9/9/18

Όλοι οι ΕΛΑΣίτες ΒΕΜΕΡΟΝΑΖΙΣΤΕΣ που συμμετείχαν στην επίθεση εναντίον του Ελληνικού λαού, από επικεφαλής διμοιρίας ως τον Αρχηγό, την επαύριον των εκλογών πρέπει να δικαστούν για Εθνική Αναξιότητα, να καθαιρεθούν και να αποταχθούν.

Όλοι οι ΕΛΑΣίτες ΒΕΜΕΡΟΝΑΖΙΣΤΕΣ που συμμετείχαν στην επίθεση εναντίον του Ελληνικού λαού, από επικεφαλής διμοιρίας ως τον Αρχηγό, την επαύριον των εκλογών πρέπει να δικαστούν για Εθνική Αναξιότητα, να καθαιρεθούν και να αποταχθούν.
Τώρα χρειάζεται νομική υποστήριξη. Να υποβληθούν χιλιάδες μηνύσεις και αγωγές κατά των Υπουργών Εσωτερικών των Ελασιτών στρατηγών και των επικεφαλής της επιχείρησης για υπερβολική βία και κατάχρηση εξουσίας. Και επίκληση της ΕΣΔΑ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κλανιες στα μουτρα των φασιστερων!!!!!!!!
δεν θα περασει ο κομουνισμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Χατζάρα, τι θα γίνει με το φίλο σου το Βλαδίμηρο; Ευχήθηκε στους Εβραίους της Ρωσίας για το Νέο Εβραικό Έτος και είπε ότι οι Εβραίοι κάνουν φιλανθρωπίες!

http://en.kremlin.ru/events/president/news/58496

Αυτό πρέπει να είναι το πιό σύντομο ανέκδοτο: Εβραίος φιλάνθρωπος!

Χθες όμως συναντήθηκε και με τον Αρχιραββίνο της Ρωσίας Λαζάρ και με τον πρόεδρο του ΚΙΣ Ρωσίας Μπόροντα. Και μάντεψε τι δώρο του κάνανε: Το Ταλμούδ! Για να έχει να διαβάζει όταν ευκαιρεί...

http://en.kremlin.ru/events/president/news/58500

Ανώνυμος είπε...

Η «Κομμουνιστική Επιθεώρηση» αναφέρει το 1924: «Το μοίρασμα της Μακεδονίας μεταξύ της Γιουγκοσλαβίας, της Ελλάδος και της Βουλγαρίας, ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τον πόθο των Μακεδόνων στα διάφορα κομμάτια της διαμελισμένης των πατρίδος προς την συνένωση και την αποκατάσταση μιας Μακεδονίας ενιαίας και ανεξάρτητης. Ο ίδιος πόθος για μια ενιαία και ανεξάρτητη Θράκη συνενώνει τον θρακικό λαό, που έχει κατατεμαχισθή σε τρία μέρη, από την Ελλάδα, την Τουρκία και τη Βουλγαρία»!

Στο 3ο Συνέδριο δε του ΚΚΕ αναφέρεται «Η ντόπια μπουρζουαζία είναι εθνικός δυνάστης και καταπιεστής του μακεδονικού και θρακικού λαού», προτείνει να «συντρίψουμε τον εθνικό ζυγό της ντόπιας μπουρζουαζίας που βαρύνει στη Μακεδονία και στη Θράκη» και καταλήγει εντελώς επαναστατικά: Ζήτω η εργατοαγροτική επανάσταση της Βουλγαρίας! Ζήτω η εργατοαγροτική κυβέρνηση! Ζήτω η ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη!» Αυτούς τους αμετανόητους τύπους νομιμοποίησε ο ψευτο-εθνάρχης Καραμανλής, οι οποίοι ποτέ δεν αποκήρυξαν τις κατάπτυστες, εμπρηστικές και ανθελληνικές τους θέσεις.


ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ,ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΩΡΙΖΟΥΝΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΕΡΠΕΤΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ...Ο ΠΟΥΣΤΙΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν ο Πούτιν είναι Εβραίος, ξέρω μόνο ότι υπήρχε μια φήμη για τη μητέρα του...

Πάντως, το περίεργο είναι ότι σε όλη τη Ρωσία υπάρχει μόνον ένας με το όνομα Πούτιν, που σημαίνει ότι κάποια στιγμή η οικογένειά του άλλαξε το προηγούμενο επίθετο σε Πούτιν...

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...