31/10/22

H εγκληματική Κοινοπραξία των παιδόφιλων και τοκογλύφων ΚΝΟΥΔΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΝΣΚΙ σε νέες προπέτειες. Η φαλακρή πορτογαλέζα κρατάει στο υπουργείο εξωτερικών τον απατεώνα που πούλαγε βίζες στους Ινδούς και έβγαλε τουλάχιστον 3 εκ μαύρα και αφορολόγητα

Ο υπόδικος διπλωματικός υπάλληλο Θεόφιλος Ζαφειράκος,  αντιμετωπίζει κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος. Ο εν λόγω έχει παραπεμφθεί σε δίκη από τον Σεπτέμβριο του 2021 ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο της έκδοσης έναντο αμοιβής  παράνομων θεωρήσεων  Σένγκεν από την ελληνική πρεσβεία στο Νέο Δελχί  την περίοδο 2004-06  

Το συνολικό κέρδος από τις μίζες για τον κατηγορούμενο και τον συγκατηγορούμενο στην υπόθεση πατέρα του φέρεται να ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ!

 Σύμφωνα με το αμετάκλητο παραπεμπτικό βούλευμα, ο Θεόφ. Ζαφειράκος είναι υπόλογος για τα αδικήματα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα από κοινού και τελεσθείσας κατά το διάστημα από το έτος 2005 έως και το έτος 2010 κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, όπως και για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα πλημμεληματικής εκβίασης της πρώην συζύγου του. 

 Αν και υπόδικος για κακούργημα και ένα πλημμέλημα, ο Ζαφειράκος μέχρι και σήμερα δεν είχε κάποια επίπτωση σε σχέση με τη θέση του στο υπουργείο Εξωτερικών, καθώς το πειθαρχικό συμβούλιο του ΥΠΕΞ, στο οποίο παρέπεμψε την υπόθεση ο Ν. Δένδιας το 2021, τον απάλλαξε!

1 σχόλιο:

Γεωργιος Οιτιευς είπε...

ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΔΙΑ ΚΩΝΕΙΟΥ !!!