19/3/17

Ο (λαοφιλής) Κούλης τιμάει το θείο του και υπογράφει Ερχάν


За еврејски работи  ( για τις Εβραικές υποθέσεις)
Αυτή είναι η ανάρτηση του Κούλη -Ερχάν.

Ο θείος Κεμάλ, δεν ήταν «γνήσιος». Η μητέρα του ήταν αλβανίδα. Αλλά ακλούθησε το θρήσκευμα του πατέρα του, και επομένως ήταν «Ντονμέ».
Το ίδιο «γυριστός» είναι και ο κρυπτοεβραίος Κούλης, που έχει εβραϊκό «Ντι-Εν-Έι».
Οπότε ,ο Κεμάλ είναι «θείος» του κατά κάποιο τρόπο, διότι είναι «παιδιά ενός ανώτερου Θεού». Και ο Κούλης δεν ξέχασε τον θείο του.
Ανήμερα στις 18 Μαρτίου οι πυροβολαρχίες του Κεμάλ στο Τσανάκκαλέ το 1915 βύθισαν τρία συμμαχικά θωρηκτά κατά τη διάρκεια της αποτυχημένης βρετανο-γαλλικής επίθεσης στα Στενά.
«Ας είναι χαρμόσυνη η νίκη της 18ης Μαρτίου του Τσανάκκαλε που δημιούργησε ένα έθνος και μια πατρίδα. Τιμάμε με ευγνωμοσύνη τους μάρτυρες μας», έγραψε ο Κούλης για τον θείο του, με το ψευδώνυμο «Ερχάν».

Για το λόγο αυτό η εφημερίδα της Συναγωγής και η «εταιρεία» βρήκε «γαλάζιο» double score και στην πρόθεση ψήφου, ο ιουδαίος Κούλης συγκεντρώνει υπερδιπλάσιο ποσοστό από εκείνο του ιουδαίου Αξελ, «καθώς το κόμμα του Κούλη φτάνει στο 27,2% και ο κυβερνών ΕΚΟΥΜΟΥ υποχωρεί στο 13,4%. Και στο δίλημμα «μέτρα ή κάλπες» το 60,5% καλεί την κυβέρνηση να πηδήσει από το Μπαλκόνι .
Δηλαδή, «Αλέξη-Αλέξη κάνε το σωστό. Ανέβα στο παράθυρο και πήδα στο κενό».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σωστο ειναι: "Να πηδηχτει απ'το παραθυρο", κατα το πισωγλεντιο γνωμικο.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από Εβραίος είναι και Τουρκόσπορος ο Κούλης;

Ο Σι Τζινπίνγκ πρότεινε στον φαλακροκαγκελάριο να πάψεινα κάνει τον καμπόσο

  Ο Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι η Κίνα είναι υπέρ της σύγκλησης διεθνούς ειρηνευτικής διάσκεψης για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης, στην ...