15/7/15

Υπάρχει θέμα με τον Κοτζιά

Στους Αλβανούς είπε ότι «η Αθήνα ψάχνει το σωστό χώρο και χρόνο για να προχωρήσει στην αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου» και αυτό, «εξαρτάται από δύο κριτήρια: Αφενός από τις ανάγκες της περιοχής και αφετέρου από τα εθνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα».
Στην Αθήνα το γραφείο του λογόκρινε το πρώτο μέρος ,αλλά κυκλοφόρησε μόνο το δεύτερο, και έκρυψε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Κοσσυφοπέδιου, για να γίνει μέλος της INTERPOL και της UNESCO, παρά τις καταστροφές και τις λεηλασίες των ορθοδόξων μνημείων που προστατεύει η ΟΥΝΕΣΚΟ και οι οποίες συνμεχίζονται και ο κ. Κοτζιάς ως "ευρωπαίος" δεν είπε λέξη για τους βανδαλισμούς και την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Σε σχέση με την Αλβανία στην Αθήνα αποκρύπτεται ότι συζητάει την διαγραφή της αναφοράς στις βραχονησίδες στην που υπάρχει στη συμφωνία Μπακογιάννη-Μπάσα ανοίγοντας τον δρόμο για τους Τούρκους στο Αιγάιο.

Ούτε Βενιζέλος ούτε Σαμαράς, το Αιγαίο διχοτόμησε ο Νίκος ο Κοτζιάς.

  Πρώτη φορά Αριστερά

1 σχόλιο:

panos είπε...

μήπως ψωνίζετε κι ἐσεῖς;
https://www.youtube.com/watch?v=Oke6q6AAFq4

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...