24/10/23

Ο ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Η GLDMAN SCS (στο τέλος η...

2 σχόλια:

soulis είπε...

Σπυρο ακουσα την εκπομπη και την αναφορα σου στους Βαρμπουργκ και αλλες εβραικες οικογενειες τραπεζιτων την εποχη του Χιτλερ και θελω να κανω μια μικρη διορθωση αλλα και να συμπληρωσω καποια πραγματα που ειψα βρει παλαιοτερα στο ιντερνετ.Λεω παλαιοτερα γιατι τα τελευταια χρονια υπαρχει μια ανευ προηγουμενου λογοκρισια απο την Γκουγκλ και αλλους και δεκαδες σαιτ που ηξερα εχουν κατεβει η δεν μπορεις να τα βρεις με τιποτα στην αναζητηση.Πιο προσφατο παραδειγμα τις προαλλες ανημερα της επιθεσης στην Γαζα εξαφανιστηκε απο το ιντερνετ το σαιτ του Real jew news που εχω αναφερει ξανα.Ειχε χιλιαδες σελιδες πληροφοριων και βιντεο.
Τελος παντων θελω να διορθωσω την αναφορα σου στους Οπενχαιμερ απο την Κολωνια.Αυτη η οικογενεια ηταν οι Οπενχαιμ που συνδεθηκαν και με τους Βαρμπουργκ.
Οπενχαιμερ ειναι αλλη εβραικη οικογενεια επισης πολυ σημαντικη στην δικη τους ιεραρχια.
Ειναι αυτοι που τα αγορασαν την εταιρεια DeBeers που τα τελευταια 100 χρονια ελεγχαν την παγκοσμια εξορυξη και εμποριο διαμαντιων και πολυτιμων λιθων.Και σαν πονηροι εβραιοι δεν την ονομασαν με το ονομα τους αλλα με το ονομα δυο βελγων αδερφων που ειχαν μια εκταση εκει κατω στην Αφρικη οπου βρεθηκε το πρωτο τεραστιο κοιτασμα διαμανιτων.Ασχετοι αυτοι την ειχαν ηδη πουλησει.Στους Βαρμπουργκ τωρα.Αυτος που εμεινε στην Γερμανια μεχρι και το 38 ηταν ο Μαξ.
Ηταν στο διοικητικο συμβουλιο της Κεντρικης τραπεζα του Χιτλερ υπο τον Σαχτ.Επισης ηταν προσωπικος οικονομικος συμβουλος του Καιζερ προηγουμενως και ιδιοκτητης ουσιαστικα της τεραστιας IG Farben της εταιρειας απο την οποια προερχονται ολες οι σημερινες χημικες ωιομηχανιες της Γερμανια; Bayer Henkel Agfa Basf Hoechst κλπ.Ο αδερφος του Παουλ η Πωλ ως γνωστον ειναι ο ιδρυτης της 3ηςFED αυτης που υπαρχει μεχρι σημερα και πρωτος προεδρος της.Στην διαρκεια των συζητησεων για την υπογραφη της Συνθηκης των Βερσαλλιων ο ενας αδελφος ο Πωλ ηταν εκπροσωπος των ΗΠΑ και ο Max εκπροσωπουσε την ηττημενη Γερμανια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα θα ήθελα την βοήθεια σου στο εξής: ο δήμαρχος Πειραιά, ο γιος του φίλου του Ανδρέα Πετρου Μόραλη, έβαλε δημοτικό φόρο σε κάποιους ιδιοκτήτες ακινήτων στον Πειραιά επειδή τα πραγματικά τετραγωνικά τους δεν συμφωνούσαν με αυτά που φαίνονται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.Προσοχη: αυτή η κατάσταση υπάρχει από δεκαετίες και ΔΕΝ ευθύνονται για αυτήν οι ιδιοκτήτες. Υπήρχε από παλιά μια μικρή απόκλιση των τ.μ. των ακινήτων που φαίνονται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ με τα πραγματικά. Αυτό ήταν λάθος του ΔΕΔΔΗΕ ή έγινε τότε για κάποιους λόγους που δεν ξέρουμε.Το παλιόπαιδο του Πέτρου Μόραλη που ξεκίνησε από το βαθύ ΠΑΣΟΚ και τώρα υποστηρίζεται ΚΑΙ από την κνουδου, είναι τσιράκι του Αθεατου συστήματος!! Δεν υπάρχει κάποιος από το πρώην (;) ή μήπως και νυν κόμμα του να τον μαζέψει; Τρεις τετραετίες δήμαρχος και πέρα από έργα βιτρίνας δεν έχει κάνει κάτι ουσιαστικό. Έχει εξελιχθεί σε έναν σιωπηρο δικτάτορα του Πειραιά έχοντας βεβαίως την ισχυρή υποστήριξη τής στοάς καί των Μανιατών που καταδυναστεύουν την πόλη εδώ και δεκαετίες.