27/10/22

Οι Ρώσοι όπως και οι Αρχαίοι Έλληνες δεν προδίδουν τους δικούς τους


 

Μόσχα, 27 Οκτωβρίου .

 Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ    ΣΤΟΥΣ ΑΘΕΑΤΟΥΣ


 Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ολομέλεια της ΛΕΣΧΗΔ ΒΑΛΝΤΑΪ ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι τα γεγονότα στον κόσμο συνεχίζουν να εξελίσσονται σύμφωνα με ένα αρνητικό σενάριο.

 «Έχουν εξελιχθεί σε συστημική κρίση όχι μόνο στον στρατιωτικό-πολιτικό, αλλά και στον οικονομικό και ανθρωπιστικό τομέα», τόνισε, και υπογράμμισε:  

« Η κρίση έχει ήδη αποκτήσει παγκόσμιο χαρακτήρα και η ανθρωπότητα έχει δύο τρόπους να την επιλύσει. Είτε να συνεχίσει να συσσωρεύει το βάρος των προβλημάτων που αναπόφευκτα θα μας συντρίψουν όλους, είτε να προσπαθήσει να βρει μια λύση μαζί. Αν και ατελής, αλλά λειτουργική, ικανή να κάνει τον κόσμο μας πιο σταθερό και ασφαλέστερο», είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, οι δυτικές χώρες στο βρώμικο, επικίνδυνο και αιματηρό παιχνίδι τους για την εξουσία πάνω στον κόσμο έχουν θέσει σε κίνδυνο την ανθρωπότητα.

Η ΡΩΣΙΑ  ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ 

Το σύνθημα, «Δεν εγκαταλείπουμε τους δικούς μας» αντηχεί στην ψυχή κάθε Ρώσου, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της  ομιλίας του  στη Λέσχης Βαλντάϊ. 

 «Το σύνθημα "δεν εγκαταλείπουμε το δικό μας" βρίσκεται βαθιά στην καρδιά κάθε Ρώσου και ΟΛΩΝ των εθνοτικών ομάδων της Ρωσίας», είπε. 
 Ο επικεφαλής του Κρεμλίνου πρόσθεσε ότι η προθυμία κάθε κατοίκου της Ρωσίας να αγωνιστεί για τον λαό του οδηγεί στην κοινωνική συνοχή. 
 «Αυτή είναι  η τεράστια δύναμη της Ρωσίας,  και την έχουμε ενισχύσει και την έχουμε επιβεβαιώσει», πρόσθεσε.
 Νωρίτερα, ο επικεφαλής του Κρεμλίνου χαρακτήρισε την επόμενη δεκαετία επικίνδυνη και απρόβλεπτη λόγω της κατάρρευσης του μονοπολικού κόσμου.

Η Ρωσία δεν θέλει να γίνει νέος ηγεμόνας
 

Ο Ρώσος ηγέτης τόνισε ότι η Δύση απλά δεν έχει τίποτα να προσφέρει στον κόσμο, εκτός από τη διατήρηση της Παγκόσμιας Τάξης με τον αμερικανικό τρόπο.
 Ωστόσο, κανείς δεν θα μπορέσει ποτέ να υπαγορεύσει στη Ρωσία τι είδους κοινωνία να οικοδομήσει. 
Σύμφωνα με τον Πούτιν, κάθε έθνος, πολιτισμός και κοινωνία μπορεί να επιλέξει το δικό του μονοπάτι και το δικό του κοινωνικοπολιτικό σύστημα. 
 Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας σημείωσε ότι η Ρωσία, «όντας ένας ανεξάρτητος, πρωτότυπος πολιτισμός, δεν θεώρησε ποτέ και δεν θεωρεί τον εαυτό της εχθρό της Δύσης» και δεν θέλει να γίνει νέος ηγεμόνας, αλλά υπερασπίζεται μόνο το δικαίωμά της να υπάρχει.
 «Η Ρωσία δεν αμφισβητεί τις ελίτ της Δύσης, η Ρωσία απλώς υπερασπίζεται το δικαίωμά της να υπάρχει και την ελεύθερη ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, εμείς οι ίδιοι δεν πρόκειται να γίνουμε νέος ηγεμόνας», είπε ο Πούτιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

23 Απριλίου 1999. Η στυγνή δολοφονία από το Κράτος Δικαίου 23 εργαζόμενων στην Ενημέρωαη. Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε την ελευθερία της Γνώμης.

  ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ  Ο.Δ.ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ Tα ξημερώματα της 23η...