22/10/23

Η «μεγάλη συμβολή» του Συμμοριτοπόλεμου και των Κομμουνιστών στην Καταστροφή και στην Χρεοκοπία της Ελλάδος

 

Οι «άμεσες» καταστροφές που προκάλεσαν στην Ελληνική Οικονομία μέχρι το τέλος του Αυγούστου του 1949  οι κομμουνιστές  από λεηλασίες, διαρπαγές  της αγροτικής παραγωγής και των ζωϊκού Πλούτου, από καταστροφές και ανατινάξεις 46.000 οικείων από καταστροφές υποδομών,  (οδών , γεφυρών σιδηροδρόμου, ηλεκτρισμού, τηλεφωνίας). από   εμπρησμούς, κλπ υπολογίστηκαν από την Αμερικανική Οικονομική Αποστολή τον Οκτώβριο του 1949  σε 380 εκατομμύρια δολάρια. 

Οι Ελληνικές Αρχές είχαν υπολογίσει  τις άμεσες καταστροφές σε 3,8 τρισεκατομμύρια μεταπολεμικές δραχμές. Αυτά είχαν ενσωματωθεί στο Δημόσιο Χρέος  των 114,7 δις ευρώ που παρέδωσε πεθαίνοντας το 1996 ο Ανδρέας στον εκσυγχρονιστή  Σημίτη και στους επιγόνους.

 Στις  «άμεσες ζημίες» η αμερικανική αποστολή  και το Ελληνικό Υπουργείο Συντονισμού δεν υπολόγιζαν  το κόστος από την συντήρηση αυξημένου αριθμού στρατιωτών ,  και την διατροφή των Συμμοριτοπλήλκτων που τα κάλυπτε η «βοήθεια».

Η ισοτιμία των 380 εκ. δολαρίων του 1949 με τα σημερινά ευρώ μπορεί να υπολογιστούν από τον κ. Κασσελάκη αλλά και από την εφημερίδα των Συντακτών και τον κ. Ψαρά ή όπως αλλιώς αυτός λέγεται.

Ο Ομοφυλόφιλος κ. Κασσελάκης μαζί με τον σύντροφό του αλλά και ο  ομόφρων «σκληρός» ρολεξάριος   α πρέπει να εκφράσουν την λύπη τους για τις καταστροφές που προκάλεσαν οι σύντροφοι και να ζητήσουν συγγνώμη για την συμβολή τους στην καταστροφή και την χρεοκοπία  και το ξερίζωμα των Ελλήνων από τα χωριά τους.

Συνοπτικά  οι Καταστροφές του Συμμοριτοπολέμου που ανακοινώθηκαν στις 22 Οκτωβρίου 1949.

ΥΓ, Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ



ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑΣ
ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΚΙΣΕ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Ουδέν αξιοσημείωτο από το Μέτωπο.

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ . θΑΥΜΑ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΠΟΛΕΜΟ, ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ...