15/7/15

Ήρθε η ώρα του Βασικού Μετόχου

Δολάριο- δολάριο με το παλιό τροπάριο. Το αριστερό Δόγμα Τρούμαν . «Στρατηγέ, (Βαν Φλιτ) ιδού ο αριστερός στρατός σας».

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) έδωσε στη δημοσιότητα την άποψη που υπέβαλε προς τους ευρωπαίους υπουργούς οικονομικών, (το Καρτέλ του Σακάτη) στο στην οποία τόνιζε ότι το δημόσιο χρέος της Ελλάδας έχει γίνει «εξαιρετικά μη βιώσιμο» και ότι κάποια μορφή ελάφρυνσης του χρέους είναι πλέον απαραίτητη. Είναι η πρώτη φορά που η διαφωνία μεταξύ του ΔΝΤ και των ευρώ-πιστωτών της Ελλάδας δημοσιοποιείται και αναμφίβολα αυτό αποτελεί αποτέλεσμα της παρέμβασης τους βασικού μετόχου του ΔΝΤ, δηλαδή των ΗΠΑ.
Η έκθεση του ΔΝΤ λέει στο Ουρογκρουπ «Αν θέλετε να συνεχίσουμε την εμπλοκή μας στο ελληνικό πρόγραμμα θα πρέπει να δεχθείτε εντυπωσιακό "κούρεμα" του ελληνικού χρέους και την παροχή πολύ περισσότερων πόρων στην χώρα για να ορθοποδήσει».
Παράλληλα ο "αμερικανός φίλος" που ενημερώθηκε εξ Αθηνών για τις ανησυχίες σχετικά με τις καθυστερήσεις στο «βραχυπρόθεσμο πρόγραμμα» και το παρατεινόμενο κλείσιμο των Τραπεζών σπεύδει στην Φραγκφούρτη για να συζητήσει την πορεία της Ελλάδας προς τα εμπρός εντός της Ευρωζώνης για την επείγουσα «χρηματοδοτική γέφυρα» προς την Ελλάδα, και για την ανάγκη αναδιάρθρωσης του χρέους.
Αύριο θα πάει στο Βερολίνο για μια συνάντηση με τον Σακάτη και μετά στο Παρίσι για να τα πεί με τον φίλο μας τον αριστερό Σαπέν.
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα ο βασικός μέτοχος να θυμίσει στους «Γερμανούς» ότι και εκείνοι βρίσκονται ακόμα σε… πρόγραμμα

YΓ. Αμερική Αμερική καλά μου λέγαν μερικοί πως είσαι χώρα , χώρα μαγική......

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το ψευτορωμέηκο βαράει διάλυση μόνο του. αν πας να το σταματήσεις θα σε πλακώσουν τα τσιμέντα.

στον σεισμό απλά βγαίνεις έξω αν προλαβαίνεις και περιμένεις το σπίτι να πέσει να τελειώνεις, ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΠΛΑΤΗ!!!!

όπως είχα πει παλαιότερα, ήταν αναγκαίο να περάσει να αριστερή κυβέρνηση Τσίπρα ώστε να τελιώνουμε καθολικά με τον κοινοβουλευτισμό και το δόγμα αριστερά-δεξιά και να πάμε σε νέες μορφές κράτους με νέες δυνάμεις.

η αριστερά συνετρίβη από μόνη της και αυτό ήταν κάτι μαγικό που συνέβη τον κατάλληλο καιρό.

σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά δεν είναι στιγμή τώρα να κάνουμε κάτι σαν μεμονωμένα πέραν του να ξανακατοικήσουμε τα χωριά και να βάλουμε μπρος τα χωράφια που έχουμε.