26/10/22

Η απάτη των γκαλοπατζήδων που κοροϊδεύουν τον χαζό τηλεθεατή και τα πραγματικά ποσοστά της Κούλας του Εφιαλτένσκι

 

Το Κίνημα Εκδίκησης και Τιμωρίας με τα σημερινά δεδομένα απευθύνεται στο 37-38% του πληθυσμού. Και η Ακρίβεια η Φτώχεια, η Πουστοκρατία η Κλεπτοκτατία,  και  η Διαφθορά σπρώχνουν το ΚΙΝΗΜΑ της Τιμωρίας και Εκδίκησης  προς το 50% 

Το «δείγμα» κάθε εταιρείας γκαλοπατζήδων στηρίζεται στην ψευδή υπόθεση της κυβέρνησης ότι έχει εμβολιαστεί το 85% του πληθυσμού. Τα πρόσωπα που περιλαμβανονται στο κάθε εταιρικό  δείγμα έχουν επιλεγεί με βάση τις απαντήσεις τους την εποχή της «πλανδημίας». 

Στην πραγματικότητα τα ποσοστά εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων στο εκλογικό σώμα είναι κοντά στο 65% και το 35%.

Το εκλογικό Σώμα το 2015 ήταν 5.566.295 και το 2019 ήταν 5.769.644. Κάπου ανάμεσα στους δυο αριθμούς θα είναι και στις  επόμενες εκλογές.

Πάνω από 1.900.000 είναι οι ανεμβολίαστοι ψηφοφόροι.

 Αυτοί τους οποίος φυλάκισε, απείλησε, καταδίωξε, βασάνισε, κορόϊδεψε, δίκασε, έδειρε, η Συμμορία Μητσοτακένσκι-Πφάϊζερ.  Από αυτό το 1.900.000 η Νεα Πουστοκρατία δεν θα πάρει καμιά ψήφο. 0%.

Οι γκαλοπατζήδες τριχοτομούν τους ψηφοφόρους και μοιράζουν το εκλογικό σώμα σε 32,4% Κεντροδεξιούς, 34,9% Κεντροαριστερούς, και  το 33%  που περισευει σε διαφόρους.

  Όταν οι ψευδοεπιστήμονες γκαλοπατζήδες  δίνουν 32,4% στον Μητσοτακένσκι αυτό σημαίνει 1.000000-1200000 ψήφους. Δηλαδή 18-22% από ένα δείγμαστο οποίο κυριαρχούν οι χαζοί  φίλοι της Παρατάξεως. 

Το αυτό θα συμβεί με το ΜΠΥΡΑΛ του κ. Ανδρουλάκη που ήθελε να επιβληθούν πρόστιμα 200 ευρώ  στους ανεμβολίαστους. Ο «Εμβολιαστής» από το δείγμα του ΚΑΔΕΝΑ μπορεί να ελπίζει σε 300.000 ψήφους.

Ο «ΤΣύριζα» που έχει το πλεονέκτημα της αντιπολιτεύσεως κινείται γύρω στις 800-850.000 ψήφους. Η ΚΚΕ λτδ θα περιοριστεί πολύ κάτω από τις 299.000 διότι θα πληρώσει και το τίμημα της θνησιμότητας των εμβολιασμένων φίλων της.

Ο Μπαρούχ της Συναγωγής των Χανίων θα εξαφανιστεί.

 Το τι θα πάρουν οι ακροδεξιοί ,  ο φαλακρός Κυριάκος και ο Ηλίας επί Δομοκώ  θα εξαρτηθεί από το πόσοι ανεμβολίαστοι θα τους ψηφίσουν. 

Από τούς εμβολιασμένους και οι δυο θα πάρουν περί τις  120.000 έκαστος με τα σημερινά δεδομένα.

Τα Κόμματα, και οι Γκαλοπατζήδες γνωρίζουν ότι τους απειλεί το εκλογικό σώμα των «ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ» και αναζητούν τρόπους να τους εξουδετερώσουν. Είτε δια της αποχής είτε δια της πολυδιασπάσεως.

Η ανατροπή και η προοπτική της φυλακής για τους εγκληματίες που ευθύνονται για 200.000 θανάτους, συνδέοντα με την ενιαία πολιτική έκφραση των Ανεμβολίαστων. 

Το Κίνημα Εκδίκησης και Τιμωρίας που με τα σημερινά δεδομένα απευθύνεται στο 37-38% του πληθυσμού. Και η Ακρίβιεα η Φτώχεια, η Πουστοκρατία  και διαφθορά σπρώχνουν το ΚΙΝΗΜΑ της Τιμωρίας και Εκδίκησης  προς το 50% .

 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΓ1. Και ο κ. Γεράκης θα σκάβει στην Τήλο.

ΥΓ2. #ΟΛΟΙ_ΜΑΖΙ. #ΕΙΜΑΣΤΕ_ΕΝΑ  

1 σχόλιο:

ανδωνιος είπε...

χατζαρα??
μπορει να αναφερεις σε παρακαλω....
ποσοι ειναι πανω-κατω με προσεγγιση-ενα ακριβες οριο αριθμου παντως- των Εμβολιασμενων ελληνων αυτη τη στιγμη? κατα τις 'επισημες' η' εστω ανεπισημες πληροφοριες διαθεσιμες.

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...