ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

19/3/23

101 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Ο Λόρδος Κώρζον, και η αγγλογαλλική πολιτική για την σφαγή των Χριστιανών της Μικρας Ασίας. Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε στις 19 Μαρτίου 1922 της Ψήφου εμπιστοσύνης αλλά με 163 μόνο ψήφους επί συνόλου 369 και 251 που ειχαν εκλεγεί με την "Ελιά" για να φέρουν τον Κώτσο Βασιλιά

Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε μιας ακόμη προσπάθειας ανατροπής της. Τον Γενικό Συντονισμό της Εθνικής Ομοψυχίας είχε ο Άγγλος Επιτετραμένος που είχε συναντήσεις με τους Στράτο,Μπούσιο Δαγγλή. 
Ο ΓΟΥΝΑΡΗΣ, κατάγγειλλε «εις πάντας τους Έλληνας τους νυν και τους μέλλοντας» από του βήματος της Βουλής τους εγκατεστημένους «εις τα Κέντρα της Ευρώπης Φιλελευθέρους» με πρώτο και καλύτερο τον Βενιζέλο, ότι εργαζόντουσαν κατά των εθνικών συμφερόντων που υπερασπιζόταν ΕΚΕΙΝΟΣ που είχε αποδεχθεί την εκκένωση της Μικράς Ασίας ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΟΔΙΚΟ ΧΑΡΤΗ" .


   Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΔΗΛΩΣΗ

Η δήλωση Γούναρη έγινε "εν αναβρασμώ"

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ κ. ΛΙΝΤΛΕΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οἱ Πρέσπες τοῦ Αἰγαίου καί 700.000 κατασχέσεις Ἑλληνικῶν σπιτιῶν, εἶναι τά ἑπόμενα στήν λίστα τοῦ Ἀντινατιβιστή Κούλη καί τοῦ διαδόχου του καί ἐκλεκτοῦ τῶν Στοῶν, Δένδια.

Ὁ «Ἡγεμών» ἐδήλωσε: Στίς 21 Μαΐου 2023,  θά ἔχουμε, ΕΚΛΟΓΕΣ! Ὁ «κυρίαρχος» λαός θά κληθεῖ νά ἐκλέξει τούς ἑπόμενους σωτῆρες του. Τά τελευταῖ...