29/3/23

Ο πρωθυπουργός της 22ας Μαΐου δεν θα είναι εκφυλισμένος περιούσιος, και δεν θα είναι Μασόνος. Ούτε Μητσοτάκης, ουτε τσίπρας, ούτε Ανδρουλάκης, ούτε Ντόρα, ούτε Τούρκογλου, ουτε Διαμάντω Μπίλτμνερμεργκ.

 

Η Δεύτερη Τριανδρία  «Εθνικής Ομοψυχίας» την οποία υποστηρίζει ο Ανθύπατος Τσουτσούνης, θα φέρει νέα Μνημόνια περισσότερη φτώχεια περισσότερους Λαθραίους και περισσότερη Χούντα.

 Το 2023 δεν είναι το 2012. Το Κόλπο με τις διπλές εκλογές το ξέρουμε δεν θα επαναληφτεί. 

Θα το σταματήσουμε!

 Η Τριανδρία του 2012

 


 

Οι τρείς εκφυλισμένοι «Καμπαλέρος». Μητσοτακένσκι,  Τσιπρέφσκι και Νίκο (Γίντις) Οβριοπουλάκης  είναι «δικά τους» παιδιά.

Και ο σκηνοθέτης της εθνικής Ομοψυχίας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Ο Ραγκούσης για τη βίλα στην Πάρο που έχτισε με δάνειο για τρίτεκνους: Έβγαλα έξω τα παιδιά μου για να τη νοικιάζω σε παιδιά του εξωτερικού... για 2.000€ τη μέρα" !
Η Villa Fullmoon του Γιάννη Ραγκούση
Η πολυτελής βίλα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάρο έχει χτιστεί στην κορυφή ενός λόφου στη Νάουσα, στο χωριό Κώστος, σε μια έκταση 32 στρεμμάτων.
Η Villa Fullmoon, όπως είναι η ονομασία της, αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά ακίνητα του νησιού. Χαρακτηρίζεται από την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική της και την «απέριττη πολυτέλεια» συνθέτοντας ιδανικό σκηνικό χαλάρωσης για τους επισκέπτες.
Διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες, περιλαμβάνει εξωτερική πισίνα, κήπο, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και είναι πλήρως εξοπλισμένη με πανάκριβες οικοσκευές και τα τελειότερα οπτικοακουστικά συστήματα.
Στους καταλόγους των τουριστικών πρακτορείων που μανατζάρουν τη βίλα του Γιάννη Ραγκούση περιλαμβάνονται και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που πωλούνται έξτρα, όπως η παροχή ιδιωτικού σκάφους. Οι επισκέπτες μπορούν ακόμη να χρησιμοποιήσουν το μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου που βρίσκεται μέσα στην ίδια έκταση, να παίξουν τένις ή απλώς να χαλαρώσουν στη μεγάλη πέτρινη βεράντα με τις ξαπλώστρες και τα ανάκλιντρα δίπλα στην πισίνα.
Η φτώχεια, θέλει καλοπέραση ! Αυτά βλέπει ο Λαλιώτης και ζηλεύει !

Γκρουελλα Ντεβιλ είπε...

@ Τετ Μαρ 29, 04:51:00 μ.μ.
Δεν τον λενε Ραγκουση αλλα Σα-ραγκουση.
Δεν ακους τον Χατζαρα που φωναζει χρονια τωρα;