25/1/18

Η Πατριωτική πολιτική πρωτοβουλία που δεν φαίνεται αλλά χρειάζεται

Τα έλεγα από το 2009. Έγραφα τότε:
«H τρομοκρατία είναι εδώ, σύμφωνα με το σενάριο της παγκόσμιας Χούντας των Τραπεζιτών. Οι απολύσεις, τα λουκέτα, η ανεργία , τα ελαστικά ωράρια , η κινητικότητα των εργαζομένων, οι, η πιστωτική ασφυξία, οι πλειστηριασμοί ,οι κατασχέσεις, οι πρεζάκηδες δολοφόνοι, ο Ρουβίκωνας, Όλα στη θέση τους. Μαζί και το Σαουδαραβικό Τζαμί των μουσουλμάνων λαθροέποικων και τα Καρτέλ επικοινωνίας . Το ερώτημα που έχουμε μπροστά μας , είναι το πώς θα αντισταθούμε καλύτερα στην παγκόσμια Νέα Τάξη πραγμάτων ,στις πολιτικές που προωθεί, και στους πολιτικούς που τις υπηρετούν. Πρέπει να αντισταθούμε στο παγκόσμιο σύστημα εξουσίας που θέλουν να μας επιβάλουν. Το χρωστάμε στους πριν από εμάς αλλά και στους επόμενους. Η πιο επαναστατική ιδέα σήμερα, είναι η Πατρίδα. Η εθνική ανεξαρτησία και η λαϊκή Κυριαρχία. Επομένως «μαύρο», σε κάθε πολιτικό και κάθε κόμμα, που μιλάει για «οικουμενική διακυβέρνηση» και που υποστηρίζει τον αμερικανικό και νεοταξίτικο «νέο πατριωτισμό». Είναι αναγκαία για αυτό μια Πατριωτική πολιτική πρωτοβουλία»..

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, τον Μάιο του 2012 , αυτός, ο πολιτικός χώρος ήταν κυρίαρχος και 1.372.000 πολίτες ψήφισαν τότε ενάντια στις συνταγές των Τραπεζιτών, στους Φιλελέ, στους ΠΑΣΟΚ και τους Αριστερούς . Τότε, το 1.372000 ήταν η πρώτη δύναμη, και ο Φον Αντωνάκης με το 1.192.000 θα ήταν δεύτερος.
Το σύστημα όμως δεν επέτρεψε στο 1.372.000 ψηφοφόρους να εκφραστούν ενιαία. Και τους μπέρδεψε κυρίως , με τον ημιανεξάρτητο αλκοολικό υπάλληλο της Πρεσβείας. Στις επόμενες εκλογές ο χώρος έπεσε στο 1.100.00. Και στη συνέχεια μειώθηκε στις 900.000.

Το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης έδειξε και πάλι ότι είναι αναγκαία μια ενωτική και Συνθετική Πατριωτική πολιτική πρωτοβουλία, που μπορεί να γίνει πλειοψηφικό ρεύμα.

Σπύρος Χατζάρας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πατριωτισμός απεθανε.Πατρις μας η Ευρώπη , το ΝΑΤΟ και το ευρω.Ακομα και το όνομα διαμαρτυρόμεθα να το δεχθεί ως θέση ο διευθύνων σύμβουλος της α Ουάσινγκτον.Στα παπάκια του βέβαια μας γράφει.

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι η διανόηση ? Πού είναι οί πνευματικοί ταγοί?
ποιανών τά βήματα θ΄ ακολουθήσουν οί εκατοντάδες χιλιάδες τής Θεσσαλονίκης?
ποιοί θά μπούνε μπροστά? Εσύ , ό Καλεντερίδης κι΄ο Λυγερός κι΄ο Φράγκος?

Βγήκε καί είπε ό Αγιος Κύπρου -ενας ιεράρχης μέ ξεκάθαρο εθνικό λόγο
μέχρι τώρα -νά δώσουμε τό όνομα,ακολούθησε ο κοκός πού πούλαγε τά κειμήλια
τής ιστορίας μας στο Λονδίνο -τά σέβη μου Μεγαλειότατε,αντί νά μας πείτε γιά
τούς προγόνους σας πού τριπλασίασαν τήν Ελλάδα.....
Τά σκόπια καί οί πάτρωνες τους ΘΑ ΤΑ ΔΟΣΟΥΝ ΟΛΑ-ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΎ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΔΗΛ.ΕΜΑΣ.
Ολα τ΄άλλα είναι φτηνά επικοινωνιακά τερτίπια ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑ θέλουν...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...