9/3/17

Για να ξέρουμε τι λένε

Ο Τζανακόπουλος της Κοινοπραξίας είπε στην «ενημέρωση των πολιτικών συντακτών», ότι είναι , «πολύ κοντά σε συνολική λύση για έξοδο από τα μνημόνια».

«Για πρώτη φορά μετά από μια οχταετία είμαστε πολύ κοντά σε μια συνολική λύση που δεν θα μεταθέτει το πρόβλημα αλλά θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την οριστική έξοδο από τα μνημόνια και την επιτροπεία», είπε.

«Πολύ κοντά σε μια συνολική λύση που θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις» για την οριστική έξοδο από τα μνημόνια και την επιτροπεία».
Έχει τεράστια διαφορά. Έτσι; Για προϋποθέσεις  μιλάνε. Το τέλος του τούνελ είναι ακόμα μακράν. 

Η αλλαγή του «δημοσιονομικού μείγματος» πάει για την περίοδο μετά το 2019. Τον Δεκέμβριο πάντως η επίσημη ανεργία ήταν στο 23,1% .
Μέχρι το 2019 το μείγμα της φτώχιας θα αλλάξει.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και φυσικά μετά θα πουν "υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις αλλά δεν τις εκμεταλλευθήκαμε...."

Ανώνυμος είπε...

" Διαπραγματεύσεις τέλος – αποχωρεί η τρόικα . Με την αποδοχή εκ μέρους της κυβέρνησης του πακέτου μέτρων ύψους 3,6 δισ. ευρώ που έθεσαν υπόψη της κυβέρνησης οι δανειστές για περικοπές στις συντάξεις και το αφορολόγητο τη διετία 2019-2020, έκλεισε αυτός ο κύκλος διαπραγματεύσεων με τους απεσταλμένους των «θεσμών». Liberal.gr" : Φαίνεται οτι ο κ. Τζανακόπουλος ζεί σε άλλη χώρα !

Αμφιάραος είπε...

Ποιος; Ο Προδοτόπούλος;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...