16/7/15

Έλαβον : Εθνικόφρων Κοινοπραξία 229

Έξω από τη Βουλή που συνεδρίαζε με εντολή του Ράιχ, εμφανίστηκε ο ΑΝΤΑΡ-CIA και οι Συνοδοιπόροι που τόσες μέρες είχαν ρεπό και δεν μπορούσαν να πάνε μέχρι του Στουρνάρα μέχρι τα προπύλαια του πανεπιστημίου.
Όχι στην «Κόκκινη Συμφωνία» του Alexis ψήφισαν ο Μπαρούχ(άκης) και η Ζωή. Συνολικά, 32 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν «όχι», 6 «παρών» και μία απουσίαζε. Μικρό το κακό.
Οι προεδρικοί ετοιμάζουν «σαρωτικό ανασχηματισμό» και θα προχωρήσουν , έως να ψηφιστούν από την Εθνικόφρονα Κοινοπραξία, τα επόμενα μέτρα, (22 Ιουλίου), και η τελική συμφωνία. Από εκεί και μετά όλα είναι ανοιχτά.
Ο αμερικανός φίλος συμφώνησε με τον Ντράγκι, ότι , «δεν έπρεπε να αφεθεί η κρίση να φτάσει σε αυτό το σημείο» και ότι «δεν έπρεπε να κλείσουν οι ελληνικές τράπεζες» και ότι «πρέπει να καταβληθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να ανοιξουν το συντομότερο δυνατό μέσω αύξησης του ELA».

O Πούτιν άρχισε να καθαρίζει τον κόπρο του Αυγεία. Συνελήφθη ο υφυπουργός Άμυνας Τμιμούρ Ιβάνοφ για δωροδοκία. Στο μέτωπο ο στρατός πανηγυρίζει

  Η Εισαγγελία πιστεύει ότι ο Ιβάνοφ συνέπηξε εγκληματική συνωμοσία με τρίτους, για να διαπράξει εγκλήματα στο πλαίσιο συμβάσεων και υπε...