7/1/15

Ο Χριστός Γεννήθηκε -Αληθώς γεννήθηκε!

Χριστούγενα ! Πρώτη γιορτή του χρόνου.
Οι Ορθόδοξοι στα Ιεροσόλυμα, τη Μόσχα, το Βελιγράδι, εορτάζουν σήμερα τη γέννηση του χριστού.(Христос се роди -Ваистину се роди).
Ο πρόεδρος Πούτιν πέρασε τη νύχτα των Χριστουγέννων μαζί με τα ορφανά από το πολύπαθο Λουγκάνσκ και το Ντονμπάς που βρήκαν στέγη στο ορφανοτροφείο που δημιούργησε ο πρωτοπρεσβύτερος του Ναού της Σκέπης της Θεοτόκου,στο μικρό χωριό Οτραντνόγιε, κοντά στο Βορονέζ, στην κεντρική Ρωσία,
Ο Βλαδίμηρος παρακολούθησε με κατάνυξη τη Θεία Λειτουργία της Γέννησης του Χριστού  , και ευχήθηκε ειρήνη, ευτυχία και ευημερία στο εκκλησίασμα των 450 πιστών και σε όλους τους ορθόδοξους χριστιανούς που γιορτάζουν σήμερα, όπως και στη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία. «Είναι μια ευλογημένη ημέρα για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο! Μας υπενθυμίζει τα ιδανικά της αγάπης και της αδελφοσύνης, στις απαρχές μια πνευματικής παράδοσης που έχει ενώσει για αιώνες τους ανθρώπους και μας έχει βοηθήσει να αντέξουμε στις δύσκολες καταστάσεις» είπε στο μήνυμά του ο Ρώσος πρόεδρος, τονίζοντας το σημαντικό ρόλο που έχει διαδραματίσει η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία στην ανατροφή γενιών και γενιών, κρατώντας ψηλά τον πήχη των ηθικών αξιών και στην διατήρηση της πλούσιας πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς της χώρας.
Στο Βελιγράδι , ο Σέρβος Πατριάρχης Ειρηναίος, στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του, είπε ότι σήμερα ο άνθρωπος διατρέχει, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, τον κίνδυνο να στραφεί προς τον σατανά, την ψεύτικη θεότητα, προς τις ψεύτικες γνώσεις και προς την ηδονική ζωή, της πλεονεξίας και της απληστίας, και να γυρίσει την πλάτη στην εν Χριστώ ζωή.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μεχρι το τελος αυτου του αιωνα ο χριστιανισμος στην ευρωπη θα αποτελει παρελθον.

η φθορα του και η εγκαταλειψη του απο τις μαζες δεν εχει προηγουμενο στους 20 αιωνες υπαρξεως αυτης της θρησκειας.

το πλεον ανησυχητικο ειναι οτι το κενο θα καλυψει το ισλαμ υποβοηθουμενο απο τον μαζικο φυσικο εποικισμο καθως και το κενο που αφηνει ο χριστιανισμος.

η δυση τουλαχιστον στην ευρωπη στα μεσα του επομενου αιωνα θα εχει εισελθει σε μια σκοτεινη περιοδο παρακμης ιστορικης παρομοια με την αραβικη παρακμη τον 8ο αιωνα λογω του ισλαμ ...

Ανώνυμος είπε...

Η λαθρομεταναστευση ειναι εργαλειο κερδοσκοπιας και πολιτισμικης μεταλλαξης προς οφελος των καπιταλιστικων ελιτ.

υποστηριζεται και ενορχηστρωνεται απο τις επιχειρηματικες και πολιτικες ελιτ που εξαρτωνται απο τις πρωτες.

δεν ειναι τυχαιο οτι με προσχημα ποτε το ασυλο ποτε την προσφυγια ποτε κατασκευες προπαγανδιστικες ανθρωπιστικης και αντιβιολογικοφυλετικης ρητορειας ενθαρρυνονται μαζικες συστημικες καπιταλιστικες μεταναστευσεις και εποικιστικες σωρευσεις σε μικροτοπικες χωρικες καπιταλιστικες ζωνες του πλανητη.

ιδως μαλιστα κριβως μετα την επικρατηση του λιμπεραλιστικου μοντελου καπιταλισμου επι του μαρξισμου στα τελη του 80 οποτε και αυτο το καπιταλιστικο φρουτο της λαθρομεταναστευσης αναβαπτιζεται με εκρηκτικες διαστασεις και υποκινουμενο απο τις δυτικες ελιτ και τα κυβερνητικα τους εκτελεστικα οργανα.

δεν ειναι ασχετη με την εξελιξη του καπιταλισμου και τις πιεστικες αναγκες των αδιεξοδων του ,η πιεση που ασκει αυτος στον χριστιανισμο ο οποιος παρακμαζει ραγδαια οπως ποτε στην ιστορια του

ενω παλι ο καπιταλισμος προκαλει την αντικατασταση του απο το εποικιστικο ισλαμ στην ευρωπη κυριως οπου εξαγονται τα πολεμικα αδιεξοδα του και οι οικονομικες σκοπιμοτητες του για σωρευση εργατικης δυναμης σε πλεοναζουσες αγορες εργασιας !

ακομη ειναι χαρακτηριστικο οτι σε αντιθεση με τους λαους στο βαθμο που αυτοι αντιλαμβανονται το συμφερον τους και βιωνουν τα πολυπλευρα δεινα του καπιταλιστικου πολυπολιτισμου ως συγχρονης πανουκλας, τις απορριπτουν και διαμαρτυρονται ως εχουν δικαιωμα για αυτες τις εκ των ανω εκπορευομενες στους κατω πολιτικες,

εντουτοις οι μαζικες μεταναστευσεις ενισχυονται απο τον καπιταλισμο για τις δικες του αναγκες περιφρονωντας τις δημοκρατικες τω δικαιωματι αντιρρησεις των λαων στο ονομα μαλιστα δηθεν αυτης της δημοκρατικης ηθικης αποδοχης αυτων,

με την αμεριστη υποστηριξη ιδοτελων ομαδων πιεσεως και πολιτικων - κομματικων συστηματων εξηρτημενων προς αυτες τις καπιταλιστικες διεργασιες.

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !! ΣΟΚ : Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΜΑΛ !! (ΦΩΤΟ ΦΩΤΙΑ)

http://alertgr.blogspot.gr/2015/01/blog-post_975.html

Αντε γεια ρε φιλορώσε Χατζάρα.

Ανώνυμος είπε...

Γράψε και κανένα βιβλίο για τα εγκλήματα των Χριστιανών κατά των Ελλήνων!