26/10/22

Πφούστηδες Παντού .Ο Στρατός του Φλώρου και των Μητσοτακένσκι

 

Ο 38χρονος Ταγματάρχης σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνελήφθη στον Χολαργό και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Το γεγονός έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής (21/10). 

Ως θύμα  φέρεται ένας ανήλικος, 15χρονος , ο οποίος κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον 38χρονο αξιωματικό, ενώ καθόταν σε ένα παγκάκι. Ο αξιωματικός, κάθισε δίπλα του στο παγκάκι και του έδειξε ημίγυμνες φωτογραφίες του ίδιου, προσπαθώντας την ίδια στιγμή και να τον θωπεύσει.Ο 15χρονος, ο οποίος κάνει μαθήματα πυγμαχίας, έδειρε τον αξιωματικό , αναγκάζοντάς τον σε φυγή.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"...Ο 15χρονος, ο οποίος κάνει μαθήματα πυγμαχίας, έδειρε τον αξιωματικό , αναγκάζοντάς τον σε φυγή ! " : έλα ρε Σπύρο, θα μας πνίξεις ! Θίγεις και το...αξιόμαχο του αξιωματικού μας. Άμα τις τρώει και από 15χρονους, σωθήκαμεν ! Δηλ. ανταγωνιζόμαστε ανοιχτά πλέον τους Εγγλέζους φλούφληδες... Αυτά συμβαίνουν όταν οι - μορφωμένοι (;) - νέοι γονείς, κοιτάνε πολύ την πάρτυ τους.

Ανώνυμος είπε...

Μην βιαζόμαστε, κάτι βρωμάει στην όλη κατάθεση του πιτσιρικά.

Ανώνυμος είπε...

Το 2013 ήμουν φαντάρος στον Έβρο. Έκανα φυλάκιο στους Κήπους. Πολλές φορές ερχόταν για υπηρεσία ένας ΕΠΟΠ ονόματι Εμίν Χασάν. Δεν έκρυβε οτι είναι Τούρκος και έλεγε οτι σε περίπτωση πολέμου απλά δε θα κάνει τίποτα, ενώ έκανε και σκοπιά στη γέφυρα δηλαδή ο Τούρκος σκοπός που φύλαγε τα σύνορα της Τουρκίας έβλεπε έναν Τούρκο να έχει τοποθετηθεί από το πανέξυπνο ελλαδικό κράτος και να του σκάει ένα χιλιάρικο το μήνα για να φυλάει τα ελληνικά σύνορα από τους Τούρκους. Παρεμπιπτόντως στο λόχο είχαμε δύο πούστηδες ΕΠΟΠ φανερά. Ο ένας την είχε ψιλοπέσει σε φαντάρο.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...