21/1/18

Δεν περνάει η Κόκκινη τρομοκρατία

Τρομοκρατική Επίθεση των Ταγμάτων Εφόδου της Ανοιχτής Κοινωνίας του ΝΑΤΟ και της ΣΝΟΦ σε λεωφορείο που μετέφερε κόσμο στο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη Η επίθεση σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Εμ.Μπενάκη. Από την επίθεση τραυματίσθηκε μια γυναίκα που την μετέφερε στον νοσοκομείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Παρά τους αντιτρομοκρατικούς νόμους η αστυνομία του Προ-Πο υποθάλπει την τρομοκρατία και δεν συνέλαβε τους τρομοκράτες.
Η Κόκκινη τρομοκρατγία είναι ακριβώς η ίδια με την τρομοκρατία της ΟΠΛΑ τον Οκτώβριο του 1944, που «απαγόρευε» με αντισυγκεντρώσεις την ελέυθερη συνάθροιση των Δημοκρατικών Πολιτών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οι αριστεριστες αναρχοκομουνιστες δεν εχουν ελληνικη εθνικη συνηδειση αλλα ταξικη διεθνιστικη προλεταριακη και γιαυτο πανε παντα με ολους τους εχθρους της ελλαδας υπονομευοντας το εθνικο συμφερον,και ειναι μερικα εκατομμυρια πλεον μεσα στην ελλαδα….
ειναι οι θανασιμοι εχθροι της πατριδας μας και του λαου μας.
μετα οι τουρκοι και λοιποι….
αυτο πρεπει να το βαλουν καλα μεστο μυαλο τους ολοι οι ελληνες πατριωτες για τον υπαριθμον ενα εσωτερικο θανασιμο εχθρο….

Ημέρες προδοσίας.23 Απριλίου 1941. Ο προδότης Βασιλιάς και ο πράκτωρ Τσουδερός μαζί με την Αργυρώνητη ΨωροΑλίτ δραπέτευσαν από την Αθήνα και τέθηκαν υπό την Προστασία της Αυτοκρατορίας

Η νέα «μάχη των Θερμοπυλών» δεν έγινε .Οι Προδότες το έβαλαν για μια ακόμα φορά στα Πόδια και άφησαν τον λαό και την Πατρίδα να πληρώσουν τη...