1/3/17

Καλά νέα από τη Γαλλία

Το ευρωπαϊκό «παρακράτος» σπρώχνει πάση δυνάμει τον φιλέ-Πούστη και θέλει να βγάλει εκτός του δεξιό φιλελέ Φιγιόν που κάλεσε τους ψηφοφόρους του να αντισταθούν και να μην αφήσουν να τους «κλέψουν την επιλογή τους» για το ύπατο αξίωμα της χώρας. «Δεν παραδίδομαι, δεν υποχωρώ, δεν ενδίδω», είπε στους ΑΘΕΑΤΟΥΣ ΑΝΩΘΕΝ.
Ο καυγάς στον κήπο των Φιλελέ είναι καλό νέο για κάθε Πατριώτη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε βγαίνει η Λεπέν.δύσκολα στην Ευρώπη θα βγει πατριώτης στην εξουσία και δυστυχώς οι λαοί ευησυχάζουν ότι δια της πολιτικής οδού τύπου αμερικής θα γίνει αλλαγή.Μόνο δια της επαναστάσεως ή της οικονομικής αλλαγής θα επέλθει αλλαγή στην Ευρώπη.Όλα τα άλλα είναι για υπεραισιοδόξους.Αν μεγάλο αν μπορεί να αλλάξει ρότα ο πλανητής από το προαποφασισμένο τέλος της ιστορίας και την αρχή της παγκοσμίου διακυβερνήσεως.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλούνται οι εθελόδουλοι ραγιάδες που εχουν πάθει αυχενικό απο τη πολλή σφαλιάρα να μην αφήνουν σχόλια γιατι χάνουν τον καιρό τους. Δε τσιμπάμε.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...