ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

19/3/23

Ο χρήστης «Άγνωστος» σχολίασε την ανάρτηση "Η Εταιρεία της Ανατολής και οι Εβραίοι (Περίληψη από τα αγγλικά )" «Ωραία, και τι βγαίνει απ αυτό;»

 Αγαπητέ φίλε,

Το δελτίο των 11 δεν είναι το  ΣΧΟΛΕΙΟ που δεν σε έμαθε ΤΙΠΟΤΑ. 

Σε μια ανάρτηση δεν θα μάθεις ΟΛΑ όσα δεν ξέρεις.

Η  ανάρτηση ειναι πλήρως σαφής και χρήσιμη για αυτούς που ξέρουν.

Η "Εταιρεία  της Ανατολής", είναι τα αγγλικά συμφέροντα. 

ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΝΤΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Γύρω από τους Προξένους της Εταιρείας της Ανατολής χτίστηκαν οι κωλο-οικογένειες των Ντόπιων Πρακτόρων και η Παρ Ημίν Εβραιουργιά.

ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ             Η "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΓΕΝΩΝ" 


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία και που μάθαμε ποια είναι η πηγή του κακού του αναγεννηθεντος Ελληνισμού, τι βγαίνει με αυτό; Έχεις πρόταση για να αντιμετωπιστεί η πηγή του κακού; Πώς θα αντιμετωπιστεί; Με εκλογές; Αφού ο λα(γ)ός ψηφίζει συμφεροντολογικα!

Ανώνυμος είπε...

Με την ερώτηση που έθεσα, ήθελα ουσιαστικά να προκαλέσω να γίνεις πιο σαφής. Α, να μην ξεχάσω και την εξής ερώτηση: ποιος ο ρόλος των νεοφαναριωτών τραπεζιτών με τα αγγλικά συμφέροντα και επίσης ποια η σχέση τους με τους "εθνικούς ευεργέτες" του Ελλαδιστάν;

Οἱ Πρέσπες τοῦ Αἰγαίου καί 700.000 κατασχέσεις Ἑλληνικῶν σπιτιῶν, εἶναι τά ἑπόμενα στήν λίστα τοῦ Ἀντινατιβιστή Κούλη καί τοῦ διαδόχου του καί ἐκλεκτοῦ τῶν Στοῶν, Δένδια.

Ὁ «Ἡγεμών» ἐδήλωσε: Στίς 21 Μαΐου 2023,  θά ἔχουμε, ΕΚΛΟΓΕΣ! Ὁ «κυρίαρχος» λαός θά κληθεῖ νά ἐκλέξει τούς ἑπόμενους σωτῆρες του. Τά τελευταῖ...