14/7/15

Γκραν Ξεφτίλα

Ούτε Βενιζέλος ούτε Σαμαράς, το Κόσσοβο αναγνώρισε ο Νίκος ο Κοτζιάς. Φτού!

Σύμφωνα με τα αλβανικά μμε ο αμερικανόπαις υπουργός Εξωτερικών στην Πρίστινα μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό του Κοσσυφοπεδίου, Ίσα Μουσταφά, και τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών, Χασίμ Θάτσι, δήλωσε ότι η Αθήνα ψάχνει το σωστό χώρο και χρόνο για να προχωρίσει στην αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου και είπε ότι προσκάλεσε τον ομόλογό του στην Αθήνα για να ανοίξει το Γραφείο του Κοσσυφοπεδίου. Μάλιστα είπε, ότι αν υπάρχει έλλειψη κατάλληλων χώρων, θα διαθέσει χώρο στο γραφείο του, στο Υπουργείου Εξωτερικών.
«Στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Κοσσυφοπέδιου, για να γίνει μέλος της της INTERPOL, της UNESCO. Είμαστε, επίσης, υπέρ της δημιουργίας πολιτικών σχέσεων μεταξύ της ΕΕ και του Κοσσυφοπεδίου.. Είμαστε ανοιχτοί.
Όσο για την αναγνώριση, πρέπει να έχουμε κατά νου δύο κριτήρια: οι ανάγκες ολόκληρης της περιοχής και των ευρωπαϊκών και εθνικών συμφερόντων μας. Θα δούμε στο μέλλον ποιες εφαρμογές θα βρούμε με αυτά τα κριτήρια », δήλωσε ο Κοτζιάς, που επανέλαβε την γνωστή αμερικανιά των Σόρος ,ότι τα Βαλκάνια παράγουν περισσότερη ιστορία από ότι μπορεί να καταναλώσουν, και ότι οι λαοί των Βαλκανίων πρέπει να στρέψουν τα μάτια τους στο μέλλον.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

να τον μαζεψουν τον τυπο γιατι ειναι στοκος παρλαπιπας και θα κανει ζημια


δεν χαριζεις ενα γκραν διπλωματικο σου οπλο διχως βαρβατα ανταλλαγματα .



κανεις δεν πουλαει τοις μετρητοις εναντι ανασφαλιστων προφορικων μελλοντικων υποσχεσεων για οτιδηποτε


οσο για τους αλβανους

θα εχουν ασχημο τελος η μειονοτητα τους στην ελλαδα αν συνεχιζουν να ξυνονται στη γκλιτσα

η σρεμπρενιτσα θα γινει δικη τους


Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...