8/10/15

Τρώγε -τρώγε το κουτόχορτο

Μη μου τους κύκλους τάραττε.
«Τα ιστορικά θέματα όμως καλύτερα να τα αφήσετε στους ιστορικούς...», μου λέει, ο επιμένων ρουφιανικά επαγγελματίας οπαδός του ψεύδους που καταναλώνει τα Αλαφουζόλ….με τις φούχτες .
Ο ίδιος επαγγελματίας, που διαβάζει εβραϊκές ιστοσελίδες ρίχνει άδεια για την εβραϊκή καταγωγή του Πούτιν. Μπράβο ρε. Τέτοιους εβραίους θέλουμε, σαν Λίνα την παλληκαρού.
Ενας άλλος πρόσφατος αναγνώστης μου λεει. Για τους άλλους προδότες όμως που μας κυβερνούν αδιάλειπτα από το 1944 και μετά (Συναγερμός, Κόμμα Φιλελευθέρων, ΕΡΕ, Ένωση Κέντρου, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) θα μας πείτε τίποτα ρε παληκάρια; Γιατί αυτοί κυβερνούσαν ανέκαθεν τη χώρα, όχι το ΚΚΕ...

Πρώτον κάνει λάθος. Η ΚΚΕ λίμιτεδ ήταν πάντα θυγατρική. Της Ιντέλιτζεντ Σέρβις, της Κα-Γκε-Μπε, και βάλε. Το Kαπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος, πρόδωσε στην Μικρασιατική εκστρατεία! πρόδωσε στο έπος του 1940! πρόδωσε τη Μακεδονία! -Αιματοκύλισε 5 χρόνια (1944-1949) την Ελλάδα! και συνεχίζει απτόητο τους ανθελληνικούς αγώνες...Για τους άλλους, του συνιστώ να διαβάσει παλιότερες αναρτήσεις μου γιατί πιάστηκε αδιάβαστος.
Γνωρίζετε άλλωστε ότι η πάλη των τάξεων παραμένει ιστορικά αδικαίωτη, ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία, σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας σεχταρισμός που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σε ένα τέλμα ιδεολογικής σύγχυσης με ανεπανόρθωτες συνέπειες στην ανάπτυξη του κινήματος της εργατικής τάξης και στην αποδέσμευσή της από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1.πριν λιγες μερες στην ορκομωσια της βολης

ο κακλαμανης διαβασε ενα παγιο κειμενο του κκε σε καθε ορκωμοσια

σε αυτο μεσω του γγ δηλωνεται με εμμμεσο και διπλωματικο τροπο οτι το κκε απορριπτει το περιεχομενο του πολιτικου ορκου περι αποδοχης του συνταγματος και της δημοκρατιας και οτι το κκε ορκιζεται μονο στην βιαιη προλεταριακη λαικη επανασταση και σε ενα ανατρεπτικο στοχο επι του κοινωνικου καθεστωτος με δικτατορια προλεταριων

ολα αυτα οχι φυσικα ετσι φορα παρτιδα ,αναγιγνωσκονται καθε φορα σε καθε αρχη βουλης με μια συγκαλλυμενη διπλωματικη γλωσσα σε δηλωση προ του πολιτικου ορκου

κανεις βεβαιως δεν τολμα να συγκρουστει με τους κομμουνιστες και ολοι οι δημοκρατες κανουν σαν μην ακουσαν τιποτα μαζι και τα μμε...

ουτε τολμουν να θεσουν εκτος νομου το κκε για αυτο ...

πως θα εκανα κατι τετοιο αφου θα επρεπε να ισχυει αυτο και για οσους αρνουνται θρησκευτικο ορκο π.χ

2. το συριζα και οι αριστεροι αρνουνται να ορκιστουν στην χριστιανικη θρησκεια.

αυτο αναγνωριζεται ως δικαιωμα τους.

ομως υπαρχει μια αντιφαση

ενω για την θρησκεια η δημοκρατια αφηνει ελευθερια,η ιδια δημοκρατια μεσω του ορκου που επιβαλλει στους βουλευτες της απαιτει πιστη δηλαδη θρησκευτικη υποταγη στο συνταγμα ,τους νομους της και στο ιδιο το πολιτευμα αυτο διχως ερευνα!!

δηλαδη η θρησκεια σε ορκο ειναι ελευθερη αλλα η αποδοχη ενος απλου πολιτευματος και του συνταγματος της ειναι υποχρεωτικη με ορκο!

δηλαδη μπορεις να μην εισαι χριστιανος αλλα σε διαταζουν να εισαι πιστο σκυλι ενος πολιτευματος!

δηλαδη ο χριστιανισμος ειναι για πεταμα ενω η δημοκρατια εχει προνομιακη μεταχειριση!

προκειται περι λογικης αντιφασης που ειναι αντιεπιστημονικη μεταφυσικη πιστη σε αν απλο πολιτευμα συμπεριφορικοτητας αγελων

ουδεις πρεπει να υποχρεωνεται να δηλωνει πιστη σε ενα πολιτευμα και το συνταγμα του οταν ορκιζεται βουλευτης.

οπως ουδεις υποχρεουται σημερα να ορκιζεται χριστιανικα βουλευτης ετσι πρεπει να αφαιρεθη και η ορκιση υποχρεωτικα στο πολιτευμα .

οπως παραβιαζει την θρησκευτικη ελευθερια η δηλωση ορκου πιστης ετσι πρεπει να καταργηθει και ο ορκος πιστης στη δημοκρατια

γιατι καποιος να ορκιζεται σε ενα πολιτευμα αν δεν το επιθυμει;

και γιατι η διακριτικη μεταχειριση μεταξυ χριστιανισμου και δημοκρατιας;

γιατι ο χριστιανισμος ειναι το αποπαιδι ενω η δημοκρατια προστατευεται επιλεκτικα στους ορκους;

γιατι μονο οι αριστεροι εχουν δικαιωμα να αρνουνται θρησκευτικο ορκο ενω π.χ οι φασιστες οι ισλαμιστες οι κομμουνιστες δεν εχουν δικαιωμα να αρνηθουν πιστη στη δημοκρατια και το συνταγμα της;

Ανώνυμος είπε...

3. αλλη μια αντιφαση βλεπουμε στους δημοκρατες

ενω στα αλλα πολιτευματα οταν ασκειται λογοκρισια αυτοι ασκουν κριτικη υστερικη,στο δικο τους πολιτευμα οταν ασκουν αυτοι λογοκρισια δεν τους ενοχλει καθολου κατα τα καλα και συμφεροντα

παραδειγμα οι δημοκρατες λογοκρινουν τις φασιστικες ιδεες και τα προσωπα οταν δεν τα διωκουν η δεν εφαρμοζουν την τακτικη της συμπεφωνημενης απομονωσης και τη προσποιηση οτι αυτοι περιπου δεν υπαρχουν, λογοκρινουν απο το δημοσιο λογο τον αντισημιτικο λογο και επιχειρηματα ενω δεν δεν κανουν το ιδιο για τον αντιγερμανικο η ανθελληνικο λογο π.χ,λογοκρινουν τα ρατσιστικα επιχειρηματα και ιδεες ,λογοκρινουν τα ενοχλητικα για τα οικονομικα τραστ και συμφεροντα ιδεες και προσωπα,λογοκρινουν τον αρσενικο λογο και τον σεξισμο του επικυριαρχου στη φυση αρσενικου φυλου.

επισης λογοκρινουν το λογο μισους και βιας λες και στη κοινωνια οι αλλαγες οφειλουν να γινονται με την δικη τους εγκριση η διαταγη !

επισης οι δημοκρατες κανουν εκτος απο λογοκρισιες και συνεχεις διακρισεις υπερ κατωτερων ρατσων και πολιτισμων εις βαρος ανωτερων,κατα προφανως παραλογο και αντιαισθητικο τροπο προσπαθωντας να υποβαθμιζουν ανωτερους πολιτισμους προς οφελος προφανως φαιδρων και χαμηλης ποιοτητας κατωτερων πολιτισμων και ρατσων ακομη και μεσα στην ιστορια,ακομη κια επιμολυνωντας με μαζικη μεταναστευση τους ανωτερους πολτισμους μεσα απο ηθη κατωτερων εκφυλιστικων

υπερ των ομοφυλοφιλων υπερ των εβραιων σιωνιστων καπιταλιστων της δυσης,υπερ των νεγρων υπερ καθε μονομερως δηλουμενου ως μεταναστη που προερχεται απο κατωτερη ρατσα και πολιτισμο και εισβαλλει σε ανωτερες κοινωνιες,υπερ καθε αρεστης αντικοινωνικης ομαδας ,οπως οι ανραχικοι οι πορνες οι φορεις μολυσματικων νοσων,υπερ του περιθωριου επιλεκτικα βεβαια ως προς αυτες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ...ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΔΙΚΑΙΩΤΟΣ

ΣΕΠΟΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

είναι αυτό που σου έχω πει, έχουνε παραλύσει που καταρρέει το όνειρο τού καλού ΚαΚαΕ και τής αριστεράς και απλά σε προβοκάρουν ελπίζοντας ότι κάπου δεν θα είσαι πειστικός.

καλά σου λένε, άσε την ιστορία στους ιστορικούς που την λένε όπως θέλουν αυτοί και η μαμά σοβιετία είναι πάντα ο επίγειος παράδεισος.

έτσι εξηγείται το 93% ανθελληνικό μνημονιακό τόξο στις τελευταίες εκλογές.

κακώς απαντάς σε αυτά τα υποκείμενα από την μία αλλά καλώς το κάνεις από την άλλη για να μην νομίζουν ότι δεν ξέρεις τί λες.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο και μόνο που υποστηρίζουν αυτήν την απάνθρωπη δικτατορία με τα 100 εκ. νεκρούς για να αρπάξουν την γη από τα χέρια των (γηγενών) ιδιοκτητών τους θα έπρεπε να ντρέπονται.
Κοινοκτημοσύνη την βάφτισε τώρα ο γαρδούμπας και λοιποί ορατοί και αόρατοι κομμουνιστές όλων των αποχρώσεων του τόξου που μέσω των φόρων θα καταλήξει στο κρατίδιο όπως έκαναν και οι ήρωες τους Λένιν Τρότσκι και λοιποί.

Κοινοκτημοσύνη
από ελεύθερος αγρότης ......εργάτης γης
από ελεύθερος επαγγελματίας, βιοτέχνης κλπ. ......εργάτης στα κρατικά γραφεία και εργοστάσια
από εργάτης με δικαιώματα που θα υπερασπίζεται ένα δίκαιο κράτος ...προλετάριος στο κράτος εργοδότη , δικαστή και χωροφύλακα ταυτόχρονα!
από ανεργος με επίδομα ......δουλος να σπάει πέτρες ....ΜΗΔΕΝ ΑΝΕΡΓΙΑ!

Εάν δε τολμήσεις να αντιδράσεις για τον μισθό πείνας όπως μας κατάντησε και εμάς ο σοσιαλΗσμος που του έκλειναν το μάτι , εχθρός του λαού υπερασπιστής του κεφαλαίου μπουρζουάς και από εδώ πάνε και οι άλλοι!
Εκατομμύρια εργάτες δολοφόνησαν μόνο και μόνο γιατί έκαναν απεργίες ενάντια στην πείνα, για ελεύθερες εκλογές ,για ελευθερία του τύπου ενάντια στην τρομοκρατία της τσεκα, υπερασπιστές της Χριστιανικής ορθόδοξης θρησκείας τους κλπ.!
Τα σύνορα άνοιξαν μας τα λένε όσοι τα έζησαν τα αρχεία άνοιξαν με ατράνταχτες αποδείξεις και αυτοί το χαβά τους λες και μα έχει πιάσει όλους… Ιός!


Αφού τους στηρίζει το παγκόσμιο τραπεζιτικό κεφάλαιο ( που χρηματοδότησε και τον εχθρό τους Μαρξ, ε ρε πλακά που έχει το κεφάλαιο να χρηματοδοτεί τους εχθρούς του) με την απέραντη χρηματοδότηση για την προπαγάνδα τους (από τα κουπόνια των προλεταρίων, και την κρατική χρηματοδότηση ..για να ρίξουν το καπιταλιστικό σύστημα αμ πως για τι άλλο ) καλά κάνουν, ότι θέλουν λένε ποιος να τους φέρει αντίρρηση.

Πετάει ο γάιδαρος;
Δεν πετάξει ρε παιδί μου!
ΜΑ πως αφού το έγραψε ο ριζοσπάστης.
Ε άμα το έγραψε ο ριζοσπάστης πεταει για καμιά δεκαριά μέτρα και μετά πέφτει!
Ότι θέλουν λένε οποίον θέλουν βαφτίζουν ναζί και φασίστα και είναι οι χειρότεροι από όλους μαζί!

Διεθνιστές εχθροί των εθνών για να κατασκευάσουν τον ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ απαλλαγμένο από τα αστικά κατάλοιπα.
Τον λαό “που υπερασπίζονται” τον ρώτησαν εάν θέλει να τον καταστρέψουν;
Το ελληνικό και Χριστιανικό έθνος μας;
Αυτοί είναι οι δημοκρατίες κομμουνιστές!
Θέλετε δεν θέλετε θα αλλάξετε και θα αρπάξουμε , τη γη σας και θα δουλεύετε και για πάρτι μας!
Αν περισσεύει κανένα κοκαλάκι για τους προλετάριους για να μην πεθάνουν και μείνουν από εργατικό δυναμικό , έχει καλώς , διαφορετικά πολλοί είναι, εχθροί του λαού είναι υποστηρικτές της αστικοτσιφλικάδικης μπουρζουαζίας …και άντε στον Βόλγα για μπάνιο με μια πετρά στο λαιμό για στολίδι!


Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,

Μην είστε τόσο αφελής. Ο Πούτιν δεν πρόκειται να σώσει ούτε τη Συρία, ούτε την Ελλάδα... Πάντα ήταν και είναι κι αυτός ένα πιόνι που θα παίξει το ρόλο του στην καταστροφή του πλανήτη... Βλέπετε χρειάζονται κάποιοι ηγέτες-μαριονέτες για να οδηγήσουν τις σημερινές υπερδυνάμεις ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα σε μετωπική σύγκρουση για να ξεδοντιαστούν τελικά όλες και να παραμείνει ως to μόνο ισχυρό κράτος το Ισραήλ και ο Αντίχριστος...

Η εβραική καταγωγή του Πούτιν τεκμηριώνεται από τον ίδιο τον Πούτιν! Στο βιβλίο - αυτοβιογραφία του "Σε πρώτο πρόσωπο", που εκδόθηκε το 2000, λέει ο ίδιος ο Πούτιν ότι το πατρικό όνομα της μητέρας του είναι Shalomovitch! Στη δεύτερη έκδοση όμως του ίδιου βιβλίου, το Shalomovitch άλλαξε σε Shelomova!!

https://diggerfortruth.wordpress.com/2014/04/18/putin-just-another-oligarch-jew/

Ανώνυμος είπε...

Γειά Σπύρο γίγαντα!!!
Δώσε πόνο στα ΚαΚαΈ
που ακόμα περιμένουν να χιονίσει
μπας και δούν άσπρη μέρα...

Ανώνυμος είπε...

Τραμπάκουλας: Εμ έτσι παιδάκι μου. Τώρα που τα ‘κανες λιανά, πως δεν σε κατάλαβα!

Ανώνυμος είπε...

...και μετά πάει έπεσε στο γκρεμό και πάει ΄σα πέρα και έπεσε και το καπέλο του και πάει κι η οργάνωση και κάθομαι και λέω τώρα και καλά κρασά... μα που θα πάει καϋμένε να ΄ούμ εγώ θα την φτιάξω την οργάνωση, όχι θα πάμε ΄μείς ν΄αφήσουμε τη πρωτοβουλία και τη τάξη στη διεθνή καπιταλιστική μεθοδολογία ενάντια στη πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας...

ένα είν΄του κόμμα σύντροφ΄

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον για να τελειωνει μια και καλη το θεμα με τον Μελιγαλα και τα κομμουνια. Δεν μπορουμε να μαζεψουμε ΟΤΙ στοιχεια υπαρχουν διαθεσημα απο εγγραφα τις εποχης εκεινης, να τα δεσουμε με μαρτυριες και καταθεσεις κατοικων της καλαματας, των γαργαλιανων κτλπ και να ανηφορησουμε προς διεθνες δικαστηριο εγκληματων πολεμου στη Χαγη να διεκδικησουμε το αυτονοητο: Οτι δηλαδη ο Μελιγαλας ηταν εγκλημα πολεμου και καθε αρνηση του ή υβρις εναντιων του θα διωκεται ποινικα?

Ανώνυμος είπε...

"Στην Πελοπόννησο προτείναμε στους τσολιάδες να καταθέσουν τα όπλα κι εμείς θα τους αφήσουμε ελεύθερους. Μα οι Άγγλοι το απέρριψαν αυτό και συνέλαβαν όλους τους τσολιάδες, τους έκλεισαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και τους παραπέμπουν να δικαστούν από τα στρατοδικεία."

Άρης Βελουχιώτης, Λαμία 22/10/1944

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ...ΕΣΥ ΚΑΙ Η 'ΣΟΥΛΤΑΝΑ' ΣΟΥ.

ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΠΡΟΔΟΤΗ!

ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ
ΕΙΧΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ;

ΣΤΟΥΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΥΣ Ή ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ;

ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΦΑΓΕΑ!

ΑΙΣΧΟΣ!!!

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...