1/8/10

H Μαφία απήγαγε , λαθρομετανάστη που δεν πλήρωσε τον ναύλο και τον σκότωσε

Τέσσερις Πακιστανοί απήγαγαν τον περασμένο Νοέμβριο στον Τύρναβο έναν 19χρονο ομοεθνή τους . Τον οδήγησαν στο κρησφύγετό τους, τον έδεσαν και τον αναγκάσαν να τους δώσει το τηλέφωνο του πατέρα του, στο Πακιστάν, από τον οποίο ζήτησαν χρήματα .Ακολούθησαν κι' άλλες τηλεφωνικές επικοινωνίες που όμως δεν φέρνουν αποτέλεσμα . Τότε, σκότωσαν εν ψυχρώ τον 19χρονο και τον πετάξαν σε ένα φρεάτιο, ενός εγκαταλελειμμένου εργοστασίου, στο δημοτικό διαμέρισμα Δέντρων του δήμου Τυρνάβου.

Ο θείος του θύματος ήρθε στην Ελλάδα από το Πακιστάν. Κατάθεσε στην αστυνομία, τα όσα του έχει πει ο πατέρας του 19χρονου και άρχισε το κυνήγι για τον εντοπισμό των αδίστακτων δολοφόνων. Πριν από λίγες μέρες, η αστυνομία συνέλαβε έναν από τους απαγωγείς, που παραδέχθηκε την ενοχή του. Ο δράστης υποδεικνύει το φρεάτιο που πέταξαν το πτώμα του 19χρονου. Το απόγευμα του Σαββάτου (31-07-2010), αστυνομικοί πηγαίνουν και βρίσκουν τη σορό του 19χρονου. Ο "θείος" , αναγνωρίζει τη ζώνη και τα ρούχα. Aναμένεται να γίνει και εξέταση DNA για να διαπιστωθεί αν η σορός που βρέθηκε ανήκει στον 19χρονο.

Σπ.Χ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΡΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

ΓΑΜΩ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

Όποιος από αυτούς τους μετανάστες δεν σέβεται την 'Ελλάδα και το ψωμί που τρώει εδώ, σφάξιμο επί τόπου ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

Syllogiki Mnimi είπε...

Γίνεται αναγνώριση σορού από τη ζώνη του? Άλλο και αυτό πάλι, αφού όλα τα πάκια ίδια είναι...