30/10/22

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟΛ.


Έψαχνα μέρες να δω αυτό το άρθρο που ενθουσίασε την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και το έκανε πρωτοσέλιδο. 
ΠΡΟΣΕΞΤΕ: ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΣΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΥΣ (δηλαδή ακόμα και αυτούς!!!!!). 
Θυμόμουν ότι οι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ πέθαναν σε ποσοστό 97,5% (Άρθρο Θ. Λύτρα). Άρα, σκεφτόμουν, όλοι οι ανεμβολίαστοι που διασωληνώθηκαν εκτός ΜΕΘ πέθαναν, ενώ το 2,5% που έζησε θα ήταν οι εμβολιασμένοι.... Λογικό μου ακουγόταν με τέτοιο θαύμα της επιστήμης που μας έφεραν!!!!
Αλλά τα πράγματα είναι πιο σατανικά.
Η μελέτη λέει ότι:
Κορωνοϊός: Οι εμβολιασμοί έσωσαν και τους διασωληνωμένους – Μελέτη σε τρεις πανεπιστημιακές ΜΕΘ
Ο εμβολιασμός για την COVID-19 σχετίζεται με μειωμένη θνητότητα ακόμη και μεταξύ των ασθενών που διασωληνώθηκαν λόγω σοβαρής αναπνευστικής ανεπάρκειας
Συνοπτικά
Η μελέτη συμπεριέλαβε 265 διασωληνωμένους ασθενείς με σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας λόγω COVID-19, που νοσηλεύτηκαν σε ελληνικές πανεπιστημιακές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στον Ευαγγελισμό και τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία Ιωαννίνων και Λάρισας, σε περιόδους που κυμάνθηκαν από τις 7 Ιουνίου 2021 έως και 1 Φεβρουαρίου 2022.
Περίπου το ένα δέκατο των ασθενών (26) ήταν σε «ενεργή εμβολιαστική κάλυψη», που σημαίνει ότι είχαν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από τη διασωλήνωσή τους και δεν είχε περάσει διάστημα μεγαλύτερο των πέντε μηνών από τη στιγμή που έκαναν τη δεύτερη δόση.
Οι υπόλοιποι 239 ασθενείς (ανεμβολίαστοι, μερικώς εμβολιασμένοι ή πλήρως εμβολιασμένοι για τους οποίους είχαν παρέλθει λιγότερες από 14 ημέρες ή περισσότεροι από πέντε μήνες από τον εμβολιασμό τους), αποτέλεσαν την ομάδα ελέγχου.
(ΣΣ Δηλαδή τελικά είχαμε και εμβολιασμένους σε ΜΕΘ σε διασωλήνωση, όταν μας λέγατε να σας δείξουμε έναν εμβολιασμένο σε ΜΕΘ από κορωνοϊό!!!!)
ΚΥΡΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: 
Από τους εμβολιασμένους και με ενεργή εμβολιαστική κάλυψη ασθενείς, το 61,5% κατέληξε έναντι του 68,2% των ασθενών στην ομάδα ελέγχου.
(Εδώ πραγματικά πέφτεις κάτω από τα γέλια!!!!! - Άρα πέθαναν και εμβολιασμένοι????? Και τι τρομερή αποτελεσματικότητα το εμβόλιο σε σχέση με την ομάδα που αυτοί αποκαλούν ανεμβολίαστους!!!!)
Η επιστημονική ομάδα που δημοσίευσε αυτό το τεράστιου μεγέθους άρθρο είναι οι:
Ειρήνη Γράψα, Γεώργιος Αδάμος, Ιωάννης Ανδριανόπουλος, Βασιλική Τσολάκη, Βασίλης Γιαννακούλης, Νικήτας Καραβίδας, Βασιλική Γιαννοπούλου, Κατερίνα Σαρρή, Ελευθερία Μίζη, Ευδοκία Γαβριελάτου, Γεώργιος Παπαθανάκος, Κωνσταντίνος Μαντζαρλής, Ζαφειρία Μάστορα, Ελένη Μάγειρα, Βασίλειος Κουλούρας, Αναστασία Κοτανίδου, Ηλίας Σιέμπος.
Μια τιμητική θέση στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ τους αξίζει!!!!
Γελάνε και τα ανέκδοτα!!!!!
#COVID-19_Ανοιχτή_και_διαφανής_επιστήμη
'Ολο το δημοσίευμα εδώ:

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΠΟΥΛΆ ΚΩΝ/ΝΟ

Vasilika Souleimanova

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε τι θα σκαρφιστούν για να μην γίνει την άλλη βδομάδα η δίκη του Αντωνιάδη

https://nikosantoniadis.tv/2022/10/30/να-τον-ακούτε-τον-παλιό/