27/10/22

Μετά από αίτημα ενός Ισραηλινού πολίτη, με βάση τον Νόμο για την Ελευθερία της Πληροφορίας το Περιφερειακό Δικαστήριο της Ιερουσαλήμ διέταξε το Υπουργείο Υγείας να παράσχει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση εμβολιασμού όλων των αποθανόντων από όταν να άρχισαν οι εμβολιασμοί

Το δικαστηριο της Ιερουσαλήμ έκανε  δηλαδή αυτό που αρνήθηκε να κάνει η εισαγγελία του Αρείου Πάγου και διέταξε το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ να παραδώσει τα στοιχεία που ζήτησαν ο Ζώης και το Κίνημα 21 από τον ΕΟΔΥ και τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ και τα οποία αρνηθηκαν να δώσουν από τον ΕΟΔΥ 

Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ έχει προθεσμία έως τα μέσα Νοεμβρίου να παράσχει: 
 Συνολική θνησιμότητα, για οποιοδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19, σημειώνοντας την κατάσταση εμβολιασμού του νεκρού, τις δόσεις του εμβολίου και τις αναρρώσεις Δεδομένα σχετικά με την παιδική θνησιμότητα από τον COVID-19, σημειώνοντας εάν ο θανών είχε ή όχι υποκείμενα Νοσήματα, Θνησιμότητα από COVID-19 με τα δεδομένα τμηματοποιημένα κατά συννοσηρότητες και σύμφωνα με την κατάσταση εμβολιασμού.
  Ο David Shuldman, αναλυτής συστημάτων και οικονομολόγος, υπέβαλε αίτημα 2021 για τα δεδομένα θνησιμότητας κατανεμημένα ανά κατάσταση εμβολιασμού. 
 Ζήτησε επίσης να καταγραφούν οι θάνατοι μεταξύ των ατόμων που ανάρρωσαν από τον COVID-19.
 Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ αδιαφόρησε, δεν παρείχε στοιχεία αλλά το ισραηλινό δικαστήριο το υποχρεώνει να παράσχει όλα τα στοιχεία. 
 Μετά την απόφαση του Δικαστηρίου το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ θα μελετήσει την υπερβολική θνησιμότητα για να διαπιστώσει εάν οι θάνατοι υψηλότεροι από το κανονικό που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας συνδέονται με τους εμβολιασμούς για τον COVID-19. 
Στα τέλη Δεκεμβρίου 2020, το κράτος του Ισραήλ ξεκίνησε το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του COVID-19 που ονομάζεται «Give a Shoulder», ζητώντας από τους πολίτες να εμβολιαστούν. 
Ο Shuldman τόνισε ότι έμεινε έκπληκτος όταν ο 60χρονος γείτονάς του υπέστη καρδιακή ανακοπή και πέθανε μόλις 10 ημέρες μετά την αναμνηστική δόση που έλαβε. 
Η γενική πεποίθηση είναι ότι η αύξηση των θανάτων κατά την περίοδο του εμβολιασμού σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια οφείλεται και στον εμβολιασμό. 
Το Ισραηλινό Δημόσιο Συμβούλιο Έκτακτης Ανάγκης για την Κρίση του COVID19, ανέφερε ότι «είναι λυπηρό και σοβαρό το γεγονός ότι αντί να αναλύει τα δεδομένα της υπερβολικής θνησιμότητας στο Ισραήλ, το Υπουργείο Υγείας έδωσε μάχη στο δικαστήριο για να κρύψει τα δεδομένα από τους πολίτες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ημέρες Προδοσίας . Η Μαύρη 24η Απριλίου 1941. Η 179η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και 19η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Στην Αθήνα επικρατούσε Χάος

  Οι δυστυχισμένοι Αυστραλοί και Νεοζηλανδοί    που έστειλε ο Τσώρτσιλ να μας βοηθήσουν να μας κατακτήσουν οι Γερμανοί ,αφού έριξαν μερικές ...