18/3/17

Τα καημένα τα μπάσταρδα

Παρακολουθώ το χαμό που γίνεται στο μπορντέλο των γειτόνων και τα λυπάμαι τα καημένα τα μπάσταρδα. Οι «εθνικόφρονες» ,(VMRO), ήσαν βουλγαρόφρωνες πράκτορες που τους έβαζαν οι Εβραίοι του Λονδίνου να ζητούν το Ισραήλ της Βαλκανικής , ως Ενιαία (γεωγραφική) Μακεδονία, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη. Οι καλύτεροι «Μακεδόνες» τότε, ήσαν οι «γυριστοί», (Ντονμέ). Τους βουλγαρίζοντες «μακεδονιστές» τους στήριζαν τότε η Αγία Πετρούπολη και η Βιέννη.

Μετά, πλάκωσε η Κομμουνιστική Διεθνής των Ρόστιλντ και η «Φεντερασιόν», οπότε η Θερσσαλονίκη πήγαινε στους Βουλγαροεβραίους του Ρακόφσκι. Επειδή όμως η εβραιουργιά φοβήθηκε τις σοσιαλιστικές ιδέες των βουλγάρων, διάλεξε Μπενιζέλο Φιλελέ, και έτσι αντί για το Μοναστήρι, έστειλαν τον στρατό μας να απελευθερώσει τους Εβράιους της Θεσαλονίκης και το Μοναστήρι περιήλθε στους Σέρβους.

Οι «εθνικόφρονες» στα Σκόπια, που τα είχαν καλά με τους Κροάτες Φασίστες και τον Μουσολίνι το βρήκαν με τον «Άξονα» και τον Χίτλερ που τους απελευθέρωσε. Το ίδιο και οι αλβανοί. Τα Ες-Ες Σκεντέρμπεη. Αλλά αυτά το 1940. Οι πράκτορες της SoE, έκαναν ως Παρτιζάνοι «Αντίσταση». Και το Λονδίνο και η Μόσχα, ως Σύμμαχοι, έφτιαξαν και τη ΣΝΟΦ και όταν οι Σνοφίτες υποχώρησαν μετά το Βίτσι και το Γράμμο , έγιναν «Αιγαιάτες»-«προσφυγάκια». (Ενώ οι ντόπιοι ήταν Βαρδαρίτες και οι βουλγαρόφωνοι από το Πιρίν).

Όταν οι Κροάτες και Σλοβένοι πράκτορες διέλυσαν τη Γιουγκοσλαβία ο πράκτωρ Γκλιγκόρωφ έγινε ανεξάρτητος. Μαζί του οι Πράκτορες κομμουνιστές και η αστική ελίτ, οι Βλάχοι. Οι «βουλγαρόφρωνες», ως νεοναζί, ήσαν αντιπολίτευση και οι Αιγαιάτες ζητούσαν από τον Μητσοτάκη τη Θεσσαλονίκη. Τότε τα καλά παιδιά ήταν οι κομμουνιστές.

Μετά ο διεθνής παράγων άφησε τα κομμούνια στην αντιπολίτευση και διάλεξε τον φιλελέ εγγονό του Γκρούγιου, που έπεσε μαχόμενος στην Πίνδο και τον σκέπασε η γαλανόλευκη, για να οδηγήσει το λαό του στο ΝΑΤΟ και τις ευρωατλαντικές δομές. Και μετά, οι Κλιντοινίστας και η Ανοιχτή Κένωνία, βρήκανε τον Αγκίμ Ζάεφ της SoE, και τους Ες-Ες Σκεντέρμπεη και έκαναν ένα μεταρρυθμιστικό αχταρμά και τα δυστυχισμένα τα μπάσταρδα βγαίνουν στους δρόμους και ζητάνε Πατρίδα με κλεμμένο όνομα και τον Παππού του γείτονα. Μεγαλύτερη δυστυχία δεν μπορώ να φανταστώ.

Ούτε το μπάσταρδο του εβραίου πράκτορα της SoE, που γκάστρωσε μια εξ όλης και προώλης της οποία το μπασταρδάκι γκάστρωσε την κόρη του Οβριού από τη Μονεμβασιά, που έκανε τον αγνώστου πατρός και μητρός Κούλη, δεν είχε τόσο δύσκολο «γενεαλογικό δέντρο» όσο τα πατριωτάκια από τα Σκόπια, που βρίζουν κιόλας τους Βεμερίτες ως ψευτο-πατριώτες. Χαμός!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...



Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ...

Σκεφτειτε τι κανουν οι δυναμεις της παγκοσμιοποιησης στον Τραμπ μεσω της δικαιοσυνης που ελεγχουν

σκεφτειτε οτι οι πλεον κερδισμενοι της παγκοσμιοποιησης ,οι πολυεθνικες των αεριτζιδων της σιλικον βαλευ που πουλανε αερα κοπανιστο σε υπηρεσιες λαιφσταιλ παγκοσμιως,ηταν οι πρωτοι που εκαναν λομπι υπερ της λαθρομεταναστευσης και των αναρχων συνορων,μονο και μονο για να μην φτασει το θεμα και στο οικονομικο με την κερδοσκοπια του αναρχου διεθνους εμποριου διχως δασμους.


συνεχιζουν να κυβερνουν οι αφανεις ακομη και διχως εκτελεστικη ξουσια μεσω νομοθετικης και δικαστικης στις ηπα

κρατος δικαστων που ασκουν πολτικη για τις αντιδραστικες δυναμεις της παγκοσμιοποιησης


τα 8 χρονια φυλακη που εριξε η ταχα δικαιοσυνη στον τυπο αυτο απο την πατρα

ηταν 8 γιατι αν εγραφε λιγοτερο δεν θα πηγαινε μεσα

με βαση τους νομους που εφτιαξαν με λιγοτερες ποινες δεν μπαινει κανεις μεσα

βεβαια αυτο εγινε καθαρα για τα εκατομμυρια αλλοδαπους που εφερε το καθεστως στην ελλαδα,(οχι φυσικα για να διαλυσουν απλως την αγορα εργασιας και να προσαρμοστει στη παγκοσμιοποιηση,αλλα για να γενοκτονησουν τα εθνη τους πολτισμους και τις φυλες ωστε να φτιαξουν ενιαια υπερκρατικα κρατη τυπου ευρωπαικης ενωσης και να κατασκευασουν ενα εθνος καταναλωτων )

και οι οποιοι κανουν πλιατσικο στη χωρα και θα χρειαζονταν δεκαπλασιες φυλακες και λειτουργικα κοστη για να τους κρατανε και να ταιζουν αλλοδαπα ρεμαλια σε φυλακες!

(ειναι προφανες οτι δεν εχει καμια λογικη η υποδοχη αυτης της ποιοτητας και προφιλ μεταναστων στην ευρωπη,καμια σχεση δεν εχει το προφιλ τους με αναγκες οικονομικες η δημογραφικες

ειναι επιλεγμενοι με προφιλ ακριβως αντιθετα προς αυτες)



Ετσι αφου δεν παει το βουνο στο μωαμεθ πηγε ο μωαμεθ σε αυτο

αφου δεν προστατευουν οι πολιτικοι και το καθεστως τους ,τη χωρα απο την εισβολη

αφου δεν διωχνουν τους εποικιστες.αφου ουτε τους βαρυποινιτες αλλοδαπους δεν απελαυνουν αλλα απλως αποφυλακιζουν,

αποφασισαν πολυ απλα να απελευθερωσουν το εγκλημα και να καταργησουν το δικιο και την δημοσια ασφαλεια
των πολιτων!

αποποινικοποιησαν την εγκληματικοτητα και ποινικοποιησαν ...οποιον αντιδρα σε αυτη με ιδιωνυμους αντιρατσιστικους νομους για να προστατεσουν το καθεστως τους οι πολιτικοι απο μια κοινωνικη αντιδραση που θα το αποσταθεροποιουσε!

απιστευτες καταστασεις


και τεραστιες οι ευθυνες των πολιτων που κοιμουνται ορθιοι και δεν διεκδικουν το δικιο τους ουτε στις καλπες

Ανώνυμος είπε...

Κυρ-Σπυρο ωραιο αρθρο. Δεν το επεκτεινεις καμποσο να μπει σε καποιο βιβλιο;

Ανώνυμος είπε...

και κατι ακομη

η πραγματικη εγκληματικοτητα ειναι πολλαπλασια της ονομαστικης που παρουσιαζει το καθεστως

οι στατιστικοι δεικτες του καθεστωτος ειναι λογοκριμενοι και μαγειρεμενοι


η εγκληματικοτητα δεν καταγραφεται στους κρατικους τους δεικτες γιατι το καθεστως εχει επιβαλλει εμποδια προστιμα και αντικινητρα στις καταγγελιες των αλλοδαπων κακοποιων και την δραση τους,μαζι με τους ντοπιους γυφτους

ακομη και προστιμο εχει ορισει για να καταγραφει επισημα μια καταγγελια ,αν δεν πληρωθει δεν καταγραφεται

δηλαδη το καθεστως αρνειται να παρεχει δικαστικη προστασια με το προσχημα του παραβολου!

ετσι,σε συνδυασμο με το δασκαλεμα στους μπατσους να λενε στυς πολιτες να μην καταγγελουν ληστειες η κλοπες αλλοδαπων μεταναστων κακοποιων ,ωστε να μην καταγραφονται στους δεικτες εγκληματικοτητας πουθενα,λεγοντας οτι ειναι χαμενος κοπος,οι δεικτες εμφανιζονται δηθεν χαμηλοι και η ανεξελεγκτη εγκληματικοτητα των φονιαδων προσφυγων δεν φαινεται πουθενα !

ετσι το καθεστως παρουσιαζει μια εικονα ψευτικη κοιμιζοντας το πληθυσμο,τρομοκρατωντας τον με αντιρατσιστικα ιδιωνυμα για να αποφυγει εξεγερση,ενω και τα μμε συμετεχουν ειτε με τη θεληση τους ειτε με το φοβο του νομου που λογοκρινει την αλλοδαπη εγκληματικτητα των εγκληματιων προσφυγων λαθρο και λοιπης σαρας μαρας και σαπιλας που παπαδες και κομμουνιστες με την ευλογια των φιλελε εφεραν στη χωρα σαν ακριδες της αποκαλυψης και την βιαζουν και πλιατσκολογουν απο ακρο σε ακρο καθημερινα εδω και τοσα χρονια,ξηλωνοντας ακομη και τις δημοσιες υποδομες

την ιδια ωρα το καθεστως δινει κινητρα και προνομια σε αλλοδαπους εποικους εισβολεις,δινει παροχες δηλαδη σε τεμπεληδες που ουτε εργαζνται ουτε σκοπευουν να εργαστουν και να προσφερουν τιποτα στην ελλαδα παρα μονο να φανε εχονται τα ξενα ετοιμα των ντοπιων!


κινητρα σε λαθρο τεμπεληδες για να παραμενουν στη χωρα διχως ποτε να βγαλουν το ψωμι τους τιμια με τον ιδρωτα τους αλλα να τρωνε απο τα ξενα και τα ετοιμα,

αντικινητρα στους πολιτες να μην δηλωνεται η εγκληματικοτητα των αλλοδαπων,ωστε να εμφανιζει το καθεστως μια εικονα ψευτικη να κοιμιζει τους πολιτες και να συνεχιζεται η διαλυση και η υποβαθμιση υπογεια !

η ελλαδα εχει απο τις μεγαλυτερες εγκληματικοτητες στην ευρωπη σε καθημερινα εγκληματα δρομου και αυτη δεν καταγραφεται ποτε,με αποτελεσμα να παρουσιαζεται η χωρα σαν δηθεν χαμηλης εγκληματικοτητας οταν με εξαιρεση τους φονους πρεπει να ειναι μεσα στο τοπ 5 ευρωπαικα

οι δε αλλοδαποι κρυβονται απο τους δεικτες ,καθως ουτε ποινες τρωνε ουτε εμφανιζονται πουθενα με αποτελεσμα το καθεστως να εμφανιζει ως ταχα ασημαντη την διαφορα στην εγκληματικτοητα τους εναντι των αλλοδαπων οταν ειναι προφανες οτι αυτη ειναι 1000-2000 τα εκατο μεγαλυτερη των ημεδαπων αναλογικα με το πληθυσμο,εκτος και αν ουτε στον αριθμο τους λενε αληθεια και ειναι 3πλαισιοι απο οσοι παρουσιαζονται οποτε θα προκειται για 5πλασια εγκληματικοτητα και οχι 15 φορες που ειναι τωρα.

η εγκληματικοτητα στην ελλαδα ειναι αποκλειστικα των αλλοδαπων ,αλλοδαποι και εγκληματικοτητα ειναι ταυτοσημες και το καθεστως κρυβει το κεφαλι στην αμμο αρνουμενη να ελεγξει το προβλημα που αυτη δημιουργησε φερνοντας αλλοδαπους στη χωρα διχος λογο και καμια αιτια και εθνικο συμφερον,σκοτωνοντας τοσους πολιτες που μαρτυρησαν στα χερια των αλλοδαπων τσιρακιων του καθεστωτος των πολιτικων


αντιθετα δινει κινητρα να ερθουν και αλλοι φονιαδες και εγκληματιες,χαιδευει και προστατευει τους αλλοδαπους και διωκει με μισος τους ελληνες οταν συγκρουστουν με αυτους!


πραγματι,απορει κανεις αν ειναι τοσο ανικανοι η εχουν σαδιστικα κινητρα να αντιστρεφουν τη λογικη και να κανουν ακριβως τα αντιθετα απο το ορθο!

Ανώνυμος είπε...

Στρατιωτική βάση της Αγκυρας στη Σομαλία,αφρομουσουλμανοι εποικοι για εγκατασταση στην ελλαδα με απευθειας πτησεις προς κωνσταντινουπολη διχως βιζα !



Η μεγαλύτερη τουρκική στρατιωτική βάση εκτός των τουρκικών συνόρων αναμένεται να ανοίξει επισήμως τις πύλες της τον Απρίλιο, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το νοσοκομείο «Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου της Σομαλίας !



Στα επερχόμενα εγκαίνια είναι μάλιστα προγραμματισμένο να δώσουν το «παρών» ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν καθώς και ο Τούρκος αρχηγός ΓΕΕΘΑ Χουλουσί Ακάρ.


Η τουρκική βάση, για την κατασκευή της οποίας ξοδεύτηκαν περί τα 50 εκατ. δολ., έρχεται να αποτυπώσει το προωθούμενο εδώ και καιρό άνοιγμα της Τουρκίας στην Αφρική,πιστη αντιγραφη αυτου της Κινας εκει.

Ειδικά στη Σομαλία (μια χώρα οπως οι περισσοτερες αφρικανικες, μουσουλμανική, να σημειωθεί), η Αγκυρα έχει στείλει περί τα 400 εκατ. δολ. ως βοήθεια την τελευταία εξαετία, σύμφωνα με τους «Financial Times».


Ανοιγμα
Είναι ενδεικτικό ότι μόνο τα τελευταία δύο χρόνια, ο Ερντογάν έχει πραγματοποιήσει πάνω από δέκα ταξίδια στην Αφρική. Οι λόγοι πολλοί: γεωπολιτικοί αλλά και οικονομικοί. Αφού πρώτα πέτυχε να θέσει υπό τουρκικό έλεγχο τη γειτονιά της (δορυφοροποιωντας επισης την ελλαδα μεσω και της λαθρομεταναστευσης εκτς της οικονομιας, με πτησεις απευθειας απο αφρικη σε αιγαιο), η Αγκυρα μετακινείται πλέον προς την υποσαχάρια Αφρική διεκδικώντας ρόλο υπεριφερειακής και προστάτιδας ιμπεριαλιστικης-αδελφης δύναμης για αγορες των εξαγωγων και πρωτες υλες.

Επιδιωκει δηλαδη να γινει προστατης του ισλαμ παντου,οπως ακριβως κατασκευαζει με εποικισμο στην ελλαδα μουσουλμανικο ζητημα και πανελλαδικη μειονοτητα,φερνοντας λαθρομεταναστες με απευθειας πτησεις απο ολα τα μουσουλμανικα κρατη στην Πολη ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΑΙΓΑΙΟΥ, για να την καπηλευεται στη συνεχεια και να καταστησει ομηρο γεωπολιτικα με ενα κουρδικο ζητημα αλα ελλαδικα.

Σημειωνεται,ο φρικτος ρολος της ελλαδικης ορθοδοξιας που συναγωνιζεται την αριστερα και τους φιλελε συνοδοιπορους της,ηδη μαλιστα απο τη δεκαετια 70

1970 κατι,ο Ιερωνυμος Κοτσωνης φερνει στην ελλαδα τον Ναιμ Ελγαντουρ μαζι με αλλους απο την Αιγυπτο ως μεταναστες με προσκληση της εκκλησιας.

Προκειται για ομαδες κοπτων χριστιανων,που ερχονται στην ελλαδα του 70.


2017

Ο Ελγαντουρ ειχει γινει ψευτοπροεδρος της μουσουλμανικης κοινοτητας εποικων στη χωρα,διοτι δεν επροκειτο για κοπτη αλλα ισλαμιστη !


Τα συμπερασματα δικα σας.




Δεν ειναι ασχετη η χαμηλης κλιμακωσης στρατηγικη, αρχικα με το προσχημα του ιφταρ η των επισκεψεων σε χοτ σποτ αξιωματουχων η συγγενων τους ,η τουρκια να προετοιμαζει το εδαφος για τον μακροπροθεσμο ελεγχο της ισλαμικης μειονοτητας που κατασκευαζει μεθοδικα στην ελλαδα με εποικισμο επι 2 ηδη δεκαετιες και την πρακτορικη χρησιμοποιηση της για να ελεγξει μελλοντικα πληρως το ελλαδικο κρατος και να το απορροφησει και εδαφικα!


Ειδικότερα, η τουρκική προέλαση λαμβάνει μορφή διπλωματική (μέσω της δημιουργίας νέων πρεσβειών),δωρεαν πτησεις αποκλειστικα μουσουλμανων αφρικανων αλλά και οικονομική. Χαρακτηριστική η περίπτωση των κρατικών τουρκικών αερογραμμών «Turkish Airlines» που πετούν πλέον σε 51 προορισμούς σε 34 αφρικανικές χώρες. Συγκριτικά, το 2009 πετούσαν μόνο σε επτά χώρες της Αφρικής !

Ανώνυμος είπε...

Στρατιωτική βάση της Αγκυρας στη Σομαλία,αφρομουσουλμανοι εποικοι για εγκατασταση στην ελλαδα με απευθειας πτησεις προς κωνσταντινουπολη διχως βιζα !



Η μεγαλύτερη τουρκική στρατιωτική βάση εκτός των τουρκικών συνόρων αναμένεται να ανοίξει επισήμως τις πύλες της τον Απρίλιο, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το νοσοκομείο «Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου της Σομαλίας !



Στα επερχόμενα εγκαίνια είναι μάλιστα προγραμματισμένο να δώσουν το «παρών» ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν καθώς και ο Τούρκος αρχηγός ΓΕΕΘΑ Χουλουσί Ακάρ.


Η τουρκική βάση, για την κατασκευή της οποίας ξοδεύτηκαν περί τα 50 εκατ. δολ., έρχεται να αποτυπώσει το προωθούμενο εδώ και καιρό άνοιγμα της Τουρκίας στην Αφρική,πιστη αντιγραφη αυτου της Κινας εκει.

Ειδικά στη Σομαλία (μια χώρα οπως οι περισσοτερες αφρικανικες, μουσουλμανική, να σημειωθεί), η Αγκυρα έχει στείλει περί τα 400 εκατ. δολ. ως βοήθεια την τελευταία εξαετία, σύμφωνα με τους «Financial Times».


Ανοιγμα
Είναι ενδεικτικό ότι μόνο τα τελευταία δύο χρόνια, ο Ερντογάν έχει πραγματοποιήσει πάνω από δέκα ταξίδια στην Αφρική. Οι λόγοι πολλοί: γεωπολιτικοί αλλά και οικονομικοί. Αφού πρώτα πέτυχε να θέσει υπό τουρκικό έλεγχο τη γειτονιά της (δορυφοροποιωντας επισης την ελλαδα μεσω και της λαθρομεταναστευσης εκτς της οικονομιας, με πτησεις απευθειας απο αφρικη σε αιγαιο), η Αγκυρα μετακινείται πλέον προς την υποσαχάρια Αφρική διεκδικώντας ρόλο υπεριφερειακής και προστάτιδας ιμπεριαλιστικης-αδελφης δύναμης για αγορες των εξαγωγων και πρωτες υλες.

Επιδιωκει δηλαδη να γινει προστατης του ισλαμ παντου,οπως ακριβως κατασκευαζει με εποικισμο στην ελλαδα μουσουλμανικο ζητημα και πανελλαδικη μειονοτητα,φερνοντας λαθρομεταναστες με απευθειας πτησεις απο ολα τα μουσουλμανικα κρατη στην Πολη ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΑΙΓΑΙΟΥ, για να την καπηλευεται στη συνεχεια και να καταστησει ομηρο γεωπολιτικα με ενα κουρδικο ζητημα αλα ελλαδικα.

Σημειωνεται,ο φρικτος ρολος της ελλαδικης ορθοδοξιας που συναγωνιζεται την αριστερα και τους φιλελε συνοδοιπορους της,ηδη μαλιστα απο τη δεκαετια 70

1970 κατι,ο Ιερωνυμος Κοτσωνης φερνει στην ελλαδα τον Ναιμ Ελγαντουρ μαζι με αλλους απο την Αιγυπτο ως μεταναστες με προσκληση της εκκλησιας.

Προκειται για ομαδες κοπτων χριστιανων,που ερχονται στην ελλαδα του 70.


2017

Ο Ελγαντουρ ειχει γινει ψευτοπροεδρος της μουσουλμανικης κοινοτητας εποικων στη χωρα,διοτι δεν επροκειτο για κοπτη αλλα ισλαμιστη !

KAI ΣΥNEΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΤΕΒ ΕΝΩ ΔΗΛΩΝΕΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ


Τα συμπερασματα δικα σας.




Δεν ειναι ασχετη η χαμηλης κλιμακωσης στρατηγικη, αρχικα με το προσχημα του ιφταρ η των επισκεψεων σε χοτ σποτ αξιωματουχων η συγγενων τους ,η τουρκια να προετοιμαζει το εδαφος για τον μακροπροθεσμο ελεγχο της ισλαμικης μειονοτητας που κατασκευαζει μεθοδικα στην ελλαδα με εποικισμο επι 2 ηδη δεκαετιες και την πρακτορικη χρησιμοποιηση της για να ελεγξει μελλοντικα πληρως το ελλαδικο κρατος και να το απορροφησει και εδαφικα!


Ειδικότερα, η τουρκική προέλαση λαμβάνει μορφή διπλωματική (μέσω της δημιουργίας νέων πρεσβειών),δωρεαν πτησεις αποκλειστικα μουσουλμανων αφρικανων αλλά και οικονομική. Χαρακτηριστική η περίπτωση των κρατικών τουρκικών αερογραμμών «Turkish Airlines» που πετούν πλέον σε 51 προορισμούς σε 34 αφρικανικές χώρες. Συγκριτικά, το 2009 πετούσαν μόνο σε επτά χώρες της Αφρικής !

Ανώνυμος είπε...

Με φέρνει σε δύσκολη θέση η ρωσική υποστήριξη στα Σκοπια η οποια υποτίθεται οτι μάχεται τον αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό. Δλδ στηρίζουν τη ψευτο μακεδονική οντότητα γιατί δε θέλουν " μεγάλη Αλβανία" που ειναι φιλοτουρκική

Ανώνυμος είπε...

Οι τουρκοι εχουν ριξει πολλα λεφτα σε διαφημιση , turkish airlains γιουρολιγκα με 4 παρακαλω ομαδες, καο διαφημισεις της αεροπορικης τους εταιριας με γνωστο ηθοποιο του χολυγουντ ,ενας που επαιζε στην ταινια seven, με τον μπραντ πιτ. Και το συριζα-εκμ το ελληνικο 'υποπρακτορειο' τους τους εγκαθιστα στην γη μας, και πληρωνει και τους 'γενιτσαρους' ψηφοφορους του ,αδρα.