10/9/18

Το Μπούρου Μπούρου των δημοσκόπων

Μη γελάτε με την ΤΚ9 Δημοσκόπηση της εφημερίδας των Μεγάλων Συμφερόντων, που διαπίστωσε ότι μετά την ανθρωποθυσία στο ΜΑΤΙ και την προδοτική συμφωνία στους Ψαράδες , ο ΤΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει επανασυσπείρωση, και ανέβηκε στο 16,9%, ενώ στις αρχές του χρόνου ήταν στο 17%. Και μην λέτε, ΧΨΑ! 
Πρόκειται για μεθοδικό «μασάζ». 
Μετά το ακατάπαυστο Μπούρου-Μπούρου των δημοσκόπων και των Μέσων, το ανθρωποφάγο Τέρας της Σουηδικής Σοσιαλδημοκρατίας διασώθηκε με 28,1% και παρέμεινα πρώτο Κόμμα. 
Το «Κόμμα των Δημοκρατών» ‘έμεινε στην τρίτη θέση, με 17,7%. χαμηλότερα από τις «δημοσκοπήσεις» . 
Η τρομοκρατία έπιασε τόπο.

7 σχόλια:

soulis είπε...

Δυστυχως ετσι ειναι.
Τα μμε μπορει ολοι να τα βριζουν αλλα οι πιο πολλοι εξακολουθουν να επηρεαζονται απο αυτα χωρις να το συνειδητοποιουν.
Χθες εχοντας και μια δοση μαζοχισμου καθησα και ειδα την συνεντευξη του τσογλανου στην ΔΕΘ και τρομαξα πραγματικα.
Και θα επρεπε να τρομαξουν ολοι οσοι νομιζουν οτι οι συριζαιοι θα φυγουν ετσι ευκολα.
Ενταξει αρχικα ο Τζανακοπουλος προφανως θα ευνοουσε τα φιλοκυβερνητικα εντυπα και μμε οπως και εγινε.
Αλλα οσο προχωρουσε η συνεντευξη και πηγαιναμε απο εντυπο σε εντυπο μεχρι και κατι απιθανα τοπικα μμε καταλαβα οτι στην ουσια ΟΛΑ τα μμε εφημεριδες κλπ με την εξαιρεση και (αυτη τυποις) του Σκαι του Πρωτου θεματος ειναι φιλοκυβερνητικα.
Πρακτικα δεν υπαρχει αντιπολιτευομενος τυπος και μμε στην Ελλαδα.
Και ΟΛΕΣ οι ερωτησεις που εκαναν στον Τσιπρα ηταν φανερο οτι τις ηξερε απο πριν και δεν προλαβαιναν να ολοκληρωσουν την ερωτηση και το τσογλανι αρχιζε να λεει ολοκληρα κατεβατα που ειχε αποστηθισει απο πριν.
Καθαρα αβανταδορικες ερωτησεις πασες για να πει τα παραμυθια του.
Οτι και να λεγεται εδω και αλλου ο πολυς κοσμος εχει ολη μερα ανοιχτη την τηλεοραση και το ραδιοφωνο στον ΑΛΦΑ τον ΑΝΤ1 το νιουζιτ το Εψιλον το Σταρ τις ΕΡΤ κλπ και αυτοι τον επηρεαζουν τελικα.
Ολοι στηριζουν με χιλια συριζοκομμουνια και ψεκασμενους.

Ανώνυμος είπε...

Ήμουν σε τραπέζι εχθές, όλοι αριστεροί, είναι καμμένοι οι άνθρωποι τελείως, ένας συριζαίος υπερασπιζότανε τα μνημόνια και έλεγε ότι ήρθε ο σοσιαλισμός, άνετα πρώτο ο κόμμα ο σύριζα, έχουν πάθει όλοι λοβοτομή.

avdargor είπε...

Δευ Σεπ 10, 03:41:00 μ.μ.

Ε,οχι κ ολοι λοβοτομη..... εσυ εχεις αριστερους φιλους προφανως........

Ανώνυμος είπε...

Δημόσιοι Υπάλληλοι και Συνταξιούχοι πάνε ΣΥΡΙΖΑ ; Αν Ναί, μην ψάχνετε τους υπόλοιπους Αττικής και νήσων. Το μέλλον διαγράφεται ζοφερό...

Ανώνυμος είπε...

αυτό το 'μπούρου-μπούρου' το υποστηρίζει και η λεγόμενη αντιπολίτευση (γελάω).
έβλεπα χτες τις ελάχιστες ανταποκρίσεις από το συλλαλητήριο στην Θεσ/νίκη και ήταν απλά φέηκ νιούζ. Και αυτά τα φέηκ νιουζ τα προωθούν και τα υποτίθεται αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ. Βγάζουν τον Αδωνη να πάρει το μέρος των διαδηλωτών. Που ήταν η Νεα Δημοκρατία; Που είναι κύριοι δημοσιογράφοι οι άνθρωποι που πήραν μέρος στο συλλαλητήριο; με το έτσι θέλω παρουσιάζουν τον Γεωργιάδη ως εκπρόσωπο των 'πατριωτών', χωρίς να έχει πατήσει καν στην εκδήλωση ούτε κανένα άλλο στέλεχος της ΝΔ.
που θέλω να καταλήξω; συγκυβέρνηση στήνουν οι άνθρωποι με τις ευλογίες των διεθνιστών τραπεζιτών της ΕΕ και της Ν. Υόρκης. Γι'αυτό και το 'μπουρου-μπούρου'. Να μην ανέβει πολύ η ΝΔ, να μην κατέβει πολύ ο Σύριζα, να τσοντάρουν και οι υπόλοιπες παράγκες της Φώφης και του Σταύρου. απλά πράγματα!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ..ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ,ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ...ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2011...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ..ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ,ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ...ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2011...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...