15/7/15

Ο λογαριασμός του Alexis χωρίς τον Κανάρη

Το τράβηξε, το τράβηξε, μέχρι να λήξει και η «γέφυρα» του μνημονίου Σαμαρά και μετά, αφού φόρτωσε το τρένο στον Μπαρουχ(άκης), έκλεισε ένα νέο  τριετές Μνημόνιο για 57 δις. 

 Το προαπαιτούμενα, δηλαδή τα «χρωστούμενα» από το προηγούμενα είναι σχεδόν 4, ενώ του εζήταγαν τα 11,5 που χρωστούσαν οι Σαμαροβενιζέλοι, και εκείνος τους πρότεινε 8,5. Κοψοχρονιά την έβγαλε. Τον έπιασε γερμανό τον σακάτη. Άσε που του πούλησε για 25 δις τις μετοχές αέρα-πατέρα, του ελληνικού μπατιρ-μαχαλά συστήματος.Μέχρι και ο εξάδελφος από το Αμέρικα γελάει, με τον γερμαναρά. 
 
Με ύφεση ακόμα 5 δις, θα πάρει τα 52 συν τα 25 για τις τράπεζες, σε τρία χρόνια, ενώ του έδιναν μόνο 18 δις για 5 μήνες και μετά ερχόταν το νέο αριστερό μνημόνιο.

Επομένως, χάρη στην τακτική του Μπαρουχ(άκης) το αριστερό μνημόνιο είναι σαφώς καλύτερο από το δεξιό μνημόνιο, και δικαίως πανηγυρίζουν οι USA ευρω-αριστεροί. Δεν θα γίνουν απολύσεις και δεν θα φορολογηθούν οι αφορολόγητοι . Α!Kαι η κρατική περιουσία-ενέχυρο θα είναι μόνο 25 δις, τα άλλα όπως είπαμε θα είναι μετοχές των «μπαρμπέρικων».

Ο λογαριασμός όμως του ΟΧΙ λέει άλλα. Και οι δρόμοι μας χωρίζουν. Σε Έλληνες εντός και εκτός ευρώ. Όπως ήταν και παλιά . Άλλοι με τον Πάπα και άλλοι εναντίον του. Άλλοι με τον Τούρκο και άλλοι με την Ελλάδα.
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει.
Alexis, «ραντεβού» στα μπαρμπέρικα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτες οι δημοσκοπησεις πρεπει να καταργηθουν. τωρα λεει το 70% θελει να υπογραφει η συμφωνια ενω στο δημοψηφισμα το 63% ειπε οχι. εμετος, βοθρος.