8/9/18

Κλαίνε μαζί τους και τα πουλιά και η μανδάμ Εισαγγελάτου

Δάκρυ κορόμηλο στην naftemporiki.gr και στην kathimerini.gr για τα «παλικάρια» του Ισλαμικού Κράτους που απειλεί να τους σκοτώσει ο Άσσαντ με την βοήθεια του άξονα του Κακού Μόσχα -Τεχεράνη.

 Η εντολή στο «μεταφραστικό» δόθηκε στις 4.πμ ωρα Νεας Υόρκης απ ευθείας από το Λάγκλευ, μετά την σύσκεψη των αρχισυντακτών του Τσίρκου. Άμα δεν κλάψουν δεν έχει δεκάρικο, ούτε δεκαπενθήμερο

Και οι μεν που «ήλπιζαν», ολοφυρόμενοι έγραψαν: «Σβήνουν οι ελπίδες», των Ισλαμοφασιστών και των Μυστικών Υπηρεσιών για «εκεχειρία στην Ιντλίμπ».
 Οι μοιρολογίστρες του Αλαφούζου έγραψαν: «Η σύνοδος κορυφής των προέδρων Ρωσίας, Τουρκίας και Ιράν στην Τεχεράνη είχε χαρακτηριστεί ως ύστατη ελπίδα για να αποτραπεί η επικείμενη επίθεση του συριακού στρατού στο Ιντλίμπ, τελευταίο μεγάλο θύλακο των αντικαθεστωτικών, στη βορειοδυτική Συρία. Αν κρίνουμε, όμως, από τις δημόσιες δηλώσεις των τριών προέδρων, οι προσδοκίες για αποτροπή μιας νέας αιματοχυσίας –ίσως και ενός νέου προσφυγικού κύματος– περιορίζονται». 

Δεν πρέπει να υπάρξει κανένα έλεος για τους τρομοκράτες. Εξάλειψη της τρομοκρατίας στην Ιντλίμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...