι υπόλοιποι απλά τους μιμήθηκαν και μοιράστηκαν τη λεία.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μανώλης Γλέζος... Ο πιο κάλπικος "ήρωας" της ελληνικής ιστορίας

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή ΝΔ: μην κλαίγεσαι που οι ψηφοφόροι θα προτιμήσουν τους ελληνόφωνους του ΣΥΡIΖΑ. Ούτε να απορείς πώς μπορούν να επιλέξουν για υπουργούς πρώην κνίτες και ορκισμένους αντιπατριώτες. Εσύ ανέδειξες την
Μαρία Ρεπούση. Εσύ επέμενες να μην αποσυρθεί το βιβλίο με τον συνωστισμό. Εσύ συνήθισες τους τηλεθεατές να ακούν από τους βουλευτές σου για το "ήθος και τους αγώνες της Αριστεράς". Εσύ ανέχτηκες τον αρχηγό σου να ρίχνει στεφάνια στον Αϊ Στράτη και να απέχει από τις γιορτές στο Βίτσι και στου Μακρυγιάννη. Εσύ καταδέχτηκες να είναι έκθετα τα οστά των πολεμιστών του 40 στα χωράφια και στις βουνοπλαγιές της Β. Ηπείρου. Εσύ έδωσες συντάξεις σε μισέλληνες που σήκωσαν τα όπλα εναντίον της πατρίδας μας. Την Κυριακή εσύ θα λάβεις τον λογαριασμό. Εμείς τον λαμβάνουμε από την ημέρα που γεννηθήκαμε και ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να... ελαφρύνει ποτέ. Η ώρα σου τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Μίζες μαμούθ αποκάλυψε η έρευνα για τα Leopard! Ο Θεοδωρακης όμως δεν ήξερε τίποτα… Ψηφίστε τον.


Ουτε ο Σταύρος ήξερε, ουτε ο Σημιτης, ούτε ο Ψυχάρης, ουτε ο Μπόμπολας, ουτε ο Στουρνάρας, ουτε ο Σαμαρας. Βάλτους παλι να συγκυβερνήσουν με την ψηφο σου, ραγιά.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=HigR_lva3Fc

https://www.youtube.com/watch?v=uhKpEXjHMug

Ανώνυμος είπε...

το βράδυ θα έχουμε μία κυβέρνηση μάλλον πολυκομματική, ανθελληνική, μνημονιακή, εθνομηδενιστική.

δηλαδή δεν θα έχει αλλάξει τίποτα ή μάλλον πολύ χειρότερα έπονται

ίσως κάτι έχουμε να περιμένουμε στις επόμενες εκλογές που θα έχει ναυαγήσει η αριστερά

Ανώνυμος είπε...

ο πολιτικος κρετινισμος δεν θα εχει τελος. Ζητειται Ελλην ηγετης με κυριο προσον την αγαπη στην ελληνικη κοινωνια και οχι μονο!!!ΥΓ.

(μας το ελεγε το κυμα
περα απο το Λαυριο
Ο λαος θαναι το θυμα
θα το δειτε ΑΥΡΙΟ!!!)

Ανώνυμος είπε...

"Η εκδίκηση της Αλήθειας και του Έλληνα θα είναι πολύ σκληρή!"
Καλόοοοοοο !!!!!
Έχεις και κανένα άλλο με το Τοτό ;;

Ανώνυμος είπε...

Το καυμενο το καταχεσε το περιστερι κατι ηξερε το πτηνο οτι προκειτε περι δημοσιαs τουαλεταs

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...