31/1/18

Δημοσκοπήσεις ΣΟΚ για το προδοτικό τόξο

Παρόλο τον μονόλογο του νεοταξίτικου φασισμού , το 76% των ερωτώμενων είναι αντίθετοι με τον Νέου τύπου πατριωτισμό των ΣΥΡΙΖΟκαθαρμάτων και θεωρούν ανέντιμο τον συμβιβασμό των από εδώ κομμουνιστών με τους από εκεί κομμουνιστές.

Σε δημοσκόπηση της Pulse και το Αλαφουζοκάναλο Action24, το 65 % των ερωτηθέντων αξιολόγησε θετικά τα συλλαλητήρια, και ανάλογες ενέργειες για το «Μακεδονικό». 

Πάνω που ζυμώνανε την «πελατεία» ότι όσοι θα πάνε στο Σύνταγμα θα είναι «ακροδεξιοί», «εθνικιστές», «χρυσαυγίτες», «εθνικολαϊκιστές» και βάλε, τους βγήκε 65%, που λέει «φόλα στο σκύλο του ΣΥΡΙΖΑ», «γαμώ τον νέο-πατριωτισμό σας», και να πάτε στον αγύριστο εσείς «το παράθυρο ευκαιρίας σας» και ο «συμβιβασμός σας».

Όλοι μαζί, οι απόστολοι του μαρασμού και οι κόκκινοι απολογητές κάθε παρακμής, οι πρεζάκηδες, οι αλκοολικοί και οι γκέι-παρέιντ του Μποτάρη, ο Ρουβίκωνας, οι Ερυθρές Ταξιαρχίες, οι 52, οι ΑΚΟΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΜΗΤΤΟΥ, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, οι «στρατιώτες» του νέου-πατριωτισμού , ο «ρόζ πολτός» η «πράσινη γλίτσα», οι βατράχοι του Οχετού, οι φιλελέ του Κούλης, ο φαλακρός χωρίς πουστίς , η Ανοιχτή Κοινωνία που αγωνίζονται με όλα τα μέσα. για τον «μεγαλειώδη στόχο» της Ανοιχτής Κοινωνίας μαζί με την τηλε-ρουφιανιά, τους σοβάιβορ, την πουτανιά και την πουστιά, είναι μια αναιμική μειοψηφία, μπροστά στο μέγα πλήθος των κανονικών ανθρώπων. 
35% είναι το χαφιεδότσουρμο!
Τόσοι συμφωνούν και με «σύνθετη» ονομασία.
Το 32% δείχνει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για τη διαχείριση και λύση του «Σκοπιανού» στον αγνώστου μητρός και πατρός Αχασβήρο KOULIS ,έναντι 24% που εμπιστεύονται τον Αχασβήρο ALEX.

Οι νέο-εφιάλτες σε αυτή τη φάση είναι στον πάτο του αξιακού οπλοστασίου του ελληνικού λαού. Και μπροστά στην νέα συντριβή το χαφιεδότσουρμο άρχισε τις λαθροχειρίες.
«Το 57% των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ λέει ΝΑΙ στο Συλλαλητήριο».
-‘Άντε στο διάολο ρε ρεμάλια. Τα ίδια έλεγε και ο φαλοκροφιλελέ.
-Στη Θεσσαλονίκη ήταν οι ψηφοφόροι του KOULIS και του ALEX... και του Συριζώνυμου.

Κυριακή κοντή γιορτή αδέρφια. Καλή Ανάσταση!

-ΥΓ1. Φόλα στον Σκύλο το ΣΥ-ΡΙ-ΖΑ! 


-ΥΓ2 Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η παρούσα Βουλή δεν δικαιούται να αποφασίσει για το Μακεδονικό! 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν λενε ποτε ομως τι ειναι οσοι δεν πηγαινουν στη συγκεντρωση αυτη

αν οσοι πανε ειναι κατι

τοτε κατι πρεπει να ειναι και οσι δεν πανε

και δεν βρισκεται κανεις να αντιστρεψει με επιθεση την τακτικη των κομμουνιων

οσοι δεν πανε ειναι ολοι προδοτες ας πουμε


το ιδιο ακριβως αναποδο απο αυτο που λενε αυτοι

βεβαια αυτοι κανουν προπαγανδα με στοχο να αποτρεψουν το κοσμο να τον διχασουν

κλασικη τακτικη ψυχολογικων επιχειρησεων κατα του εθχρου

διχασμος διασπορα του στον εχθρο

συχγυση εκφοβισμος και καλλιεργεια ενοχης σε τμηματα του ωστε να διχαστει και να αποδυναμωθει διαιρεμενος

οι τυποι κανουν ακριβως αυτο που ελεγαν

κοινωνικο αυτοματισμο στο πληθυσμο για να τον διαιρεσουν στις αντιδρασεις του

avdargor είπε...

κ το 35% δεν είναι πολύ δλδ?.... τι είναι αυτοι που τους ταιζει ακομα η ελλαδα?.... επισης λετε για πολλοστη φορα..ΛΑΕ ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ κταλπ... μα δε μπορειτε ακομα στην ηλικια σας δλδ να νοησετε ότι ο λαος...τουας εβαλε κ βαζει εκει? η' θα δεχτητε ότι ενοπλα θα υπαρξουν ελληνες που δε θα ακουνε καν αυτό το 35% το απροσδιοριστο 35% που περιλαμβανει ότι φανταστείς,οπως πχ...γυναικες.... δλδ η ελλαδα εν ετη 2018 θα αφεθει στη κριση κ τη ψηφο ανυπαρκτων.... αν δε δεχτητε αυτό που λεω ότι κ να λετε κ κανετε είναι ψευδαισθησεις στεγνα. δεχτητε την πραγματικοτητα δλδ επιτελους. στο κεντρο αθηνων δε κυκλοφορουν καν ελληνες στο κεντρο στα λεωφορεια..... ξυπνηστε. ελπιζω το μηνυμα ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

avdargor είπε...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ= ΜΑΡΦΙΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ?....... ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ?... ΕΙΔΟΜΕΝ. ΕΓΩ ΕΚΡΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝ. ΤΑΣ ΣΥΝΘΗΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑΙ ΠΑΝΤΩΣ.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...