17/10/20

Στην Τζώρτζια, η συγκέντρωση του Τραμπ

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κουβέντα για το λάπτοπ που βρέθηκε ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ με τα χιλιάδες ε-μέιλ του υιού Μπάιντεν με τους Ουκρανούς/Μπουρισμα/μεσολάβηση-εκβιασμο της ουκρανικής κυβερνησης από τον πατερα Μπαιντεν και τότε αντιπροέδρο των ΗΠΑ και τα δις ντολαρς.
Τα οβραιοτσοντοκαναλα CNN CNBC ABC NBC CBS δεν βγάζουν άχνα.

Ανώνυμος είπε...

ο μπαρμπας παει ντουφεκι,δε το συζηταμε, εμεις με αυτον αν θα δουμε ασπρη μερα ειναι το θεμα!
οσον αφορα τη πρωτη θητεια μας μαυρισε, γιατι να αλλαξει κατι τωρα.
επισης ο δικος του εδω αποφασισε τι πλοια θα αγορασει η χωρα.
οβερ.

Ανώνυμος είπε...

Το μονο καλο που μπορουμε να δουμε με τον μπαρμπα, ειναι οτι δεν θαχουμε καινουργιο κυμμα Ιρανων λαθρο στην Ελλαδα.
Γιατι με την γΚαμαλα, αν βγει αυτη (γιατι ο αλλος απο τωρα ξεχναει, κατουριεται και χεζεται) θα ξεκινησει τον πολεμο με τους Περσες πριν ακομα μετακομησει στον Λευκο Οικο. Ή μαλλον θα της τον ξεκινησουν τα οβρια στον Περσικο κολπο βυθιζοντας καποιο αμερικανικο καραβι και κατηγορωντας τους Περσες.

Τωρα, ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ να δουμε απ τον Τραμπ οταν οι ελληνοφωνες βιζιτες αντιγραφοντας το CNN τον βριζουν και τον ειρωνευονται με τουτο με κεινο και με τ' αλλο.
Αλλα προσεξα οτι δεν ειναι μονο οι βιζιτες. Επροχτε εβλεπα σ'ενα περιστεροχεσμενο καναλο εναν γεροξεκουτη "δημοσιογραφο" που λεγε οτι ο Τραμπ ειναι ανωμαλος ανισορροπος τουτο κεινο τ' αλλο.
Μην ξεχναμε οτι ο Τραμπ εκτος απ τους ενα-γυρω "Παϊατς" πουχει, εχει κι αλλους που παρακολουθανε τι γινεται στις "συμμαχες" χωρες και του τα μεταβιβαζουν χαρτι και καλαμαρι.

Εμεις ομως, πρεπει να φοραμε τις μασκες μας να τρωμε το φαϊ μας (οταν και οποτε εχουμε) και να βλεπουμε Τροβελακη (αυτουνου αν του βαλεις το ξυλακι στην πλατη ειναι ιδιος ο Χατζατζαρης) που ανησυχει με τα κρουσματα του κινεζογιου που συνωστιζονται στις εκκλησιες στην Κοζανη στην Κρητη στην Πατρα αλλα οχι στο Εφετειο.
Εκει ο κωρονογιος δεν κολλαει.

Εγω παντως οταν ακουω εκεινη την Αθηνα Παπα-κλωτσα μ' εκεινη τη χαριτωμενη φωνουλα της κανω χαρακιρι στις....μαϊμουδες μου.





Γιουφτος μετα σπαθας