17/10/20

Η ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ και η στάση της απέναντι στον Δημοτικό Σύμβουλο της Χρυσής Αυγής στον ΠΥΡΓΟ

 

«Ως Έλληνες πιστοί στον Ηρωικό τρόπο ζωής δεν κλωτσάμε τον πεσμένο ποτέ, για αυτό και αρνούμαστε να συναινέσουμε σε οποιαδήποτε αποπομπή του κυρίου Δημοτικού Συμβούλου εκ της Χρυσής Αυγής. Άλλωστε οι «τύποι» είναι ηθικά και πολιτικά ΝΕΚΡΟΙ. Ως γνήσιοι Έλληνες σεβόμαστε τους ΝΕΚΡΟΥΣ. 
 Δεν θα επικαλεστούμε το ότι μια τέτοια απόφαση αρνείται την δημοκρατική εκπροσώπηση ενός μέρους των Δημοτών από τον εν λόγω Δημοτικό Σύμβουλο (που το ξεχνούν πολλοί «δημοκράτες» συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι). 
Δεν θέλουμε να είμαστε μέρος θεσμικής εκτροπής, όπως κατηγορούμε εδώ και 16 μήνες την Κυβέρνηση/ Υπ. Εσωτερικών/ σύντροφο Θεοδωρικάκο, που έχει κάνει κουρέλι τη ψήφο των Ελλήνων στις αυτοδιοικητικές του Μαΐου 2019. 
Ούτε θα βγάλουμε το …άχτι μας για όσα μας καταλόγισε περί ελλιπούς πατριωτισμού και άλλα χυδαία προσωπικά χτυπήματα που δείχνει τη ποιότητα του ήθους τους,
 ο ίδιος και η Δημοτική Παράταξή του προεκλογικά. Τα γεγονότα τους διέψευσαν και θα τους διαψεύδουν συνεχώς, γιατί ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ….. 
 Άλλωστε η μεγαλύτερη νίκη μας, που απέδειξε πλέον το ΧΑΟΣ που μας χωρίζει με αυτούς τους «τύπους», είναι ότι καθημερινά αυτό-ξεφτιλίζονται ψηφίζοντας από την πρώτη ημέρα ναι σε όλα στη δημοτική αρχή (ζήσαμε σκηνές απείρου κάλους στις τηλεδιασκέψεις όπως θυμούνται όλες οι παρατάξεις)...
’Απαντες στη πόλη μας γνωρίζουν ότι αποτελούν άτυπα, αλλά ουσιαστικά, μέρος της συμπολίτευσης κ όχι της αντιπολίτευσης...Αποτελούν το σίγουρο 14ο ΝΑΙ της Δημοτικής Αρχής σε όλα τα θέματα όλων των Δημοτικών μας Συμβουλίων. 
Αυτοί οι συγκεκριμένοι «Έλληνες» εξαργύρωσαν από τη πρώτη ημέρα τέλεια τη πατριωτική ψήφο περί πάρτη τους και όχι περί Πάτρις που ευαγγελίζονται. 
Μια ματιά σε δεκάδες εργολαβίες-εργοτάξια Δήμου και Νομικών Προσώπων καθημερινά, όπως μας λένε εκατοντάδες συμπολίτες μας, αποδεικνύει το αυτονόητο που αναφέρουμε… Τέλος είναι αδύνατον να συμπορευτούμε με απόψεις εκφραζόμενες είτε από πολιτικούς κληρονόμους εγκληματικών πράξεων κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων είτε από πολιτικούς υποστηρικτές, έμμεσα ή άμεσα, του ξεπουλήματος της Μακεδονίας, της Βορείου Ηπείρου, του Αιγαίου και της Κύπρου. 
Μας παρακολουθεί όλους η Ιστορία και αυτή θα μας δικάσει τελευταία! 

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε αναγεννημένος, να μου προσέχεις τους Γιουφτους αδερφους κει σα κατ στο Πύργο.


Γιουφτος από Εξαμιλια

Ανώνυμος είπε...

Σκατα στους νεοδημοκρατες.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...