24/10/23

Ξεβρακώνω τους κατηγόρους μου και απαντώ σε ΟΛΑ τα Φαιο-Κόκκινα Καθάρματα. για τους 200 της Καισαριανής

 Για πρώτη φορά διατύπωσα την άποψη μου για τους «200 της Καισαριανής» σχολιάζοντας τον Οκτώβριο του 2017 την ταινία του Βούλγαρη που τους υμνούσε. Η θέση μου διατυπώθηκε με βάση το «δόγμα της Λαμίας» των Βελουχιώτη-Φίτσιου που διαξιολογούσε το «σφάξιμο» με βάση τις πολιτικές απόψεις και το πολιτικό ποιόν των σφαγμένων.   

Το  ...."πανανθρώπινο" «Δόγμα της Λαμίας» το οποίο υποστηρίζουν σήμερα και οι κκ Ψαράς και Ιωακειμίδης και ο φίλος του κ. Ζαν Κοέν, έλεγε: «Είσαι αντικομουνιστής και καλά κάναμε και σε σφάξαμε». 

Και εγώ απάντησα: «Ήταν κομμουνιστές και καλά έκαναν και τους εκτέλεσαν»

Αναδημοσιεύω την πλήρη ανάρτηση της 25ης Οκτωβρίου 1917



Οκτωβρίου 25, 2017   

Το «δόγμα Τάκη» και η ταινία του κ. Βούλγαρη για τους 200

Ο «Μέντωρ» του Θανάση, ο Τάκης, ο μέγας Κομμουνιστής και ποιητής, διετύπωσε στον «Λόγο της Λαμίας», που διάβασε ο Θανάσης το αξιολογικό «δόγμα Φίτσιου», που έθετε το πολιτικό ερώτημα , «Ποιούς όμως σφάξαμε»;

Το «δόγμα Τάκη» εξηγούσε και δικαιολογούσε πολιτικά τις τόσο δικαιολογημένες σφαγές Καλαμάτας-Μελιγαλά-Γαργαλιάνων, αλλά και τον τόσο δικαιολογημένο βιασμό και τη δολοφονία του 13χρονου Μαραθέα.

 Σύμφωνα με το «δόγμα Φίτσιου», «σφάξανε κείνους που πρόδιναν στους καταχτητές τους Έλληνες, κείνους που κλέβανε το λαό και διαπράττανε εγκλήματα. Κι είναι κυριολεκτικά ηλίθιοι κείνοι που τους πήρε ο πόνος γι' αυτούς, που τόσο δικαιολογημένα χτυπήσαμε, για να παίρνουν το μέρος τους ή είναι ολοκληρωτικά συνένοχοί τους».

 Ο αντιχουντικός σκηνοθέτης του «προξενιού της Άννας», που μόνος του είχε αφηγηθεί ότι «χέστηκε πάνω του», μια σκοτεινή κρύα νύχτα, επειδή νόμιζε ότι τον «ακλουθούσε η ασφάλεια», ετοίμασε νέα ταινία για τους 200 κομμουνιστές που εκτέλεσαν οι Γερμανοί στην Καισαριανή, που θα κάνει πρεμιέρα αυτές τις ημέρες.

 

Ακλουθώντας το «δόγμα Τάκη» λέγω.

 

«Ναι! Οι Γερμανοί εκτέλεσαν 200στην Καισαριανή. Ποιους όμως εκτέλεσαν; 

Εκτέλεσαν 200 κομμουνιστές. 

Οπότε μάλλον καλά κάνανε. 

200 λιγότεροι μαχαιροβγάλτες τον Δεκέμβρη. 

Νομίζω ότι πρέπει να τιμούμε αυτή την καθόλα φιλελληνική πράξη των Γερμανών.

  Οκτωβρίου 25, 2017    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Ουδέν αξιοσημείωτο από το Μέτωπο.

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ . θΑΥΜΑ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΠΟΛΕΜΟ, ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ...