27/1/18

Η ΕΛΑΣ στην υπηρεσία της Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης

Η Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης για την «ενδοοικογενειακή βία», για την οποία ξεσηκώθηκαν οι Βούλγαροι, κυρώθηκε στη «ζούλα» στην Ελλάδα και η ΕΛΑΣ ανέλαβε να τρομοκρατήσει τους Έλληνες για τις «ανησυχητικές διαστάσεις που έχει λάβει η όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, αποτελώντας ένα καίριο πρόβλημα που ταλανίζει τις κοινωνίες, με θύματά της κατά κανόνα γυναίκες».
Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Ιωάννα Ροτζιώκου δήλωσε στους κρατικοδίαιτους υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ στο «Πρακτορείο» ότι «όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, από το 2014 μέχρι και το 2017 έχουν σημειωθεί περισσότερα από 13.700 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας» στα οποία περιλαμβάνονται , ή «ψυχολογική βία», η «εκτόξευση απειλών» και «η κοινωνική απομόνωση» που προκαλούν στα θύματα απελπισία, απόγνωση, πόνο, θλίψη.
Το 2017 οι καλοί αστυφύλακες «κατέγραψαν 3.134 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με 4.243 θύματα συνολικά».

Έτσι χτίζει η Παγκόσμια χούντα την απάτη, και προστατεύει το Κοινωνικό Σύνολο. Πόσες κλοπές
και πόσες μπούκες σε σπίτια γίνονται η εκπρόσωπος δεν ειπε, γιατι υπάρχουν οδηγίες να μην καταγράφονται τα ..«μικροπεριστατικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....