24/10/23

Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

1 σχόλιο:

soulis είπε...

Αρχικα ειχα αδιαφορησει για το θεμα.Απο τοτε που ανελαβε ο Κουγιας προσπαθω να παρακολουθω οσο γινεται να διαβαζψ τι λεει κλπ και ετσι σχηματισα κι εγω την ιδια γνωμη με σενα Σπυρο.
Δεν ειμαι ομως καθολου αισιοδοξος για την αποφαση.Η προεδρος η εισαγγελεας κλπ εχουν λαβει αποφαση πριν καν ξεκινησει η δικη.Οπως ημουν σιγουρος και για την καταδικη της ΧΑ που το ανεφερες κι εσυ Ενεργουν ξεκαθαρα σαν πολιτικη αγωγη.Και οι ενορκοι πιστευω οτι ειναι απολυτα ελεγχομενοι.Να πω οτι περα απο το θεμα της ιδιας της Πισπιριγκου ο Κουγιας παραπλευρως ανεδειξε και αλλα θεματα.Και την ανικανοτητα των γιατρων που λειτουργουν και σαν συμμορια και λενε ολοι ψεμματα για να καλυψουν ο ενας τον αλλον αλλα και αυτον τον αθλιο καραγκιοζη τον Ηλιαδη τον φιλανθρωπο.Ειμαι σιγουρος οτι αυτος (οπως υπαινιχθηκε εξαλλου και ο Κουγιας) αυτο το καθαρμα επιδιδεται σε εμπριο οργανων μικρων ετοιμοθανατων παιδιων οτι πλευριζει τους γονεις τους λιγο πριν πεθανουν η εαν εχουν πεθανει απο τροχαια κλπ και τους πειθει να δωριζουν και καλα τα οργανα και αυτος τα πουλαει στο εξωτερικο σε διαφορες κλινικες που τον πληρωνουν.Ουτε και με αυτον προβλεπω να ασχοληθει η ξεφτιλισμενη ελληνικη δικαιοσυνη.

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Ουδέν αξιοσημείωτο από το Μέτωπο.

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ . θΑΥΜΑ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΠΟΛΕΜΟ, ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ...