27/3/17

Έτσι ράβουν το πουλόβερ

Λεφτά υπάρχουν για τους «μάγκες» και τους «πονηρούς»
που διδάσκουν "ηθική"

To Πρόγραμμα είναι «Ευρωπαϊκό» και έχει λεφτά από τον Προυπολογισμό. Και λέγεται «RespectWords». Και διδάσκει «ηθική δημοσιογραφία».
Στο πρόγραμμα Έβαλαν και ΕΡΤ που «πρωτοπορεί» και συμμετέχει ενεργά στην αντιμετώπιση της Ρητορικής του Μίσους στα ΜΜΕ μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «RespectWords» μαζί με άλλους επτά ευρωπαϊκούς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς.
Στο πλαίσιο του «RespectWords», η ΕΡΤ διοργανώνει σεμινάριο από 24 έως 27 Απριλίου 2017, στο Αμφιθέατρο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ), για 20 δημοσιογράφους, το οποίο αφορά στη διαχείριση και αντιμετώπιση των πληροφοριών για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, τις καλές πρακτικές ισορροπημένης και έγκυρης δημοσιογραφίας, καθώς και τη συγγραφή σχετικού κώδικα δεοντολογίας.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα συζητηθούν και θα αναλυθούν 4 βασικές θεματικές: Η κατάσταση και οι κύριες συνέπειες της μεταναστευτικής - προσφυγικής κρίσης στην Ευρώπη. Πώς αντικατοπτρίζονται στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά ΜΜΕ; Πώς καλύπτονται αυτά τα θέματα από τα ελληνικά ΜΜΕ: Τι πρέπει να κάνουμε; Τι πρέπει να αποφεύγουμε; Τι να λέμε και τι όχι; Λεξιλόγιο, editorial lines, πηγές, μεθοδολογία κλπ.
Ο ψηφιακός κόσμος: Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και Ψηφιακά ΜΜΕ. Ιδιαιτερότητες της Ρητορικής του Μίσους. Πώς αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα; Υπάρχουσες καλές πρακτικές για την αντιμετώπιση της Ρητορικής του Μίσους στην Ευρώπη.
Η συμμετοχή στο εργαστήριο 20 δημοσιογράφων «χρηματοδοτείται» από τη Γενική Διεύθυνση Δικαιοσύνης και Καταναλωτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πλαίσιο του προγράμματος «RespectWords - Κώδικας Δεοντολογίας για την Αντιμετώπιση της Ρητορικής του Μίσους». Η γλώσσα εργασίας του σεμιναρίου είναι τα ελληνικά/αγγλικά.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Οι μαθητές δεν θα πληρώσουν αλλά θα πάρουν βεβαίωση καλού παιδιού και θα κάνουν καριέρα. Οι δάσκαλοι όμως θα πληρωθούν. Για τον «κόπο» τους,

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται ρε Χατζάρα; Με δανεικά θα αγοράσει τα 14 αεροδρόμια η Fraport;

http://www.kathimerini.gr/902409/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/daneio-9684-ekat-eyrw-gia-ta-14-aerodromia-ypegraye-h-fraport