13/10/20

Οι ψεύτες και οι αγράμματοι τρέμουν την αλήθεια

 

Ο κ. Θάνος Τζήμερος μιλώντας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής αναφέρθηκε στον Κομισάριο των σφαγών Καλαμάτας- Μελιγαλά-Γαργαλιάνων τον Σεπτέμβριο του 1944   και είπε ότι ο «Άγιος  Μπελογιάννης» είναι ο «σφαγέας με το γαρύφαλλο»

 Οι ψεύτες και οι αγράμματοι της Κόκκινης Φυλής , άρχισαν να ουρλιάζουν και όπως γράφουν οι ρουφιανοπαπαγάλοι:

 «Ανάμεσα στα διάφορα πέταξε και το ιστορικό του δίδαγμα λέγοντας ότι ο Μπελογιάννης δεν ήταν ο «άνθρωπος με το γαρύφαλλο» αλλά ο σφαγέας της Πελοποννήσου με το γαρύφαλλο. Έβγαλε όμως από τα ρούχα τους τόσο τον έμπειρο επί των συνεδριάσεων πρώην Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό όσο και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστο Θεοδωρόπουλο. Ενδεικτικό είναι ότι ο Πρόεδρος έκανε δεκτό το αίτημα της Ρένας Δούρου να διαγραφούν από τα πρακτικά τα όσα είπε ο κ.Τζήμερος για τον Νίκο Μπελογιάννη».

Αυτό είναι δείγμα γραφής των αγράμματων και θρασύδειλων ρουφιανοπαπαγάλων. 

Φασιστική Λογοκρισία των διεφθαρμένων  και αγράμματων. Όσο και να διαγράψουν την ΑΛΗΘΕΙΑ οι Ρουφιάνοι, Αυτή παραμένει και λάμπει.

Ο Μπελογιάννης ήταν ο σφαγέας της Πελοποννήσου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα πάρει σειρά ο τζ. Δεν τον βλέπω καλά. Ο Τζέφρι νο2 δεν αστειεύεται. Δαγκώνει. Έβλεπα μια εκπομπή στ υου τιουμπ και τα έλεγε χύμα για τα κόκκινα ορκ

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ λογοκρισία σε χαλάει;
να δω πότε θα ξυπνήσετε...