15/10/23

Η εγκληματική οργάνωση των Ρότδιλντ που δολοφόνησε τον Καποδίστρια το 1831, εξακολουθεί να κυβερνάει και σήμερα στην Ελλάδα

 

 Στις 15 Οκτωβρίου 1848 ορκίστηκε μια νέα κυβέρνηση που αντικατέστησε την Κυβέρνηση του δολοφόνου του Καποδίστρια Γεωργίου Κουντουριώτη η οποία είχε υποβάλει την παραίτησή της από τα μέσα Αυγούστου 1848. 

 «Επί των Εσωτερικών γραμματεύς της Επικράτειας» ήταν ο δολοφόνος του Καποδίστρια Αναστάσιος Λόντος. «Επί των Οικονομικών γραμματεύς της Επικράτειας», ήταν ο δολοφόνος του Καποδίστρια Δημήτριος Βούλγαρης. «Επί των Στρατιωτικών γραμματεύς της Επικράτειας» ο Αναστάσιος Μαυρομιχάλης. 

Η Μεγάλη Στοά του Λονδίνου και η «Αυτοκρατορία», υποσχέθηκαν το 1831 στους δολοφόνους ότι , «θ' απολαύσωσι διά παντός την εξουσίαν καί δύναμιν, καί δόξαν, καί τιμάς, και πλούτη». Και η υπόσχεση τηρήθηκε και τηρείται. 

 Το 1848 οι δολοφόνοι του Καποδίστρια παρέμεναν Υπουργοί όπως τους το υποσχέθηκε η Μεγάλη Στοά του Λονδίνου. 


 Ο Φιλογενής Πατριώτης Νικόλαος Σπηλιάδης, ο μοναδικός μάρτυρας της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, στην «πνευματική διαθήκη» του , προς τις επόμενες γενεές των Ελλήνων, μας άφησε δυο συγκλονιστικές μαρτυρίες, σε σχέση με την συμμορία των δολοφόνων του Καποδίστρια.
 Η μία είναι ότι η Στοά του Λονδίνου και η «Αυτοκρατορία», υποσχέθηκαν στους δολοφόνους ότι , «θ' απολαύσωσι διά παντός την εξουσίαν και δύναμιν, και δόξαν, και τιμάς, και πλούτη», και η δεύτερη ότι. «δόθηκαν όλες αι δύναται εγγυήσεις εις τούς αναδεξαμένους να τον δολοφονήσωσιν ότι όχι μόνο δεν θα τιμωρηθούν αλλά, ότι θα βραβευθούν.»

 Και πράγματι, κανείς από τους συνωμότες και τους δολοφόνους δεν δικάστηκε και κανείς δεν τιμωρήθηκε. 

 Μάλιστα, 192 χρόνια μετά, διάφοροι «ιστορικοί και επιστημονικοί Νάνοι» που εκμισθώνουν το πτυχίο τους εξακολουθούν να υποστηρίζουν τα ψεύδη που έγραφε τότε ο πράκτωρ Πολυζωίδης στον Απόλλωνα, ως δήθεν «Αλήθεια». 

 Από τους συνωμότες, ο Δημήτριος Βούλγαρης, διετέλεσε 8 φορές πρωθυπουργός. Ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος 4 φορές και τον δοξάζουν ακόμα ως «κυρίαρχη προσωπικότητα στις τάξεις των εκσυγχρονιστών». Ο ανιψιός του, ο Χάρυ ο «Επτωχεύσαμεν» , έγινε πρωθυπουργός συνολικά επτά φορές. Ο Ανδρέας Ζαΐμης έγινε το 1837 σύμβουλος επικρατείας μέχρι το θάνατό του το 1840. Ο γιος του Θρασύβουλος από την Ελένη Δεληγιάννη, των Λαγκαδίων, εξελέγη το 1850, σε ηλικία 25 ετών, για πρώτη φορά βουλευτής Καλαβρύτων. Το 1859 ανέλαβε το πρώτο του χαρτοφυλάκιο, ως Υπουργός Εκκλησιαστικών και Δημόσιας Παιδείας. 
Το 1862 μετά την έξωση του Όθωνα έγινε υπουργός Εξωτερικών στην «επαναστατική κυβέρνηση » των Βούλγαρη-Ρούφου. 
Στις 25 Ιανουαρίου 1869 σχημάτισε την πρώτη κυβέρνησή του. Σχημάτισε νέα κυβέρνηση στις 28 Οκτωβρίου 1871.

Ο Θρασύβουλος Ζαΐμης πέθανε στις 27 Οκτωβρίου 1880 από ανακοπή της καρδιάς, σε ηλικία 55 ετών. Την πολιτική παράδοση της οικογένειάς των δολοφόνων Καποδίστρια συνέχισε ο γιος του Αλέξανδρος Ζαΐμης, ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο δολοφόνος του Καποδίστρια Τάσος Λόντος, διορίστηκε το 1835 δήμαρχος Αιγίου και παρέμεινε μέχρι το 1837. Το 1850 εκλέχτηκε βουλευτής Αιγιαλείας και το 1853 γερουσιαστής. Το 1855 διετέλεσε υπουργός Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση Μαυροκορδάτου ενώ το 1856 ανέλαβε το υπουργείο εξωτερικών. Απεβίωσε το 1856 ενώ ήταν εν ενεργεία γερουσιαστής. Ο Ανδρέας Λόντος κατά την Επανάσταση Ρότσιλντ της 3ης Σεπτεμβρίου ήταν ο αρχηγός του Αγγλικού κόμματος. Μετά την Επανάσταση διορίστηκε αντιπρόεδρος της εθνοσυνέλευσης ενώ στη συνέχεια χρημάτισε υπουργός στρατιωτικών και εσωτερικών στην «επαναστατική κυβέρνηση». Ο Κυριακούλης Μαυρομιχάλης έγινε Πρωθυπουργός το 1909. Ο δολοφόνος του Καποδίστρια Τάσος Πολυζωίδης , διορίστηκε αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και σύμβουλος Επικρατείας. Το 1837 διορίστηκε υπουργός Παιδείας και Εσωτερικών. Το 1862 διορίστηκε νομάρχης Αττικοβοιωτίας. Πέθανε το 1873 στην Αθήνα και ακόμα δοξάζεται ως πρότυπο δικαστή, και  του έχουν στήσει άγαλμα μπροστά στον Άρειο Πάγο. Ο εγγονός του Γεωργίου Κουντουριώτη, έγινε Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο συνωμότης Ρουφιανογιάννης δοξάζεται ακόμα όπως του το υποσχέθηκαν. Το ίδιο και ο προδότης Μιαούλης.O Πορτογάλος οργανωτής της δολοφονίας, επιλοχίας Αλμέϊντα, πλούτισε , αγόρασε κτήματα προήχθη σε στρατηγό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: