ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

17/3/23

Και όμως ο Βούτσιτς θα πάει αύριο στην Αχρίδα για να συναντηθεί ανήμερα στις 18 Μαρτίου με τον Κούρτι

Στις 17 και 18 Μαρτίου 2004, οι Σίπταροι στο Κοσσυφοπέδιο και το Μετόχι, διαδήλωσαν ενάντια στον Νατιβισμό των Σέρβων, και διακήρυξαν την πίστη τους στις ευρωπαϊκές Αξίες, τον διαφυλετισμό, και την ΝΑΤΟϊκή Δημοκρατία.

 

Κατά τη διάρκεια του «πολυπολιτισμικού» πογκρόμ εναντίον Σέρβων στο Κοσσυφοπέδιο και το Μετόχι που εξαπέλυσαν οι (ανεκτικοί) Αλβανοί δολοφονηθήκαν 28 Σέρβοι , 4000 εκδιώχτηκαν, κάηκαν 900 Σερβικά σπίτια, και βεβηλώθηκαν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα βλέπετε όλοι εσείς που πιστεύετε σε "ομόδοξους", σε ξανθογενειάσεις και σε μέγιστους στρατηγούς βαλοντια. Κανένας δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί να μας σώσει. Ήμαστε ανέκαθεν κι εξακολουθούμε να είμαστε μόνοι μας. Μόνο σε συσπείρωση μακριά από προδότες, από ηλίθιους, από βολεμενους κι από πρακτορατζες μπορούμε να ελπίζουμε

Οἱ Πρέσπες τοῦ Αἰγαίου καί 700.000 κατασχέσεις Ἑλληνικῶν σπιτιῶν, εἶναι τά ἑπόμενα στήν λίστα τοῦ Ἀντινατιβιστή Κούλη καί τοῦ διαδόχου του καί ἐκλεκτοῦ τῶν Στοῶν, Δένδια.

Ὁ «Ἡγεμών» ἐδήλωσε: Στίς 21 Μαΐου 2023,  θά ἔχουμε, ΕΚΛΟΓΕΣ! Ὁ «κυρίαρχος» λαός θά κληθεῖ νά ἐκλέξει τούς ἑπόμενους σωτῆρες του. Τά τελευταῖ...